Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, Zvezdaš96 said: Sva sreća pa Butler nije košarkaš Crvene Zvezde i nije juče na meču bio van 12 😉 Ne pratiš na času, lepo je napisano za Butlera 😉 P.S. Svaka čast za avatar, Goblini ❤️ Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) S T O P sa pricom o Vasi i Guduri. Imate toliko lepih vesti u vezi nase igre i plasmana a vi se uvatili Micica i Gudurica po ko zna koji put. Edited 19 hours ago by Don Dusko 9 4
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Numete da se radujete pa to ti je. Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta. 4
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Don Dusko said: Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta. Pa mora neki balans majku mu. 2
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Što se tiče prognoze naredne/narednih(2) utakmice Crvene Zvezde u Evroligi- Mali će biti čak i stadion ,,Rajko Mitić" da primi sve koji će želeti u sredu da gledaju naš meč u Evroligi. Sada mi ima logike što smo pomerili meč u EL za sredu, taman da u sredu(biće lepo vreme) napunimo naš fudbalski stadion za meč Zvezda- Panatinaikos, pa u četvrtak da napunimo na Zvezda- Lil! NAPRED ZVEZDO!!! 1
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄 Da li se ti šališ malo, ili zaista nisi shvatio? Nisam napisao da smo igrali bez 7 NAJBOLJIH košarkaša Crvene Zvezde, već bez 7 najboljih NA SVOJIM POZICIJAMA.. Dakle 2 NAJBOLJA plejmejkera, 2 NAJBOLJA centra(projektovana pre starta sezone, da ne računamo dolazak Donatasa na 3 meseca, jer se ovaj jbg povredio) , najbolje krila i bez 2 NAJBOLJA čista beka šutera. Tako da nisi pažljivo pročitao... Edited 18 hours ago by Zvezdaš96
Popular Post Guru Posted 18 hours ago Popular Post Posted 18 hours ago Pojedincima da serviraš one Voriorse sa KD-jem oni ni tada ne bi bili u stanju da uživaju u vrhunskoj košarci i top igračima nego bi im glavna tema bili Patrick McCaw i Ian Clark koji su zalutali na taj nivo košarke (i valjalo bi ih što pre trejdovati), zatim Harrison Barnes i Festus Ezeli kojih smo se hvala Bogu konačno rešili i naravno najveća trenerska prevara Mark Jackson. Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim čak i u trenucima kada ima pregršt lepih stvari o kojima bi moglo da se piše, al' ne vredi... 48 3
Crni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 22 minutes ago, Guru said: Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim... Etiketiranje, generalizacija i deljenje dijagnoze od strane moderatora. 2 1 4
Estrella Roja Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ponovo imamo MVP-ja runde Spoiler Doduše podeliće nagradu sa San Franciskom 16 6 1
VISOKOLETAC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Estrella Roja said: Ponovo imamo MVP-ja runde Hide contents Doduše podeliće nagradu sa San Franciskom I 3 smo na tabeli 😂🔥 3
Cavani Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pogledah Oli-Monako. Deluje cudno napisati, ali ne bih menjao nas roster za ovaj Olijev, glava za glavu. 14
Nikom nista Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, Placebo Lone star said: Mnogo smo jaki.Mislim jel to sme da se pisenili je tudji TM Kod nas se kaže: Mnogo smo jači 😀 1
Sinnerman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Cavani said: Pogledah Oli-Monako. Deluje cudno napisati, ali ne bih menjao nas roster za ovaj Olijev, glava za glavu. Ne bih trenutno menjao naš roster ni za jedan iz EL. Možda prvi put u životu da je klub doselekcijom reagovao onako kako ja lično očekujem tako da imam jako visoka očekivanja. 1
suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ekipa je kliknula. Hemija postoji rekli bi se. Neki treneri godinama pokusavaju da stvore tim, da uspostave hijerarhiju, hemiju koja traje i neuspevaju u tome. Sale "alhemicar". I mi Obradovica za F 4 imamo. Naravno da je prelepo biti navijac Zvezde narocito u ovim trenucima. Nadam se da ce klub rasti i u sezonama koje slede. 5
Night wolf Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mislim da će prva postava biti: CMM Butler Nwora Moneke D Mo A da će drugu postavu da predvodi Devonte. Pa recimo: Devonte Nwora (spušta se na 2) Semi Kalina Izundu Naravno neće Nwora igrati sve vreme, ali generalno mislim da će se na 1 i 2 smenjivati CMM, Devonte i Jared uz role Nwore na 2. Isto tako mislim da može doći do zamene CMM i Devontea ukoliko prvi počne mnogo da kanali ili se drugi baš dobro uklopi u evropsku košarku. Onda bi Jared kretao na pleju vrv a Devonte na 2, a CMM vodio drugi talas, što je možda po kvalitetu i najrealnije, ali ne i po trenutnoj formi. Možda je Devonte sada više dvojka ali koliko se sećam u onih par pripremnih lopta je uglavnom bila kod njega, sad bio je drugi trener i druga postavka na bekovskim linijama, ali videćemo. Isto tako ima brojnih kombinacija sa Kalinom, Semijem i Dedom u small ball varijantama. Po meni manje bitno da li će 7-8 min ispuniti Jago, Miljenović ili Dobrić, svakako mogu zavisno od forme, povreda ili protivnika i taktičkih zamisli da iznesu epizodnu ulogu pored ostalih aždaja. Momci izgledaju fantastično i pored te čvrstine u odbrani, skočnosti, tranzicije, dobrih ulaza mislim da nam nedostaje samo taj šut sa distance i malo NBA magije koje će siguran sam doneti Jared i Devonte.. zbog svega ovoga saglasan sam da tim ne bih menjao ni sa jednim drugim u EL, pre svega zbog srčanosti, borbe koju su pokazali i potencijala koji imamo. Čini se da imamo i karakterno baš dobre momke i dalje željne dokazivanja i pobednike. Karter i Boki na ovo bi bili fantazija, ne bi bilo skidanja noge sa gasa celu tekmu. No dobro, samo da sa momcima bude sve ok i ja srećan. 2
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Deluje mi po upisima da su neki mnogo poleteli, nadam se da topic neće postati nečitljiv kad bude poraza a biće ih sigurno. Imali smo i sa Duškom veliki niz pobeda čim je došao i period odličnih rez, pa kad je krenula kriza sa rezultatima odmah su krenuli i upisi kako je prevara a do tad je bio šef stanice, car, legenda, sa kakvom ekipom pravi ovakve rezultate itd itd. 31 1 4
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako Butler na konto želje i svežine ubaci 15-ak poena, mi imamo šanse danas, posebno i ako Loni izdivlja kako zna. Međutim, mi smo naš deo duplog kola odradili i danas realno treba ići mirne glave pa kako bude. Makabi nije neki bauk, ali nisu ni Asvel, u rangu su Baskonije ( kada je Baskonija kompletna ), pa se moraju tretirati sa dužnim poštovanjem. 7
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Srećno večeras momcima, pa da u sredu Arena bude prepuna kako i zaslužuju!! 2
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, Урош19 said: Deluje mi po upisima da su neki mnogo poleteli, nadam se da topic neće postati nečitljiv kad bude poraza a biće ih sigurno. 4 1
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 29 minutes ago, Урош19 said: Deluje mi po upisima da su neki mnogo poleteli, nadam se da topic neće postati nečitljiv kad bude poraza a biće ih sigurno. Imali smo i sa Duškom veliki niz pobeda čim je došao i period odličnih rez, pa kad je krenula kriza sa rezultatima odmah su krenuli i upisi kako je prevara a do tad je bio šef stanice, car, legenda, sa kakvom ekipom pravi ovakve rezultate itd itd. Slažem se da se previše leti, te da će biti pljuvanja čim krenu porazi ali ipak mislim da su mogućnosti ove ekipe dosta veće od te duškove, kao i prošlogodišnje sferove. Nismo ni blizu plafona jer fali dosta bitnih igrača koji se polako vraćaju. Meni je samo bitno da ne bude više teških povreda. Sa ovim sitnima ćemo morati da živimo u ovakvom ritmu utakmica. 7
Filbi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, Nikom nista said: Kod nas se kaže: Mnogo smo jači 😀 Ako me pamćenje dobro služi na to komšijsko mnogo smo jaki i na naše mnog smo jači nadovezao se fk železnik sa - najjači smo
Recommended Posts