Nellthe Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kabengele je iskrenuo zglob. Mozda igra, a mozda i ne. Da li ima neko u hali? Da li je nosio cizmu? 😂 Kada je iskrenuo, ne mogu ništa nigdje da nadjem, zanima me i zbog zvezde, a i mog jadnog fantazi tima 🫠 1
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Nellthe said: Kada je iskrenuo, ne mogu ništa nigdje da nadjem, zanima me i zbog zvezde, a i mog jadnog fantazi tima 🫠 Tako rece komentator, pa ako je on laze, zajebi to je ipak Arena 😂 Salim se, rece u prenosu, ali kao ok je. Pauzira samo iz predostroznosti 😂
zvezdsusrcu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U sredu ce se videti da li smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. Vladimir Stimac jedan je od nas! 23 1 1 1
PERICA!!! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da vidimo jesmo li nindža ili mindža. Od mene toliko... 3 1
Nikom nista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Ovaj grafički dizajn me raznosi u paramparčad. Jbt u oba blizanca upucani milioni, a dizajn je opet dva dinara, at best. Eh... sta fali? 😀 Vidis ima malo Nove godine, malo Dallas Cowboys-a...za svakog po nesto 😂
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mozda sam malo besan zbog ovih desavanja u cacilendu pa bi sve oterao u qrc ali brate daj da oteramo ili doktora ili Grejema.Ovako vise ne ide. 45 minutes ago, zvezdsusrcu said: U sredu ce se videti da li smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. Vladimir Stimac jedan je od nas! Ako se ne bude skandiralo navijacu prvi put protiv Zvezde za ovih 50 godina.Desavalo mi se cesto da mi sin igra protiv Zvezde i da nas natrpa ozbiljno (sad se malo hvalim).Pa na kraju opet navijam da Zvezda ne izgubi.
Khal Drogo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Naravno da se neće skandirati Štimcu ,pojedini kao sa Marsa da su pali 😀 Mozda neko sporadicno skandiranje “simpatizera”. Edited 5 hours ago by Khal Drogo 1
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Placebo Lone star said: Desavalo mi se cesto da mi sin igra protiv Zvezde i da nas natrpa ozbiljno (sad se malo hvalim).Pa na kraju opet navijam da Zvezda ne izgubi. Tatko na Maodo Loa ti li si? 2 39
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 12 minutes ago, Khal Drogo said: Naravno da se neće skandirati Štimcu ,pojedini kao sa Marsa da su pali 😀 Mozda neko sporadicno skandiranje “simpatizera”. Treba u jednom trenutku Nesu Ilica i Obradovica pitati na cijoj su strani.Pa da se rastajemo dok su ovi na vlasti.Nek ih ćacad gleda za njih su i kupljeni.Kazem vam ako ne bude skandiranja banovace me ovde zbog likovanja Zvezdinim porazima. 7 minutes ago, Čvarkov said: Tatko na Maodo Loa ti li si? Kako si me provalio moj Nigga.🤣🤣Luke Sikma je moj deran. Edited 5 hours ago by Placebo Lone star 2
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Grejemu kao da je noga bila u španskoj a ne ortopedskoj čizmi. 2
bosMan_jr Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znaci danas od razloga za nezadovoljstvo imamo Grejema i Stimca. Ok nije lose, ali nadam se da pripremate za sutra nesto novo, nemoj da padamo! 1 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 5 hours ago, K.Dot said: Da li je samo meni Batler protiv Spartaka izgledao nekako ležerno, usporeno, očekivao sam da bude eksplozivniji mada priznajem da ga nisam pratio do sada tako da je možda i do mojih očekivanja, ja sam verovatno mislio da može Cerovinu i Momirova da nosi u levoj ruci a desnom da šutira sa pola terena. Batler i kada je u formi deluje kao da klizi po parketu i da mu se ne žuri. Nema viška pokreta ili nekog cimanja ali nema ni eksplozivnosti jer mu frejm to ne omogućava. Ta fluidnost dolazi od samopouzdanja i vrhunskog čitanja odbrane i igre generalno jer koristi svaku nepažnju čuvara ili rupu u odbrani i tajmingom ostvaruje prednost. Svedenim stilom podseća me na Lorenza koji nikada nije imao potrebu da izvodi neku akrobatiku ili predriblava čuvara, lomi zglobove prednjim promenama ali kada ode do kraja to bude elegantno baš retko kroz neki hasl...Pininfarina design. Batler nije atleta ni dugoruk poput Brauna ali reklo bi se da ima nešto širu ofanzivnu paletu. Kakav će biti organizator napada i dodavač to niko ne zna jer je debitant u EL i samo od njega zavisi da li će umeti da izbalansira odnos hero izolacija i postavljenih i uigranih napada sa proigravanjem kolega. Edited 4 hours ago by Wingwalker 1 1
Daiki Ito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Devonte Grejem u intervju na Sportu Klubu kaze da ocekuju da se vrati nedelja ili dvije . https://www.instagram.com/reel/DQm3JODiFOo/?igsh=MW1naHQxNWZ2dzR2ZQ==
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, Cavani said: Kao da sam vec negde procitao gorni post, nekoliko puta.. 2
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, bosMan_jr said: Znaci danas od razloga za nezadovoljstvo imamo Grejema i Stimca. Ok nije lose, ali nadam se da pripremate za sutra nesto novo, nemoj da padamo! Od ovoga je pocelo…
Creed Bratton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hala rasprodata dva dana ranije, potencijane tenzine izmedju simpatizera i grupe, potencijalna koreografija.. Ako uspeju da dobiju ovo stvarno je ova ekipa drugacija. 1 1
StiviKivi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Creed Bratton said: Hala rasprodata dva dana ranije, potencijane tenzine izmedju simpatizera i grupe, potencijalna koreografija.. Ako uspeju da dobiju ovo stvarno je ova ekipa drugacija. Upravo to razmišljam danas sve vreme... U Oktobru smo nekako malo prevazišli ono sa proleća skndiranje ( i ako sam ja potpuno za to) i sinhronizovali se u interesu kluba. Čak je jedno dva meča delovalo to baš lepo kad nekada pre. Sad ovim zaoštravanjem situacije ponovo može da dođe do tog procepa. Ne bih voleo da se to oseti. Mi smo popustili ovaj oktobar. Sad nek popuste oni i recimo neka krenu odmah sa skandiranjem "Vladimir Štimac" i svi zadovoljni dobijemo meč u Sredu. 😊
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo ne bih volio da vidim kod Batlera, a to sam primjetio protiv Spartaka, da kad dobije rane faulove (ništa strašno, trebaće vremena da se navikne jer je još nesnađen) prestane da igra odbranu i da se spušta u stav. To je baš upalo u oko. Prerano je za bilo kakvu dublju analizu. Ofanzivni talenat i mogućnosti su vidljivi, samo da defanzivno bude odgovoran. Bolje i da napravi nekontrolisan faul, nego da pusti igrača da lako prođe pored njega.
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo priliku da srušimo Pao, ne bih volio da nam se desi scenario kao kod komšija i da dođe do podijela pa da igrači i utakmica padnu u drugi plan, definitvno to nisu zaslužili nakon svega, protiv Barselone sam gledao kkp i atmosfera je ravna sahrani, kop pjeva svoje, simpatizeri na momente se probude i jednostavno to nije to, i za protivnike pritiska nema, čak se ljudi zabavljaju. 2
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Podela je na ljude i neljude. Ovo sto sam gledao sinoc u cacilendu (i slusao sa razglasa) su neljudi. Ko to podrzava moze da se nosi u tri picke materine. Nadam se ovacijama za Stimca, kako ce grupa reagovati zabole me. 15 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Crvena Zvezda mi je definitivno najbitnija sporedna stvar na svetu, ako se moze i nazvati sporednom jer prema njoj organizujem dobar deo vremena. Ali ako treba da biram izmedju Zvezde i toga da ova govna sa vlasti odu, nema dileme tu. Za podršku Štimcu i pumpanje svih 40 minuta ako treba i ako krene u tom smeru. Edited 2 hours ago by NikolaTest 3
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Isto mi se cini da pojedini umjesto da se bore na ulice i na izborima , to zele da prenesu u dvoranu i nastete nasem klubu , a zasto to samo oni znaju . 5 1
zvezdsusrcu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Daiki Ito said: Isto mi se cini da pojedini umjesto da se bore na ulice i na izborima , to zele da prenesu u dvoranu i nastete nasem klubu , a zasto to samo oni znaju . Ko se bori na ulici, a ko ne, nema veze sa ovim. Picke sa severa su samo pickice i interesna grupa. Uvek smo bili elita i kontrasi, opozicija vlasti, sad odjednom, politici nije mesto u dvorani, a kad treba da se pominje Nato, Rusija, ambasadori itd. tad moze politika, ali u ovom slucaju to nije poenta i zabole me za bilo cije misljenje. Stimac je nas bivsi igrac, igrac koji je uvek ostavljao srce na terenu, borio se do zadnje kapi i ko ce da stane na njegovu stranu, ako ne mi, navijaci kluba za koji je igrao i za koji navija. Mozda je Kalina sledeci, jel i tad treba da cutimo? Opet kazem, jedno su previranja oko pumpanja (za koje inace jesam, ali zadnjih utakmica fokus je bila kosarka i niko nije pravio problem), ali da nas bivsi, istaknuti igrac, bivsi reprezentativac dozivljava nevidjeni progon i represiju, a mi da cutimo, stvarno bih se razocarao u nasu ljudskost i ono sta smo postali.
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, zvezdsusrcu said: Ko se bori na ulici, a ko ne, nema veze sa ovim. Picke sa severa su samo pickice i interesna grupa. Uvek smo bili elita i kontrasi, opozicija vlasti, sad odjednom, politici nije mesto u dvorani, a kad treba da se pominje Nato, Rusija, ambasadori itd. tad moze politika, ali u ovom slucaju to nije poenta i zabole me za bilo cije misljenje. Stimac je nas bivsi igrac, igrac koji je uvek ostavljao srce na terenu, borio se do zadnje kapi i ko ce da stane na njegovu stranu, ako ne mi, navijaci kluba za koji je igrao i za koji navija. Mozda je Kalina sledeci, jel i tad treba da cutimo? Opet kazem, jedno su previranja oko pumpanja (za koje inace jesam, ali zadnjih utakmica fokus je bila kosarka i niko nije pravio problem), ali da nas bivsi, istaknuti igrac, bivsi reprezentativac dozivljava nevidjeni progon i represiju, a mi da cutimo, stvarno bih se razocarao u nasu ljudskost i ono sta smo postali. Prosto cu ti reci zivim u drzavi , dje sam torturu osjetio na sopstvenoj kozi . Al ne bori se u dvorani na sportskom desavanju , bori se na izborima izadje i zaokruzis . Kad odlucite da izadjete srusice te ga , sve dok vecina pljuje , psuje i slicno , a i ne izlazi on ce krasti i dobijati . SVAKO KO U SRIJEDU NE BUDE NAVIJAO ZA ZVEZDU , VEC BUDE DRZAO MITINGE U ARENI NIJE ISKREN NAVIJAC ZVEZDE I TU JE ZA MENE KRAJ . 2 2 1
Recommended Posts