CoCaniggia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQPLlgYCP1s/?igsh=MXM5ZWo5aHU2dHBmag== 14
Bejn Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, No name said: A kad pukne onda da im jbm sve po spisku😀 Mislim da ne bi bilo mnogo onih koji bi im zamerili i da puknu večeras. Pogotovo, što je ABA liga ove godine beznačajna. 4
Stefi88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma ko bi momcima zamerio, ovaj tempo nije human, nadam se da i Sasa tako razmislja nek dobiju vise minuta rezervisti... Svakako ce igrati i nasa prva petorka, ali nek to bude sto manje. Dobrodoslica Batleru, jedva cekam sa se izlozi u Utorak protiv Asvela 🔥💪 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Батица се закопао од самог почетка, рекао је “На крају је то само кошарка”. Што би рекла гробарија за Млохатинова својевремено на Тегигарди “Где је урлик, где је мишица, где је вена на челу да искочи ко Новици”?! 4 1
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Meni se pak sviđa nešto drugo šta je rekao. Da planira duže da ostane kod nas. Neka se pokaže pa kao Nan da shvati da u Evropi može biti glavni. Produžimo mu ugovor i uživamo. I ako mislim da ne postoji ni promil šanse za takav ishod. Edited 10 hours ago by Čočo 2
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Zna ovaj gde dolazi, vidi se već na slici ta spremnost i oprez prilikom ulaska u nepoznatu prostoriju u kojoj ga nešto može povrediti. 4 21
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Boga mi ovaj Batler ostaje kod nas na duže s obzirom na kofere...
Tom Wambsgans Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bez Dzordana veceras, nadajmo se najboljem i da je samo predostroznost/odmor. 8
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dzordan jedini bitan igrač koji ne igra večeras i nije medju 12, hmmmm.............
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ima jedan što je preskočio pripremni turnir iz predostrožnosti pa ga nema već 2 mjeseca. Nadam se ipak da je zaslužen odmor, samo ne predostrožnost. 5 1
VISOKOLETAC Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Dzordan jedini bitan igrač koji ne igra večeras i nije medju 12, hmmmm............. Ima blagu upalu lista i veceras odmara iz predostroznosti. Koliko sam shvatio bice spreman u utorak. 27 1
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Ima jedan što je preskočio pripremni turnir iz predostrožnosti pa ga nema već 2 mjeseca. Nadam se ipak da je zaslužen odmor, samo ne predostrožnost. U medijima se pojavilo kako je navodno Vujcin poslao poruku novinarima da nije povredjena tetiva, medjutim nije demantovao da nije nista povredjeno, a ustvari i ne znamo da li je i demantovao, tako da ja najiskrenije ništa ne verujem ovima iz kluba čak i kada demantuju. Čak i Grejem je imao laganu povredu rekoše, pa...
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zavrsavamo mec sa petorkom sa 5 domacih igraca, ovoga bas dugo nije bilo 2
Manoly Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako dobra i pozitivna atmosfera medju igracima, mnogo lepo za videti. 22
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Novo pojacanje pre 5 dana strpalo Lejkersima 35p, sad sa osmehom od uha do uha pozdravlja igrace Mege. Deluje da se vec primio
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, NMX said: Novo pojacanje pre 5 dana strpalo Lejkersima 35p, sad sa osmehom od uha do uha pozdravlja igrace Mege. Deluje da se vec primio Ložana. 😂 2
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Ima blagu upalu lista i veceras odmara iz predostroznosti. Koliko sam shvatio bice spreman u utorak. Jel se uz blagu upalu lista hramlje? 1
Recommended Posts