Stefi88 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Rekao je Saša "dajte Lengstona Hola" i dao pristanak, pa to baš i nije bilo to što nam je trebalo. Na Saši je da izabere, na nama da komentarišemo kako nam se čini izbor. Nismo ovce, srećom. Totalno drugo vreme i lose poredjenje, nije njemu Hol bio prva opcija, vec Pengos, koji je propao... Ali nebitno. 2
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa ok, Hol je bio očajan izbor i za 17. opciju. U Monaku je mogao da bira šta god hoće, pa je doveo raspalog Korkmaza. Imao je, naravno, i odličnih potpisa. Poenta je da je sasvim legitimno diskutovati, a ne verovati slepo Sašinom (ili bilo čijem) izboru. Ja ne mislim da je Hauard to što nam treba, kraćušnog skorera-pripaljivača već imamo u Grejemu, a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. No, neću baš ni seći vene ako ga potpišemo, ne isključujem mogućnost da klikne kod nas. Da je letos doveden umesto Kenana, pao bi forum od euforije.
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 hours ago, fradler said: Kad bi Hauard uopste mogao da zaigra u El? On je igrao prva tri kola za Baskoniju. 5 hours ago, dunaj95 said: Šta kažu pravila EL? Ako je ovo eventualno tačno, kada Markus može da zaigra za nas u EL??? Može da zaigra odmah, tu nema više ograničenja. Ali samo jednog igrača možemo da dovedemo iz drugog EL kluba. Tako da ništa od Shortsa. Monako nije registrovao Motiejunasa za EL pa se on ne računa.
Gknn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kilian Hayes slobodan, skroz legitiman naslednik Markusa Wiliamsa u nasem dresu 😆 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, fradler said: Pa ok, Hol je bio očajan izbor i za 17. opciju. U Monaku je mogao da bira šta god hoće, pa je doveo raspalog Korkmaza. Imao je, naravno, i odličnih potpisa. Poenta je da je sasvim legitimno diskutovati, a ne verovati slepo Sašinom (ili bilo čijem) izboru. Ja ne mislim da je Hauard to što nam treba, kraćušnog skorera-pripaljivača već imamo u Grejemu, a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. No, neću baš ni seći vene ako ga potpišemo, ne isključujem mogućnost da klikne kod nas. Da je letos doveden umesto Kenana, pao bi forum od euforije. Nije on mogao znati da se Korkmaz ovoliko raspao, došao nespreman, ko zna šta se tu kod njega dešavalo, a da je bio dobar igrač bio je. Što se Reala tiče, na 1-2 mi ne izgledaju nešto specijalno, Kampaco van forme, treba mu se konstantno ići ispod bloka, Maledon me prijatno iznenadio, prelazak u veliki klub, povrede, a opet sinoć baš dobro izgledao. Tu su još Feliz, Ljulj, Kramer, ništa specijalno. Najviše pažnje trebamo obratiti na ove krilne igrače i njihov šut za 3,Okeke,Hezonja,Lyles, pa i Dek.Tavarez će vjerovatno dati svoje ali sa tim možemo zivjeti. Pretpostavljam da će dosta igrati zonu a mi baš šutera nemamo i tu bi nam mogao biti najveći problem, ali opet vjerujem da imamo igrače koji su u stanju pogadjati otvorene šuteve, bitno samo da prvih nekoliko udje.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, fradler said: a i ježim se od same pomisli na Hauarda i Jaga u istoj petorci. Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. Pa ne mora na plazu kada ga već plaćamo ali moze na kraj klupe ili tribine u nekim utakmicama. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Gknn said: Kilian Hayes slobodan, skroz legitiman naslednik Markusa Wiliamsa u nasem dresu 😆 Taj ce pre karijeru zavrsiti u G nego da se oproba u Evropi... i ja sam ga bas zeleo ali ocigledno mu se ne vraca u Evropu
The_Big_S Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 2 hours ago, Sector said: Nevezano za Howarda, vjerujem da se Yago vraća na plažu čim krene da se popunjava spoljna linija. Iz tvojih usta u Božije uši...
Čočo Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 28 minutes ago, Урош19 said: Ni mi nismo im daleko. Polako. Već imaju 6 vezanih pobeda protiv nas. Poslednji put smo ih dobili pre tri godine.
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 6 minutes ago, Čočo said: Ni mi nismo im daleko. Polako. Već imaju 6 vezanih pobeda protiv nas. Poslednji put smo ih dobili pre tri godine. Znaci vrijeme je? 1
Recommended Posts