Jump to content

Recommended Posts

Posted

Očekujem posle dugo dugo dugo vremena jednu laku pobjedu u aba ligi. 

Da Dobric i Plavsic dobiju minute. 

Da se odmore nosioci što je više moguće (Nwora, Kalina, Donatas, Odzelej, Moneke)

Da se niko ne povredi. 

Toliko. Nadam se da ne tražim previše.

Posted
27 minutes ago, Borky said:

Sto smo mi uopste imali 4 beka na pocetku sezone,ustvari sto sve ekipe nemaju samo jednog beka i nadjes jos jednog sto ponekad prenese loptu (uglavnom je odmah i izgubi za kontru protivnika) i spustis jednu 3 i boli te uvo?!  Ma vazi statistika kaze,nadam se da se nece jos neko povrediti jer onda ces vjerovatno spustati neku 4 na pleja i dvojku i onda to statisticki ce stimati. 

P.s U statistikusi racunao i utakmice sa Karterom. Protiv Reala Nowora 36min, Moneke 33min npr.  I to druga utakmica u 2 dana.

Ja se slažem da je potreban jedan bek, prosto tu nemamo dovoljan broj igrača. Samo ne vidim potrebu da ubacimo tu patetiku da je klub izdao igrace i da je prodata sezona. 

Posted

Odličan pristup,igrali smo sa 30% mogućnosti,nosioci odmorili,nismo se previše opuštali niti dozvoljavali protivniku da se primakne i da udjemo u eventualni problem .

Sve je normalno,ali ima i novost da je Sale izvadio Semija i vratio mu talenat i znanje.Ali bratina se na ovakvoj utakmici dva puta bacao na parket za loptom i da preseče pas.

Idemo dalje ,sledeća je Baskonija.

• Like 8
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Bez čizme ali štedi nogu dok hoda. 

Izgleda isto kao i sa snimaka prosle nedelje tako da je ovo oko cizme velika glupost.

• Like 1
Posted
Just now, Nini3112 said:

Izgleda isto kao i sa snimaka prosle nedelje tako da je ovo oko cizme velika glupost.

Sto mi volimo da poverujemo u svaku losu vest i da j....o mamu svima i ko je kriv i ko nije, a nigde najskuplja srpska rec IZVINI .

Posted

Izundu sa temperaturom - nadam se da nije neki zarazni virus, samo nam jos to treba. 

S obzirom na situaciju u mom okruzenju, sto se tice kacenja virusa koji kruzi, bas se pribojavam kako ce se to odraziti na tim. 

• Like 5
Posted

90% utakmica kuci u aba mora ovako da izgleda, lagano bez previse umora.

Steta je sto nova domaca osnova slabije moze ista da iznese.

Odzelej rizikovao da ga plavsa pregazi 😎

Posted
Just now, tejlor said:

Ma polako. Ne treba zuriti s pojacanjem, kad bude jos neka povreda ne daj Boze,bice kriva sreca Covic ili Drcelic

Mene to najvise plasi,nas jedan virus deli od toga da ne mozemo da se skupimo i dobijemo utakmicu.

Posted

Ne znam sta vam nije jasno. Veceras u 22H00 po nasem vremenu istice vreme NBA klubovima da angazuju igrace. Do tog vremena niko nece hteti da predje u evropu. Mozda nekih kontakata ima, ali se igraci jos uvek nadaju nekom ugovoru u NBA. Palmer je izgleda otpao zbog velikog obestecenja koji Galata trazi. 

• Like 4