Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vezano za ovu raspodelu minuta o kojoj se piše na poslednjih par strana.

Mi u kompletnom sastavu, koji se priželjkuje, nećemo odigrati više od 5 mečeva. Ne samo mi nego bilo koja ekipa. Jednostavno, sve su starije ekipe u EL, pripreme nikad kraće, a sezona nikad duža.

Neminovno je da će 2-3 igrača uvek imati neke manja/kraća odsustva, uz naravno želju da ne bude novih Kenan ili Carter scenarija.

Tako da niko nije višak , i svako će imati dovoljno minuta da da neki doprinos, pogoto u Aba ligi. Dobro, Plavšić bi mogao da ode😀

• Like 5
  • Thanks 2
Posted
Just now, forumko topic said:

Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. 

Dobric, Kalinic, Davidovac, Miljenovic, Radosic, Stojkovic, Nedeljkovic.

Posted (edited)
1 hour ago, JoaoFelix2023 said:

Crveno beli sa brojem 6!

NIje ni došao a već se šlihta Saši Obradoviću.Čuj uzeo broj 6? Slučajno?Ne bih rekao.😁

Dobro došao majstore.da te zaobiđu povrede i da nas vodiš do F4.💪

Povratkom Grejema sa Batlerom,i sa Joelom ovo je baš ozbiljna ekipa.

Edited by Zadnji vezni
Posted (edited)

Da li je održan trening Zvezde u Pioniru danas i konferencija za medije?

Šta kaže Saša hoće li biti sem Batlera, još neko od 3 musketara medju 12 sutra za meč protiv Makabija u ,,gostima" ?

Edited by Zvezdaš96
Posted
18 minutes ago, forumko topic said:

Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. 

Od stranaca misliš😁. Tu je veća konkurencija.

Posted

Ukoliko ispuni ono što je Čović najavio i od ove sezone bude 6 stranaca dostupno svakoj ekipi za KUP, na kupu očekujem ovaj sastav: 

Kodi, Butler, Radošić, Dobrić, Miljenović, Kalinić, Nwora, Davidovac, Moneke,Odželeje, Motiejunas, Stojković.

Sve u svemu nije loše, a ako bude i Bolomboj spreman, onda on umesto jednog od Motiejunas/Odželej

Posted

Saša Obradović izjavio da još uvek nisu doneli odluku o Nwori hoće igrati sutra, tako da pored Butlera i on je po njegovoj izjavi u opticaju.

Za Grejema ništa ni sinoć ni danas posle treninga nije spominjao, verujem da ga je tempratura i virus sada zeznuo, ali očekujem ipak u sredu protiv Panatinaikosa da prvi put vidimo 3 drugara sa tribina(protiv Mege) na parketu Butler- Nwora- Grejem, pa neka Panatinaikos vidi kako će i šta će protiv ove ubojite napadačke trojke 😉 

Posted
2 minutes ago, Dobar Los Milos said:

6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra.

28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu.

Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje.

Sta ces, to ti je to novo vreme. Sve se desava brzo. Da je neko staro vreme, jos bi smenjivali trenera 😂

Posted
17 minutes ago, Dobar Los Milos said:

6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra.

28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu.

Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje.

Mi smo pre tačno mesec dana igrali protiv Armanija i pred kraj poslednje četvrtine im prišli na dva poseda... Ne smem ni da pomislim na scenario gde smo nekako pobedili, a Sfero ostao trener još mesec dana. 

• Like 2
Posted
9 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ja da sam neko u Mosadu, likvidirao bih pred meč Makabi - Zvezda osobu koja bira muzičke podloge za ove klipove, zarad svake eventualnosti.

• Like 5
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1