Stefi88 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Rekao je Saša "dajte Lengstona Hola" i dao pristanak, pa to baš i nije bilo to što nam je trebalo. Na Saši je da izabere, na nama da komentarišemo kako nam se čini izbor. Nismo ovce, srećom. Totalno drugo vreme i lose poredjenje, nije njemu Hol bio prva opcija, vec Pengos, koji je propao... Ali nebitno. 5
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa ok, Hol je bio očajan izbor i za 17. opciju. U Monaku je mogao da bira šta god hoće, pa je doveo raspalog Korkmaza. Imao je, naravno, i odličnih potpisa. Poenta je da je sasvim legitimno diskutovati, a ne verovati slepo Sašinom (ili bilo čijem) izboru. Ja ne mislim da je Hauard to što nam treba, kraćušnog skorera-pripaljivača već imamo u Grejemu, a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. No, neću baš ni seći vene ako ga potpišemo, ne isključujem mogućnost da klikne kod nas. Da je letos doveden umesto Kenana, pao bi forum od euforije. 6
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 15 hours ago, fradler said: Kad bi Hauard uopste mogao da zaigra u El? On je igrao prva tri kola za Baskoniju. 5 hours ago, dunaj95 said: Šta kažu pravila EL? Ako je ovo eventualno tačno, kada Markus može da zaigra za nas u EL??? Može da zaigra odmah, tu nema više ograničenja. Ali samo jednog igrača možemo da dovedemo iz drugog EL kluba. Tako da ništa od Shortsa. Monako nije registrovao Motiejunasa za EL pa se on ne računa.
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, fradler said: Pa ok, Hol je bio očajan izbor i za 17. opciju. U Monaku je mogao da bira šta god hoće, pa je doveo raspalog Korkmaza. Imao je, naravno, i odličnih potpisa. Poenta je da je sasvim legitimno diskutovati, a ne verovati slepo Sašinom (ili bilo čijem) izboru. Ja ne mislim da je Hauard to što nam treba, kraćušnog skorera-pripaljivača već imamo u Grejemu, a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. No, neću baš ni seći vene ako ga potpišemo, ne isključujem mogućnost da klikne kod nas. Da je letos doveden umesto Kenana, pao bi forum od euforije. Nije on mogao znati da se Korkmaz ovoliko raspao, došao nespreman, ko zna šta se tu kod njega dešavalo, a da je bio dobar igrač bio je. Što se Reala tiče, na 1-2 mi ne izgledaju nešto specijalno, Kampaco van forme, treba mu se konstantno ići ispod bloka, Maledon me prijatno iznenadio, prelazak u veliki klub, povrede, a opet sinoć baš dobro izgledao. Tu su još Feliz, Ljulj, Kramer, ništa specijalno. Najviše pažnje trebamo obratiti na ove krilne igrače i njihov šut za 3,Okeke,Hezonja,Lyles, pa i Dek.Tavarez će vjerovatno dati svoje ali sa tim možemo zivjeti. Pretpostavljam da će dosta igrati zonu a mi baš šutera nemamo i tu bi nam mogao biti najveći problem, ali opet vjerujem da imamo igrače koji su u stanju pogadjati otvorene šuteve, bitno samo da prvih nekoliko udje. 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, fradler said: a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. 3
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Sector said: Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. Pa ne mora na plazu kada ga već plaćamo ali moze na kraj klupe ili tribine u nekim utakmicama. 1
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Sector said: Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. Iz tvojih usta u Božije uši...
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Урош19 said: Ni mi nismo im daleko. Polako. Već imaju 6 vezanih pobeda protiv nas. Poslednji put smo ih dobili pre tri godine.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Ni mi nismo im daleko. Polako. Već imaju 6 vezanih pobeda protiv nas. Poslednji put smo ih dobili pre tri godine. Znaci vrijeme je? 8 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Teška priča protiv Reala. Njih ne možeš dobiti na čist hustle, moraš dosta toga i ubaciti spolja. Poziciono su veliki i snažni, tako da neće proći ni priča krilo na malog beka. Ne treba se predati ali šanse su nam baš mizerne, a dve bonus pobede smo već ispucali u prethodna dva kola. 5
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Teška priča protiv Reala. Njih ne možeš dobiti na čist hustle, moraš dosta toga i ubaciti spolja. Poziciono su veliki i snažni, tako da neće proći ni priča krilo na malog beka. Ne treba se predati ali šanse su nam baš mizerne, a dve bonus pobede smo već ispucali u prethodna dva kola. Ja se samo nadam da nece krenuti masovna histerija i pljuvanje ako se izgubi od Reala. 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja bas mislim da cemo ih dobiti,samo da se nasi ne useru Tavaresa to mi je jedina zelja 2
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ni ja nemam nikakva očekivanja protiv Reala. I da smo kompletni, prejaki su. Dobili smo Fener u gostima i Žalgiris kod kuće, pritom desetkovani. U ovom trenutku sasvim dovoljno od ekipe u ovakvom stanju. Skidanja gaća nema. I poraz je za ljude. 4
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kada bi imali 3-3 skor nakon sledece nedelje i utakmice sa Baskonijom to bi bilo skoro pa neverovatno s obzirom na 7 povredjenih igraca 11
Nellthe Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Protiv Reala mora da nas sere i sut za tri poena da bi pobijedili, nema tu puno neke mudrosti, ako bude ista utakmica kao protiv Zalgirisa, tesko da mozemo da iscupamo pobjedu, jer oni imaju mnogo vise suvog kvaliteta i boljih matchup-a protiv nas nego Zalgiris. Bilo kako bilo, nek momci probaju, da se niko ne povrijedi, i da pocnu igraci da nam se vracaju u rotaciju sa eventualnim pojacanjima. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Real na svim pozicijama ima po dva podjednako kvalitetna igrača. Negde i po tri. Zato da bi se dobio Real mora i klupa da da doprinos. Jago, Semi, Izundu, Davidovac. Nisu nepobedivi. Jednu od šansi vidim u tome što je početak sezone a Real se godinama tek kasnije,,pali" i trenutno igraju sa dosta oscilacija. Drugu šansu vidim u dan više odmora i igranju kod kuće. Verujem da će sutra biti puno a i polako se stvara povezanost navijača sa timom. Prvi uslov da budemo konkurentni jeste da se igra agresivna odbrana sa dosta trčanja kao i protiv Žalgirisa. Drugi uslov i najteži nekako izbaciti Tavaresa iz igre. Osim njega imaju dva panja kao zamene Garubu i Fernanda i tu može da se traži prilika. Treći uslov šut. Mora da se otvori konačno. Igrači su opušteniji, možda se i ruka opusti. Obrni okreni oni su nestabilni a mi sa novim trenerom nepredvidivi. Ekipa je kliknula a posle Žalgirisa što da ne da i ovu crnu seriju prekinemo. Edited 3 hours ago by Čočo 5
Daiki Ito Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Teška priča protiv Reala. Njih ne možeš dobiti na čist hustle, moraš dosta toga i ubaciti spolja. Poziciono su veliki i snažni, tako da neće proći ni priča krilo na malog beka. Ne treba se predati ali šanse su nam baš mizerne, a dve bonus pobede smo već ispucali u prethodna dva kola. NEKA BUDE STO BITI NE MOZE ! 4
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma ne treba se previše opterećivati u ovoj situaciji. Nama je sad drugi bek lik koga smo šutnuli, pa vratili da igra jer nemamo živa beka u rosteru. I pobjeda protiv Žalgirisa je podvig. Real je nešto drugo. Na jednu utakmicu uvijek ima šanse, ali sad praviti neke kao analize i prognoze, mislim da je suvišno u ovom trenutku. Za početak neka se vrati Grejam i da dovedemo barem jednog beka, pa da vidimo šta i kako. 5
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Neka bude. Samo nemoj da krene pljuvačina ako nas nakantaju, po meni veće šanse da nas nabiju momački nego mi da dobijemo. Ja bih bio vrlo zadovoljan da nakon Baskonije imamo 3-3 i dočekamo bolje zdravstveno stanje i novog beka (divlji midžeti stop). 9
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne možemo mi mnogo da izgubimo od te utakmice tako da ono, bez pritiska pa šta bude. 2 pobjede su premija u ovoj situaciji. Ono što je bitno jeste da za naredni period konačno dočekamo Grahama na parketu i novog beka jer idu utakmice koje bi valjalo dobijati. 5
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moje neko misljenje je da smo mi pobedom nad Zalgirisom ocuvali taj neki balans koji treba drzati dok se ekipa ne povrati igracki, a sutra nemamo sta da izgubimo, realno. Sta bilo, bice. Puna podrska pa kako bude. Bilo bi nezgodno da odemo na 1-4 da smo izgubili od Zalgirisa. Ovako smo i dalje tu negde, setamo se izmedju osme i 12 pozicije i dokle god budemo konkurentni, imacemo sanse za plej of. 2
Sasha Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A jbg ljudi nisu realni ako pljuju posle poraza od Reala, Real je Real ako hoće i igraju na 120% dobiće nas rutinski za pobedu protiv njih treba baš dosta da se poklopi.
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vidim sad vratio se i Maledon - Okrećemo se obavezama u Goodyear ligi. Edited 2 hours ago by Shunsuke Nakamura
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj meč može da bude za dušu. Nemaš šta mnogo da izgubis, a pobeda je samo bonus. Zato ocekujem da igraci budu opušteni pa za koliko bude dovoljno. Najbitnije je da nema novih povreda. Izvukli smo 2-2 do sada što je i više nego dobro. Sledeća je Baskonija, I tu treba vrebati sansu, jer očekujem u timu i Dobrica da se malo proširi rotacija . Sve u svemu sutra praznik košarke. Real vrlo jak. Da bi ovo dobio moraš da das i 200% ...
Recommended Posts