zemljoradnik Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šta nam rade poslednjih 5 kola, ni Čočo ne mora više da svira u vreme utakmica . 2
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, zemljoradnik said: Šta nam rade poslednjih 5 kola, ni Čočo ne mora više da svira u vreme utakmica . Hvala Bogu! Amin! 😂 1
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Hvala Bogu! Amin! 😂 Raspali ste se kao Bitlesi?
Todo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vezano za ovu raspodelu minuta o kojoj se piše na poslednjih par strana. Mi u kompletnom sastavu, koji se priželjkuje, nećemo odigrati više od 5 mečeva. Ne samo mi nego bilo koja ekipa. Jednostavno, sve su starije ekipe u EL, pripreme nikad kraće, a sezona nikad duža. Neminovno je da će 2-3 igrača uvek imati neke manja/kraća odsustva, uz naravno želju da ne bude novih Kenan ili Carter scenarija. Tako da niko nije višak , i svako će imati dovoljno minuta da da neki doprinos, pogoto u Aba ligi. Dobro, Plavšić bi mogao da ode😀 5 2
forumko topic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. 4
Zvezdaš96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Dobric, Kalinic, Davidovac, Miljenovic, Radosic, Stojkovic, Nedeljkovic.
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 17 minutes ago, JPM said: Raspali ste se kao Bitlesi? Ma jok. Sviramo mi i dalje. Samo sad sviraju i naši. 💪 2 1
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, JoaoFelix2023 said: Crveno beli sa brojem 6! NIje ni došao a već se šlihta Saši Obradoviću.Čuj uzeo broj 6? Slučajno?Ne bih rekao.😁 Dobro došao majstore.da te zaobiđu povrede i da nas vodiš do F4.💪 Povratkom Grejema sa Batlerom,i sa Joelom ovo je baš ozbiljna ekipa. Edited 13 hours ago by Zadnji vezni
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Ko se još loži na KRK i KLS?
forumko topic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Imam skoro 4k upisa, a izgleda da mi je prop'o smisao za humor i sarkazam. 😐 2 1
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, forumko topic said: Imam skoro 4k upisa, a izgleda da mi je prop'o smisao za humor i sarkazam. 😐 Ja ga nisam ni imao ako ti je lakse😀 2 1
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Da li je održan trening Zvezde u Pioniru danas i konferencija za medije? Šta kaže Saša hoće li biti sem Batlera, još neko od 3 musketara medju 12 sutra za meč protiv Makabija u ,,gostima" ? Edited 12 hours ago by Zvezdaš96
forumko topic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ja sam šampanjac otvorio kad sam video Sofronija. Ovaj batler mi nije poznat.
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, forumko topic said: Ja sam šampanjac otvorio kad sam video Sofronija. Ovaj batler mi nije poznat. ,,Sofronije, daj mu čekić!"
bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 18 minutes ago, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Od stranaca misliš😁. Tu je veća konkurencija.
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ukoliko ispuni ono što je Čović najavio i od ove sezone bude 6 stranaca dostupno svakoj ekipi za KUP, na kupu očekujem ovaj sastav: Kodi, Butler, Radošić, Dobrić, Miljenović, Kalinić, Nwora, Davidovac, Moneke,Odželeje, Motiejunas, Stojković. Sve u svemu nije loše, a ako bude i Bolomboj spreman, onda on umesto jednog od Motiejunas/Odželej
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Saša Obradović izjavio da još uvek nisu doneli odluku o Nwori hoće igrati sutra, tako da pored Butlera i on je po njegovoj izjavi u opticaju. Za Grejema ništa ni sinoć ni danas posle treninga nije spominjao, verujem da ga je tempratura i virus sada zeznuo, ali očekujem ipak u sredu protiv Panatinaikosa da prvi put vidimo 3 drugara sa tribina(protiv Mege) na parketu Butler- Nwora- Grejem, pa neka Panatinaikos vidi kako će i šta će protiv ove ubojite napadačke trojke 😉
Dobar Los Milos Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. 7
VISOKOLETAC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. Sta ces, to ti je to novo vreme. Sve se desava brzo. Da je neko staro vreme, jos bi smenjivali trenera 😂
BriJones Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 17 minutes ago, Dobar Los Milos said: 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. Mi smo pre tačno mesec dana igrali protiv Armanija i pred kraj poslednje četvrtine im prišli na dva poseda... Ne smem ni da pomislim na scenario gde smo nekako pobedili, a Sfero ostao trener još mesec dana. 2
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja da sam neko u Mosadu, likvidirao bih pred meč Makabi - Zvezda osobu koja bira muzičke podloge za ove klipove, zarad svake eventualnosti. 4 4 1
Recommended Posts