Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Zvezdaš96 said:

Sva sreća pa Butler nije košarkaš Crvene Zvezde i nije juče na meču bio van 12 😉 

Ne pratiš na času, lepo je napisano za Butlera 😉 

P.S. Svaka čast za avatar, Goblini ❤️ 

Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄 

Posted (edited)

S T O P sa pricom o Vasi i Guduri.

Imate toliko lepih vesti u vezi nase igre i plasmana a vi se uvatili Micica i Gudurica po ko zna koji put.

Edited by Don Dusko
  • Like 7
  • Thanks 4
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Numete da se radujete pa to ti je.

Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta.

• Like 3
Posted
Just now, Don Dusko said:

Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta.

Pa mora neki balans majku mu. 

• Like 2
Posted

Što se tiče prognoze naredne/narednih(2) utakmice Crvene Zvezde u Evroligi- Mali će biti čak i stadion ,,Rajko Mitić" da primi sve koji će želeti u sredu da gledaju naš meč u Evroligi.

Sada mi ima logike što smo pomerili meč u EL za sredu, taman da u sredu(biće lepo vreme) napunimo naš fudbalski stadion za meč Zvezda- Panatinaikos, pa u četvrtak da napunimo na Zvezda- Lil!

NAPRED ZVEZDO!!!

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Kooineeperk said:

Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄 

Da li se ti šališ malo, ili zaista nisi shvatio?

Nisam napisao da smo igrali bez 7 NAJBOLJIH košarkaša Crvene Zvezde, već bez 7 najboljih NA SVOJIM POZICIJAMA..

Dakle 2 NAJBOLJA plejmejkera, 2 NAJBOLJA centra(projektovana pre starta sezone, da ne računamo dolazak Donatasa na 3 meseca, jer se ovaj jbg povredio) , najbolje krila i bez 2 NAJBOLJA čista beka šutera.

Tako da nisi pažljivo pročitao...

Edited by Zvezdaš96
Posted

Pojedincima da serviraš one Voriorse sa KD-jem oni ni tada ne bi bili u stanju da uživaju u vrhunskoj košarci i top igračima nego bi im glavna tema bili Patrick McCaw i Ian Clark koji su zalutali na taj nivo košarke (i valjalo bi ih što pre trejdovati), zatim Harrison Barnes i Festus Ezeli kojih smo se hvala Bogu konačno rešili i naravno najveća trenerska prevara Mark Jackson. Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim čak i u trenucima kada ima pregršt lepih stvari o kojima bi moglo da se piše, al' ne vredi...

• Like 31
  • Thanks 1
Posted
22 minutes ago, Guru said:

Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim...

Etiketiranje, generalizacija i deljenje dijagnoze od strane moderatora.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Cavani said:

Pogledah Oli-Monako. Deluje cudno napisati, ali ne bih menjao nas roster za ovaj Olijev, glava za glavu. 

Ne bih trenutno menjao naš roster ni za jedan iz EL. Možda prvi put u životu da je klub doselekcijom reagovao onako kako ja lično očekujem tako da imam jako visoka očekivanja. 

• Like 1
Posted

Ekipa je kliknula. Hemija postoji rekli bi se. Neki treneri godinama pokusavaju da stvore tim, da uspostave hijerarhiju, hemiju koja traje i neuspevaju u tome. Sale "alhemicar". I mi Obradovica za F 4 imamo. Naravno da je prelepo biti navijac Zvezde narocito u ovim trenucima. Nadam se da ce klub rasti i u sezonama koje slede.

• Like 1