zemljoradnik Posted yesterday at 01:07 PM Posted yesterday at 01:07 PM Šta nam rade poslednjih 5 kola, ni Čočo ne mora više da svira u vreme utakmica . 3
Čočo Posted yesterday at 01:11 PM Posted yesterday at 01:11 PM 3 minutes ago, zemljoradnik said: Šta nam rade poslednjih 5 kola, ni Čočo ne mora više da svira u vreme utakmica . Hvala Bogu! Amin! 😂 1
JPM Posted yesterday at 01:13 PM Posted yesterday at 01:13 PM 1 minute ago, Čočo said: Hvala Bogu! Amin! 😂 Raspali ste se kao Bitlesi?
Todo Posted yesterday at 01:17 PM Posted yesterday at 01:17 PM Vezano za ovu raspodelu minuta o kojoj se piše na poslednjih par strana. Mi u kompletnom sastavu, koji se priželjkuje, nećemo odigrati više od 5 mečeva. Ne samo mi nego bilo koja ekipa. Jednostavno, sve su starije ekipe u EL, pripreme nikad kraće, a sezona nikad duža. Neminovno je da će 2-3 igrača uvek imati neke manja/kraća odsustva, uz naravno želju da ne bude novih Kenan ili Carter scenarija. Tako da niko nije višak , i svako će imati dovoljno minuta da da neki doprinos, pogoto u Aba ligi. Dobro, Plavšić bi mogao da ode😀 5 2
forumko topic Posted yesterday at 01:28 PM Posted yesterday at 01:28 PM Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. 4
Zvezdaš96 Posted yesterday at 01:30 PM Posted yesterday at 01:30 PM Just now, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Dobric, Kalinic, Davidovac, Miljenovic, Radosic, Stojkovic, Nedeljkovic.
Čočo Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM 17 minutes ago, JPM said: Raspali ste se kao Bitlesi? Ma jok. Sviramo mi i dalje. Samo sad sviraju i naši. 💪 2 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM (edited) 1 hour ago, JoaoFelix2023 said: Crveno beli sa brojem 6! NIje ni došao a već se šlihta Saši Obradoviću.Čuj uzeo broj 6? Slučajno?Ne bih rekao.😁 Dobro došao majstore.da te zaobiđu povrede i da nas vodiš do F4.💪 Povratkom Grejema sa Batlerom,i sa Joelom ovo je baš ozbiljna ekipa. Edited yesterday at 01:34 PM by Zadnji vezni
Čočo Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM 4 minutes ago, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Ko se još loži na KRK i KLS?
forumko topic Posted yesterday at 01:38 PM Posted yesterday at 01:38 PM Imam skoro 4k upisa, a izgleda da mi je prop'o smisao za humor i sarkazam. 😐 2 1
Nini3112 Posted yesterday at 01:40 PM Posted yesterday at 01:40 PM 2 minutes ago, forumko topic said: Imam skoro 4k upisa, a izgleda da mi je prop'o smisao za humor i sarkazam. 😐 Ja ga nisam ni imao ako ti je lakse😀 2 1
Zvezdaš96 Posted yesterday at 01:42 PM Posted yesterday at 01:42 PM (edited) Da li je održan trening Zvezde u Pioniru danas i konferencija za medije? Šta kaže Saša hoće li biti sem Batlera, još neko od 3 musketara medju 12 sutra za meč protiv Makabija u ,,gostima" ? Edited yesterday at 01:42 PM by Zvezdaš96
forumko topic Posted yesterday at 01:43 PM Posted yesterday at 01:43 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Ja sam šampanjac otvorio kad sam video Sofronija. Ovaj batler mi nije poznat.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 01:46 PM Posted yesterday at 01:46 PM 3 minutes ago, forumko topic said: Ja sam šampanjac otvorio kad sam video Sofronija. Ovaj batler mi nije poznat. ,,Sofronije, daj mu čekić!"
bodo Posted yesterday at 01:48 PM Posted yesterday at 01:48 PM 18 minutes ago, forumko topic said: Mene brine ko će da igra Kup i KLS... Baš me brine. Februar je tu, iza ćoška. Od stranaca misliš😁. Tu je veća konkurencija.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 01:53 PM Posted yesterday at 01:53 PM Ukoliko ispuni ono što je Čović najavio i od ove sezone bude 6 stranaca dostupno svakoj ekipi za KUP, na kupu očekujem ovaj sastav: Kodi, Butler, Radošić, Dobrić, Miljenović, Kalinić, Nwora, Davidovac, Moneke,Odželeje, Motiejunas, Stojković. Sve u svemu nije loše, a ako bude i Bolomboj spreman, onda on umesto jednog od Motiejunas/Odželej
Čvarkov Posted yesterday at 01:58 PM Posted yesterday at 01:58 PM 16 minutes ago, Don Dusko said: I kod mene prasnulo.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:01 PM Posted yesterday at 02:01 PM Saša Obradović izjavio da još uvek nisu doneli odluku o Nwori hoće igrati sutra, tako da pored Butlera i on je po njegovoj izjavi u opticaju. Za Grejema ništa ni sinoć ni danas posle treninga nije spominjao, verujem da ga je tempratura i virus sada zeznuo, ali očekujem ipak u sredu protiv Panatinaikosa da prvi put vidimo 3 drugara sa tribina(protiv Mege) na parketu Butler- Nwora- Grejem, pa neka Panatinaikos vidi kako će i šta će protiv ove ubojite napadačke trojke 😉
Dobar Los Milos Posted yesterday at 02:03 PM Posted yesterday at 02:03 PM 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. 8
VISOKOLETAC Posted yesterday at 02:06 PM Posted yesterday at 02:06 PM 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. Sta ces, to ti je to novo vreme. Sve se desava brzo. Da je neko staro vreme, jos bi smenjivali trenera 😂
BriJones Posted yesterday at 02:21 PM Posted yesterday at 02:21 PM 17 minutes ago, Dobar Los Milos said: 6.10. -> Zvezda gubi kuci od Zadra. 28.10. -> Zvezda silna, peta EL pobeda u nizu. Od necuzivimsecemvene do kupuemkartezaF4 za samo tri nedelje. Mi smo pre tačno mesec dana igrali protiv Armanija i pred kraj poslednje četvrtine im prišli na dva poseda... Ne smem ni da pomislim na scenario gde smo nekako pobedili, a Sfero ostao trener još mesec dana. 2
Smrtokapa Posted yesterday at 02:24 PM Posted yesterday at 02:24 PM 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja da sam neko u Mosadu, likvidirao bih pred meč Makabi - Zvezda osobu koja bira muzičke podloge za ove klipove, zarad svake eventualnosti. 5 4 1
Recommended Posts