bodo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 minute ago, DelijaTb said: Pretpostavio sam da ima tako nesto, jer nece oni zbog takvog igraca uci u Luxury. Jer je bas fino odigrao i pripremne. je naročito zadnje dvije a ja sam ih sve odgledao jer sam njihov navijač. Edited 10 hours ago by bodo
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Disfruto said: Aludiras bez nba out-a ? Nadam se😂, makar da nema nbaout do kraja sezone, cuo sam samo da je na dve godine. 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Nadam se😂, makar da nema nbaout do kraja sezone, cuo sam samo da je na dve godine. Na dve godine je 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Dobrodošlica Butleru. Ostalo još samo da potpiše. Potpis je kvarljiva rabota. 1
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I Grejam i Batler imaju sasvim fin broj asistencija kroz karijeru. Prije svega strijelci ali znaju da kreiraju i za druge. 4
Howie Roseman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Pobednik potvrdio da je na 2 godine, i da je izabrao nas u jakoj konkurenciji. Pijmo, pijte 🍻 Pouzdan insajder. 10
Bogoljub Gagic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, JPM said: Ovo ne bi bila nikakva patkometrija. Komšije, i sa povređenim plejom imaju bolju bekovsku liniju od naše koju bukvalno čine trenutno Miljenović, Kodi, Radošić i Yago. To je jedva Evrokup postava. Ovo je klasičan slučaj ko da više i novca i minuta, jer lik je mlad, verovatno hoće nazad u NBA, pa je spreman samo na kratkoročne ugovore i dobre minute. Olimpijakos pa tek ne može to da mu da. Нвора нама игра готово искључиво на 2 и примарно ће остати на 2. Свакако није никаква паткометрија један играч је био под морање, а можда треба и други. 3
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Bogoljub Gagic said: Нвора нама игра готово искључиво на 2 и примарно ће остати на 2. Свакако није никаква паткометрија један играч је био под морање, а можда треба и други. Ovo je sad ok, da se ugrizem za jezik, ako ne bude nekih daljih težih povreda. 2
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, Disfruto said: Aludiras bez nba out-a ? Teška priča. Dečko je mlad i želi u NBA što pre. Verovatno neki 1+1 ugovor sa NBA-OUT. Ako je stvarno nas izbarao, to je jer će stvarno da igra po 25-30+ minuta. Čak i plata kontam da je ista, oko ~3.5m za te dve godine. 1
Jelencom Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Gdje je onaj što ima tetku na aerodromu da pita da li je prošao neki crnac 1 8
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo sad pitam ne zato što mislim da mi nešto štedimo nego da bih razumeo ugovore u NBA. Pište na B92 da je on potpisao za Sanse za bruto 2.5 miliona po sezoni, ali da su ga otpustili. Da li on ipak ima pravo na taj novac, a otpušten je samo zbog salary cap-a ili nema pravo na taj novac?
berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Nini3112 said: A što bi pa Saša morao pre nas ovde da zna da je Batler završen. 4
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Dok ne vidim šal u ruke, ne verujem svojim očima. Ne mora ni šal u ruke, samo grafika da je naš i to je to. Izjeda me što postoji mogućnost da neko uleti sa većom ponudom 😵💫😭
bodo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, JPM said: Ovo sad pitam ne zato što mislim da mi nešto štedimo nego da bih razumeo ugovore u NBA. Pište na B92 da je on potpisao za Sanse za bruto 2.5 miliona po sezoni, ali da su ga otpustili. Da li on ipak ima pravo na taj novac, a otpušten je samo zbog salary cap-a ili nema pravo na taj novac? Phoenix Suns signed Jared Butler to a one-year Exhibit 9 contract, but the deal lacks the usual Exhibit 10 clause. This unusual structure means Butler likely won't be retained through the team's G League system if he's waived. 1
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 31 minutes ago, Disfruto said: Aludiras bez nba out-a ? To nema šanse i time se ne vredi baviti, niti očekivati. I daleko slabiji igrači stavljaju NBA out klauzule. 10
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: To nema šanse i time se ne vredi baviti, niti očekivati. I daleko slabiji igrači stavljaju NBA out klauzule. Da ,99% stranaca ima izlaz za NBA. 1
DijametralnoSuprotan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Butler je savrseno pojacanje. Strelac i kreator, nije rupa defanzivno i nerazumljivo kako je zavrsio kod nas. Iskreno u blagoj sam neverici. Hayes i Haward su do bola bili nekomplementarni na ovaj roster. Butler je melem na ranu. Treba smanjiti ocekivanja u pocetku da se malo privikne na EL i evropu, sazivi sa ekipom i ne ocekivati odmah Nunn partije. Odavno nisam bio srecniji potpisom. Edited 9 hours ago by DijametralnoSuprotan 7
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cekaj Kodi Vucina nam je doveo Čimu a sad Čima novo pojacanje 😄 2
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Cekaj Kodi Vucina nam je doveo Čimu a sad Čima novo pojacanje 😄 Cody, double euroleague pojačanje bringer. 2
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On je trazio garantovanih 30min, mi mu nudili 38 i nasli smo se na 35min. 3 25 1
Recommended Posts