JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: Dobro je da slovenac nije dosao u cizmama... 🙄🫣😂 Imamo igrača za to 😄 3 1
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izrealci se vracaju u Tel-aviv za domace utakmice, ali na nasu srecu tek od Decembra. Prenosi Mozart. 2
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 51 minutes ago, JPM said: Ali pazi SLOVENAC sa planine došao u jakni. BRAZILAC sa plaže došao u veš majici. Majica se zove siledžijka. 2
Delija96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Nellthe said: Izrealci se vracaju u Tel-aviv za domace utakmice, ali na nasu srecu tek od Decembra. Prenosi Mozart. Makabi ne kačimo u Izraelu,ali zato Hapoel da...Mislim da igramo tamo sredinom Decembra...Sramna odluka sve u svemu 1
JoaoFelix2023 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Nellthe said: Izrealci se vracaju u Tel-aviv za domace utakmice, ali na nasu srecu tek od Decembra. Prenosi Mozart. Sreca zbog Makabija, ali nas ceka Hapoel tamo 16.12...
forumko topic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da, Hapoel. A mogli smo da igramo u Bugarskoj, gde bi Kodi igrao pred domaćom publikom i sigurno bismo imali više navijača nego Hapoel. Bedak. 4 1 10
Creed Bratton Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, NMX said: Moneke je juče bukvalno peške nabio 36 indeks za 18 minuta. Neverovatna glava i neverovatan igrač. Iako sam imao malo bojazni da li će se i kako ta njegova ekstrovertnost ovde primiti, sada nema nikakve dileme da imamo opaku zverku koja bez da se oznoji može do ovakvih brojki plus savršeno uklapanje sa ostatkom rostera. Glue guy definicija. Ono sto se meni najvise svidja kod nega je sto on kao zvezda tima ne zahteva mnogo lopti, jednostavno pusti igru da tece i doprinosi na razlicite nacine po onome sto se desava oko njega. Pricao je sinoc Darko Plavsic kod Mileta koliko je Moneke posvecen kosarci i to se najvise vidi po tom njegovom kvalitetu da se prilagodjava desavanju na terenu i u napadu i u odbrani, protrcavanja, ofanzivni skok, pravovremeni svic, napadanje mismeca. Velika prednost je imati takvog igraca koji moze konstantno da isporuci 15poena i 7,8skokova a da mu ti ne crtas eksplicitno akcije ili dajes izlolacije da igra. Pogotovu ako u timu imas nosioca kao Nworu koji je sve suprotno od toga u smislu stila igre i verovatno uskoro jos nekog slicnog Nwori. 10
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 40 minutes ago, Sinnerman said: Majica se zove siledžijka. Zamisli Gabriela Decka sa ovom majicom, onom pacovskom facom i kretenka Alkatraz frizurom 🙂 Kod mene se ova majica zove gilipterka. 2 5
Manoly Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 52 minutes ago, Sinnerman said: Majica se zove siledžijka. Kod mene u kraju zvali su takve majice "jebare"...
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gomboce ili knedle? Uštipci ili priganice? Prženice ili pofezne?
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Manoly said: Kod mene u kraju zvali su takve majice "jebare"... Realnije je da se zovu Nejebare. 2 3
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne volim da iznosim imena prije nego što je pojačanje završeno ali šuška se da Arena pregovara sa Plavšićem. 14 3
Giorgio II Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 23 minutes ago, Sector said: Ne volim da iznosim imena prije nego što je pojačanje završeno ali šuška se da Arena pregovara sa Plavšićem. Prelazi u komentatore? Edited 8 hours ago by Giorgio II 31
MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Predlažem da ne prelazimo na košarkaške teme dok svi ne napišu kako se u njihovom kraju zove bela majica koju je Mateus nosio sinoć na utakmici. 3 1 1
Manoly Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 minutes ago, MarioKempes said: Predlažem da ne prelazimo na košarkaške teme dok svi ne napišu kako se u njihovom kraju zove bela majica koju je Mateus nosio sinoć na utakmici. Samo kad smo sa cizmama zavrsili, mada se plasim da nismo. 2
DejanT Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 hours ago, Mile1 said: Ma sta zna Sale, evo genijalci zakljucili da ako ne nosi cizmu da mu nije nista i da ce igrati u cetvrtak Genijalac jel to znaci da ce igrati u cetvrtak i da li znaci ako ne nosi cizmu da mu nije nista Zato ovde ne treba ni iznositi nista vezano za pojacanja, jel ce se uvek naci neko da likuje sto neko nije pogodio neku informaciju. Srecom pa sam prestao da se izjasnjavam oko pojacanja Ne. To je bio odgovor na "info" da je Graham vidjen kako šeta gradom sa čizmom sto je po stoti put pokrenulo jedan isti krug kuknjave i teorija zavere. Post je sadrzavao jednu recenicu, toliko verujem da si mogao da shvatis iako ocigledno nisi genijalac. A kada sledeci put budes zeleo da lecis svoje frustracije zbog cinjenice da ti je u poslednje vreme broj tacnih info na nivou pogodaka baba Kurane, molim te da mene zaobidjes. Pozdrav.
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, DejanT said: Ne. To je bio odgovor na "info" da je Graham vidjen kako šeta gradom sa čizmom sto je po stoti put pokrenulo jedan isti krug kuknjave i teorija zavere. Post je sadrzavao jednu recenicu, toliko verujem da si mogao da shvatis iako ocigledno nisi genijalac. A kada sledeci put budes zeleo da lecis svoje frustracije zbog cinjenice da ti je u poslednje vreme broj tacnih info na nivou pogodaka baba Kurane, molim te da mene zaobidjes. Pozdrav. ok
Igor_ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 33 minutes ago, DejanT said: Ne. To je bio odgovor na "info" da je Graham vidjen kako šeta gradom sa čizmom sto je po stoti put pokrenulo jedan isti krug kuknjave i teorija zavere. Post je sadrzavao jednu recenicu, toliko verujem da si mogao da shvatis iako ocigledno nisi genijalac. A kada sledeci put budes zeleo da lecis svoje frustracije zbog cinjenice da ti je u poslednje vreme broj tacnih info na nivou pogodaka baba Kurane, molim te da mene zaobidjes. Pozdrav. Prvo Mile nije pisao da je Graham vidjen sa cizmom vec da ga nece biti jos par nedelje, a ne kako su nasi najavili "brzo se ocekuje", evo ja cu dodati na to njegovo i reci da mislim da nece videti parket bar jos mesec dana. Pre te price oko cizme i svega Mile mi je napisao privatno da Grahama nece biti jos neko vreme, ja sam to nacuo sa druge strane pa je on potvrdio. Nasi prosto nikada nece biti transparentni. Nema potrebe da se bilo ko napada ovde, covek ima info sa neke strane podeli ga ovde zato sto svi to zele da cuju... I pametna odluka da ne pise o pojacanjima vise. 2 1
The_Big_S Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Obzirom da još nikoga nismo doveli, pretpostavljam da i duplo kolo sledeće nedelje igramo sa ovim sastavom + Dobrić.... Dok doleti iz Amerike, pa uradi preglede, pa Jet Leg, pa ne stignemo da ga registrujemo za EL... Očigledno je realno da neko pojačanje imamo tek od 5.11. i duela protiv Panateneikosa
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, The_Big_S said: Obzirom da još nikoga nismo doveli, pretpostavljam da i duplo kolo sledeće nedelje igramo sa ovim sastavom + Dobrić.... Dok doleti iz Amerike, pa uradi preglede, pa Jet Leg, pa ne stignemo da ga registrujemo za EL... Očigledno je realno da neko pojačanje imamo tek od 5.11. i duela protiv Panateneikosa Pa se povredi, pa se vrati za jedno mesec dana i tako. 1
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, Igor_ said: Prvo Mile nije pisao da je Graham vidjen sa cizmom vec da ga nece biti jos par nedelje, a ne kako su nasi najavili "brzo se ocekuje", evo ja cu dodati na to njegovo i reci da mislim da nece videti parket bar jos mesec dana. Pre te price oko cizme i svega Mile mi je napisao privatno da Grahama nece biti jos neko vreme, ja sam to nacuo sa druge strane pa je on potvrdio. Nasi prosto nikada nece biti transparentni. Nema potrebe da se bilo ko napada ovde, covek ima info sa neke strane podeli ga ovde zato sto svi to zele da cuju... I pametna odluka da ne pise o pojacanjima vise. Kako da budu transparentni, ako niko nije siguran kada ce se oporaviti? Vidim da se prica kako su komsije odmah izasle sa procenom za Karlika, a zaboravlja se da smo i mi to uradili za Rivera. Za Kartera se odmah izaslo prvo sa tim da je hospitalizovan, a kada se potvrdilo zbog cega i sa dijagnozom. Sta sada da napisu za njega? Neko kaze da se vraca za mesec dana, neko za tri, neko da mu je sezona zavrsena. Mislim da to niko ne zna, ali ja zelim da verujem da je ovo za mesec dana najtacnije. Jbg, veciti optimista. 12 minutes ago, The_Big_S said: Obzirom da još nikoga nismo doveli, pretpostavljam da i duplo kolo sledeće nedelje igramo sa ovim sastavom + Dobrić.... Dok doleti iz Amerike, pa uradi preglede, pa Jet Leg, pa ne stignemo da ga registrujemo za EL... Očigledno je realno da neko pojačanje imamo tek od 5.11. i duela protiv Panateneikosa Jedino koga smo mogli da dovedemo ranije su Palmer ili Flin. Posto je to propalo, onda smo cekali sinocni kat, kao i svi ostali u EL. Realno je da nas pojaca u toku sledece nedelje, a da zaigra protiv Panate. 2
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Inace, kao sto sam i rekao, umalo da igramo za Makabijem u Tel Avivu 🙂
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ajde baš da ne testiramo mi prvi Tel Aviv. I onako nam je pola tima izranjavljeno, samo treba neki bombaš samoubica da nam dokusuri ostatak tima... 1
Recommended Posts