Jump to content

Recommended Posts

Posted

Једва чекам Монекеов подкаст следеће недеље да га она два Грка питају да каже коју реч о рокади Сферопулос-Обрадовић. 🍿

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Gospodine Obradoviću, dobrodošli, ovo su igrači pod ugovorom:

giphy.gif

Da, ima i sa druge strane. 

• Like 3
  • Ha-ha 20
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Gospodine Obradoviću, dobrodošli, ovo su igrači pod ugovorom:

giphy.gif

Da, ima i sa druge strane. 

7dd9f58110e94728_Crowley-Contract.gif

Kad Sale bude potpisivao sa nama.

• Ha-ha 3
Posted

Sasvim logično je da uzme tim što prije, kakvo čekanje da prodje petak, valjda je bitnije da što duže bude sa timom pred duplo kolo. 

• Like 3
Posted
8 minutes ago, DukaMilos said:

Nadam se da ce novi trener da dovede i svoje pomocne trenere, ovi Sveropulosovi mi se bas nisu svidjali... 

moraće nove jel svi njegovi dosadasnji su ili u solo karijere ili u suprotnom taboru

Posted
24 minutes ago, DukaMilos said:

Nadam se da ce novi trener da dovede i svoje pomocne trenere, ovi Sveropulosovi mi se bas nisu svidjali... 

Jbg, Bogićević je u Avtodoru, Karaičić je podmetnuti grobar, a i u Arisu je. Mora Milenko Topić. 

Posted
1 hour ago, NMX said:

Sjajno. Taman da ga uvek objektivna ciganija koliko već u petak namaže govnima i spremi mu šut kartu.

Top.

Svaka čast menadžmentu na razmišljanju

Neće. Sada će za prvih par poraza da se "progleda" kroz prste.

Vole navijači te promene, sad sanjamo opet F4 pa onda surova realnost.

Ako je Sasa, neka bude sretno i bericetno 🙂

• Like 6
Posted
42 minutes ago, DukaMilos said:

Bolje bi mu bilo da dovede i kondicione trenere, a i nekog svog coveka od poverenja za mediko tim. 

• Like 4
Posted

Mi drugo kolo ABA ne igramo tako da je ovo zaista dobar trenutak za smenu trenera što se toga tiče, ako već menjamo.

• Like 3
Posted (edited)
10 minutes ago, JPM said:

Mi drugo kolo ABA ne igramo tako da je ovo zaista dobar trenutak za smenu trenera što se toga tiče, ako već menjamo.

Plus mesec dana u Beogradu. Koliko toliko da se trenira i promeni nešto. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Creed Bratton said:

Evo Stefan Lazarevic sa telegrafa pise kako je Obradovic novi trener iako Janis upravo vodi trening pred let u Tursku gde ce voditi i utakmicu.. 

absolute-cinema-v0-d81cf9eonwve1.thumb.jpeg.d6264945d319bd37ae2f9351a824f274.jpeg

Ma Janis je za sve kriv i za ovu neozbiljnost kluba.Mnogo su dublji problemi kod nas.Zamaskirace se malo smenom Janisa al sve ce isto biti.

Samo obrcemo krug i loopu smo.Nikako samo da izadjemo iz njega.

Posted

Koji genije je smislio da otpusti Sfera ali da otkaz važi tek nakon što odigramo utakmicu protiv Fenera??????????? Ja da sam na mestu Sfera ne dal ne bih radio bilo šta za Fener nego bih vodio igrače da se cenkamo za parfeme a u petak nek igra ko šta hoće.

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, No name said:

Uvek je pravi trenutak smeniti Sveropulosa. 

Za 5 meseci:

Uvek pravi trenutak smeniti celafuta.

Edited by Don Dusko
  • Like 4
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Koji genije je smislio da otpusti Sfera ali da otkaz važi tek nakon što odigramo utakmicu protiv Fenera??????????? Ja da sam na mestu Sfera ne dal ne bih radio bilo šta za Fener nego bih vodio igrače da se cenkamo za parfeme a u petak nek igra ko šta hoće.

Zar već nekoliko utakmica unazad ne igra ko šta hoće?

Just now, Don Dusko said:

Za 5 meseci:

Uvej pravi trenutak smeniti celafuta.

Mi i dovodimo trenere da bi ih smenili, a ne da bi unapredili igru, zar ne 🤔?

• Like 1
Posted

Na sajtu EL i dalje u nasem rosteru nema ni Yaga, ni Motiejunasa. Prva utakmica u ovom kolu je veceras, a rok za registraciju beše 24 pre pocetka prve utakmice u kolu.

Nadam se da je do neažurnosti EL sajta ali onda se setim da su nam u administraciji Bagzi/Dozet...

Jel zna neko sta se desava?

Posted
Just now, Don Dusko said:

Za 5 meseci:

Uvej pravi trenutak smeniti celafuta.

Samo se nadaj..Dobiće i on kredit kao sto je dobio ovaj.  Naravno i podršku. Nadamo se da će imati bolje rezultate od Swerka a to ne bi trebalo da bude teško. 

Još jednom hvala Zadru. Da nije njega mučenje bi se nastavilo.  A mnogima je bilo mnogo toga jasnije .

• Like 2
  • Ha-ha 1