Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Očekujem posle dugo dugo dugo vremena jednu laku pobjedu u aba ligi. Da Dobric i Plavsic dobiju minute. Da se odmore nosioci što je više moguće (Nwora, Kalina, Donatas, Odzelej, Moneke) Da se niko ne povredi. Toliko. Nadam se da ne tražim previše.
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Veceras moraju Yago, Miljenovic, Radosic, a i Plavsic (vidim da je u sastavu veceras, nema Izundua) da uzmu ozbiljne minute i odbiju napade Doncicevog tima. 2
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Borky said: Sto smo mi uopste imali 4 beka na pocetku sezone,ustvari sto sve ekipe nemaju samo jednog beka i nadjes jos jednog sto ponekad prenese loptu (uglavnom je odmah i izgubi za kontru protivnika) i spustis jednu 3 i boli te uvo?! Ma vazi statistika kaze,nadam se da se nece jos neko povrediti jer onda ces vjerovatno spustati neku 4 na pleja i dvojku i onda to statisticki ce stimati. P.s U statistikusi racunao i utakmice sa Karterom. Protiv Reala Nowora 36min, Moneke 33min npr. I to druga utakmica u 2 dana. Ja se slažem da je potreban jedan bek, prosto tu nemamo dovoljan broj igrača. Samo ne vidim potrebu da ubacimo tu patetiku da je klub izdao igrace i da je prodata sezona.
DejanT Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pozdravlja vas sve Graham iz Pionira, hoda covek normalno bez čizme 21 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Нема Изундуа ни Добрића, надам се да је све у реду.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, Dz0nika said: Graham bez cizme? Pa ima dozvolu da je nosi samo u TC 😂 Edited 3 hours ago by VISOKOLETAC
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rutinski.Bas onako kako treba 1 ovakva utakmica da izgleda posle duplog kola. 4
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odličan pristup,igrali smo sa 30% mogućnosti,nosioci odmorili,nismo se previše opuštali niti dozvoljavali protivniku da se primakne i da udjemo u eventualni problem . Sve je normalno,ali ima i novost da je Sale izvadio Semija i vratio mu talenat i znanje.Ali bratina se na ovakvoj utakmici dva puta bacao na parket za loptom i da preseče pas. Idemo dalje ,sledeća je Baskonija. 8
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Bez čizme ali štedi nogu dok hoda. Izgleda isto kao i sa snimaka prosle nedelje tako da je ovo oko cizme velika glupost. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Nini3112 said: Izgleda isto kao i sa snimaka prosle nedelje tako da je ovo oko cizme velika glupost. Sto mi volimo da poverujemo u svaku losu vest i da j....o mamu svima i ko je kriv i ko nije, a nigde najskuplja srpska rec IZVINI .
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izundu sa temperaturom - nadam se da nije neki zarazni virus, samo nam jos to treba. S obzirom na situaciju u mom okruzenju, sto se tice kacenja virusa koji kruzi, bas se pribojavam kako ce se to odraziti na tim. 5
dr sleep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 90% utakmica kuci u aba mora ovako da izgleda, lagano bez previse umora. Steta je sto nova domaca osnova slabije moze ista da iznese. Odzelej rizikovao da ga plavsa pregazi 😎
Karakondzula! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakve ima veze čizma ili bez čizme, čovek nije odigrao jedan sekund košarke ove sezone, a izgleda ni neće skoro. Zar Dobrić sam nije rekao da igra večeras? 1
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, dr sleep said: Odzelej rizikovao da ga plavsa pregazi 😎 Odželej kad bi Plavšić bilo šta oko njega 2
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma polako. Ne treba zuriti s pojacanjem, kad bude jos neka povreda ne daj Boze,bice kriva sreca Covic ili Drcelic 9
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, tejlor said: Ma polako. Ne treba zuriti s pojacanjem, kad bude jos neka povreda ne daj Boze,bice kriva sreca Covic ili Drcelic Mene to najvise plasi,nas jedan virus deli od toga da ne mozemo da se skupimo i dobijemo utakmicu.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam sta vam nije jasno. Veceras u 22H00 po nasem vremenu istice vreme NBA klubovima da angazuju igrace. Do tog vremena niko nece hteti da predje u evropu. Mozda nekih kontakata ima, ali se igraci jos uvek nadaju nekom ugovoru u NBA. Palmer je izgleda otpao zbog velikog obestecenja koji Galata trazi. 4
Recommended Posts