Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Браниш неодбрањиво, сваком се накачиш кад се усуди да критикује Јага оно лик има најгори проценат у екипи и за 2 и за 3, ти се теши тиме што је играо са залуталим Плавшићем само не знам како онда остала тројица нису исто завршили у минусу у тој половини него баш он. Lol.Problem je sto ja ne branim Yaga.I samom mi je jasno da nema kvalitet.Samo mi smeta sto je on meta no 1 svi mogu zeznuti imati los stint al zato po Yagu 100 postova a po drugima nista jbg. Druze Yago je najmanji problem on ce na tribine kada dodje Batler i Grejm. 1
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Ovako.. Što se prve petorke tiče, ne bih ništa dirao, dokle god šljaka sve dobro. Dakle: Kodi, Nwora, Kalina, Moneke i Motiejunas. Batler i Grejem ulaze na 1 i 2 za sada dok ne udju u ritam sa klupe, a Miljenovic ili Jago će biti naši 5.bek i tu će se voditi borba ko ispada iz prvih 12 za EL mečeve. Najbitnije u ovom trenutku jeste produžiti Motiejunasa do kraja sezone, za Plavšu svi znamo od starta da on opet u nekom decembru odlazi na neku novu pozajmici u neki EC klub na primer. Jedina nepozanica je šta sa Riverom raditi, previše je imati 4 centra u jednoj ekipi i plaćati ih, a Rivero je sklon povredama poprilično. Medjutim, Rivero nažalost ima jak ugovor i to na 2 sezone, ulazi u godine polako, pa će biti vaganja u klubu da li ako se ubrzo Bolomboj vratiti Motiejunasa vratiti nažalost u Monako, ili od januara igrati sa centrima Bolomboj- Rivero- Izundu.. Jago je malo iznad neke biznis lige. Just now, Don Dusko said: Lol.Problem je sto ja ne branim Yaga.I samom mi je jasno da nema kvalitet.Samo mi smeta sto je on meta no 1 svi mogu zeznuti imati los stint al zato po Yagu 100 postova a po drugima nista jbg. Druze Yago je najmanji problem on ce na tribine kada dodje Batler i Grejm. Asvel je bas neintegentna ekipa.Neko drugi mi koristio sinoc one mismečeve na Jagu i uveo nas u problem. 1
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago У неком наредном периоду, играће ових 10 и поделиће 200 минута Codi Graham Butler Nwora Dobrić Kalinić Moneke Ojeleye Motiejunas Izundu Неко ће ту морати са 27 да оде на 19, и тај неко ће бити Калнић, зато је и Саша спомињао Оџелеја на 5, јер је то једини начин, да свако добије своје место за столом у спољној линији, а и да Монеке буде у неком оквиру задовољног. Литванац 15, Изунду 10, и оно наше са 4 крила осталих 15 минута. Бићемо зајебани, и одбрана је битан сегмент тога. Добрић 10 Изунду 10 Мотиејунас 15 Оџелеј 20 Калинић 20 Грахам 22 Бутлер 24 Монеке 24 Нвора 28 Коди 28 Ово дође 201. 😂 Неће ово бити сваку утакмицу као написано, али просеци су ту 200 минута када се ово сабере. Некад ће Коди бити мање, ако Батлер и Девонте буду добри, некад Калина добије простор, некад Добрић оде у 15+ минута, ако ови бекови уђу у црвено, а хоће... Али верујем да ће ово бити језгро неко у Евролиги од 10 играча, када се колико толико комплетирамо. Односно када почну да играју ова тројица споља. 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jaga treba posmatrati kao lika koji do juče bio na plaži i bio uveren da ga u Zvezdi ne žele, rečeno mu je da nije potreban klubu. Lik sa plaže uleteo u avion i odmah dao kakav takav doprinos, pozitivnu ludačku energiju, na sve to mi smo bez poraza sa njim u evroligi kao i sa Motiejunasom, a malo se priča da malo-malo pa podeli 6-7 asistencija, uz ponekad desetak poena. Za lika koji nam je kada se(ako se) u nekom trenutku svih ovih 5-6 igrača oporavii zaigra neki 15.igrač naše rotacije, Jago tu nije veliki problem. Kada udju Batler i Grejem u sistem i ritam, Jago će biti kao juče Radošić dakle 12. ili 13.igrač našeg tima za EL mečeve, a u Aba ligi će dobijati minutažu..
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Najgora stvar koju treba da uradimo pored ovakvih opcija na bekovima i krilima je da nasilno tražimo minute Dobriću. On je smešan igrač naspram konkurenata na SG i SF. On tu treba da bude za ne daj bože, a ne da ima neke standardne minute. 16
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Najgora stvar koju treba da uradimo pored ovakvih opcija na bekovima i krilima je da nasilno tražimo minute Dobriću. On je smešan igrač naspram konkurenata na SG i SF. On tu treba da bude za ne daj bože, a ne da ima neke standardne minute. Ништа онда сам добар, имам 9 минута вишка да расподелим на ових 9 коме треба. Играмо као Хапоел са 9 играча... Добро им иде хахахахаха 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima i previše utakmica da bi se sada raspredalo ko će koliko da igra. Ja mislim da CMM neće na klupu i da će se lako kombinovati i small ball petorke i visoke petorke. Posle svega što smo preživeli u dva meseca, od season ending povreda do povreda koje su mogle da se završe fatalno (pu pu pu) jedino što želim je da momci ostanu zdravi i na okupu a minuta će biti. Slatke muke zaista. 9
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Polako. Svako ce imati minute u ovoj EL. Ja ne bih sklanjao CMM iz startne petorke i kretao sa CMM i Batlerom, a onda bi ulazili Nvora i Devonte. 3
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da dobijemo Makabi pa da kazemo za ekipu muski zaradjena plata za oktobar 😄
StiviKivi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Od ovih sam što CMM ne bih nikako sad sputavao. On već prirodno igra jako skoncentrisano na početku meča. Ovo nije fudbal , pa nije toliko bitno ko startuje ali bih u njegovom slučaju svakako ostao pri tome da bude uvek na početku meča u postavi. Dosta je racionalniji i odgovara mu drugačija koncepcija tima u odnosu na prošlu sezonu. Vidi mu se i po licu. Batler i Gre'em neka ulaze sa klupe. Edited 2 hours ago by StiviKivi 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Nwora kao kandidat za MVP-ja da ulazi sa klupe? To ko ulazi sa klupe ne znaci da je clan druge petorke.Imamo mogucnost za kombinovanje.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Nwora kao kandidat za MVP-ja da ulazi sa klupe? Cini mi se da je vec ulazio u par utakmica, a i ne znam zasto bi mu smetalo, ako bi imao svoje minute i suteve. Moje misljenje je da cemo Kodija izgubiti, ako bude kretao sa klupe.
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Nwora kao kandidat za MVP-ja da ulazi sa klupe? Тео је у сезони освајања ЕЛ са ЦСКА свих 29 утакмица почео са клупе. Не значи да мислим да ће почињати са клупе или да треба, само ништа чудно за ЕЛ. 2
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Током ове серије од пет победа натрпасмо противнике са укупно 61 поеном разлике за 200 минута кошарке. Јаго је у својих 75 минута био на -2... Мислим да је то прилично незгодан податак да би се могао занемарити приликом брањења његовог лика и дела кад се јасно види да нисмо са њим на терену оно што смо без њега. Мислим да се ова статистика може посматрати на два начина. Један је свакако да се оспе дрвље и камење на играча ког смо отписали, па вратили у погон да нам буде тело више јер патимо због гомиле повреда. Други који ја бирам је да кажемо да је добро да смо на -2 и да бар не идемо у канал док он игра и одмара Мекинтајера. Камо среће да смо заувек са њим на некој нули и да лидери ове екипе онда праве разлику. Коди је иначе феноменалан ове сезоне, свака част на напретку на уласку у четврту деценију живота. Надам се да ће и кад уђу у протокол три нова, потенцијално сјајна Американца са позиција 1-3, он имати прилику да игра у (стартним) петоркама са Монекеом јер тада блиста. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Placebo Lone star said: Malo se prica o Miljenovicu sinoc i o tome kako Jago trosi njegove minute.Malo je opusteniji nego u prethodnih utakmicama i to daje rezultate.Ima tu mesta za napredak. Jago ne troši njegove minute. Miljenović kao organizator igre još nije za EL nivo, i to se i sinoć videlo.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sumnjam da će se mijenjati startna petorka, eventualno CMM nakon određenog vremena ali prvo da zaigraju Butler i Graham.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Šta ti je život od najgoreg pleja koji je igrao kod nas, prevare i celoletne sage da nije za prvog pleja do toga da Kodi mora da ima 25 minuta po utakmici, da je prvi plej pa čak i ispred najvećeg NBA pojačanja. Kolo sreće se okreće...🫣😀 Edited 2 hours ago by Čočo 4 2
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, aleksa7 said: Током ове серије од пет победа натрпасмо противнике са укупно 61 поеном разлике за 200 минута кошарке. Јаго је у својих 75 минута био на -2... Мислим да је то прилично незгодан податак да би се могао занемарити приликом брањења његовог лика и дела кад се јасно види да нисмо са њим на терену оно што смо без њега. Мора да је играо са Плавшићем и пре ових пар минута у 4/4 синоћ 😅
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jagu ce se sigurno opet zahvaliti cim Grejm krene da igra, iz mog ugla svaka cast Jagu, oterali ga kao psa pa ga zvala da ih spasava, kao pravi profesionalac je odradio svoje. Drugo je sta on moze da doprinese, ali niko ne moze reci sa se nije trudio i igrao preko k.. Da ne pricam sto su ga vise zvali da vadi hemiju u svlacionici, generalno ga vole saigraci (videli smo njega i Motijunasa). 8
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Jago ne troši njegove minute. Miljenović kao organizator igre još nije za EL nivo, i to se i sinoć videlo. Istina,ali je bolje izgledao od Jaga sinoc.Jago sa svojom visinom mora da ima skill Kampaca,Tj shortsa…
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, Igor_ said: Jagu ce se sigurno opet zahvaliti cim Grejm krene da igra, iz mog ugla svaka cast Jagu, oterali ga kao psa pa ga zvala da ih spasava, kao pravi profesionalac je odradio svoje. Drugo je sta on moze da doprinese, ali niko ne moze reci sa se nije trudio i igrao preko k.. Da ne pricam sto su ga vise zvali da vadi hemiju u svlacionici, generalno ga vole saigraci (videli smo njega i Motijunasa). Nisam siguran da će Jago da bude bivši. Ja bih njega ostavio kad već prima platu da igra ABA ligu zajedno sa domaćom osnovom i odmara bekove. I bude tu za ne daj Bože. Edited 2 hours ago by Čočo 8
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jbt znas koliko je dobro kada se pljuje po fringe plajeru u rotaciji umesto o glavnim vadetama. Ali ide nam dobro i sve kako treba(-povrede) ali ljudi ce pre da pljuju po Dobricu i Yagu nego da se raduju pobedama. Po meni super ako je tako(iako mi ide na zivac jer bi voleo da se smanji). Edited 2 hours ago by Don Dusko 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Placebo Lone star said: Istina,ali je bolje izgledao od Jaga sinoc.Jago sa svojom visinom mora da ima skill Kampaca,Tj shortsa… U odbrani da, u napadu ne. Ne možeš reći da je Jagovih 7 asistencija zanemarljivo, Miljenović nije imao nijednu. 1
Recommended Posts