Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je Sfero max sto se tice trenera stranac koji bi radili u ovom nasem mulju, drzavama ex yu tacnije. Debeli italijan je tu negdje kao on ranga. 

• Like 1
Posted

Obrni okreni ko god da dođe biće nezadovoljnih. Neka za početak neko dođe. Trenutno sva imena koja se provlače su dobri treneri. Jedino Ćavi se izdvaja po kvalitetu i to bi bio pun pogodak. 

• Like 8
Posted
2 minutes ago, Milko Miller said:

Niko ne tvrdi da je Zvezda iznad Lasa, prosto ne bi bio dobar fit. 

Pa ako hoces da imas dokazanog trenera na duzi period koji ce napravit smislen tim i igrat smislenu kosarku obzirom da imate zagarantovanu EL jos barem 2 sezone iza ove, a ne samo vatrogasca, Laso je bolji trener od svih koje ste uopce pominjali i to ne malo. 

Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Ma kakvi on ti je čista prevara čim nije osvojio EL sa Bajernom ili Baskonijom

Kada je dolazio u Bajern i Baskoniju tim klubovima nije bio cilj da osvoje EL nego da udju playoff(kao sto je nama) oba puta nije bio ni blizu + mu je sa Baskonijom ekipa igrala neku cirkus kosarku kakvu upravo mi sada igramo. Niko nije lud da kaze da je Laso neznalica ali je cinjenica da je imao lose rezultate sa klubovima sa manjim budzetima. Ja dizem obe ruke za Lasa da me ne shvatis pogresno ali treba biti pazljiv sa ocekivanjima da ne bude posle razocarenja...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, Milos 3.14 said:

Radonjić ima dugoročno isti problem kao Sferopulos, a to je pre svega da je zaglavljen u 2016/2017.godini.

Postoje mladi, dobri , moderni treneri koji su odlično dugoročno rešenje i koji na duži period mogu da naprave igru u kojoj ćemo uživati, koju će pratiti rezultati. Da mogu da biram moj izbor bi bio Ibon Navaro.

Nešto realnija opcija je možda Paskval , opipao bih puls Alimpijeviću.

Najrealniji su čini se ovi slobodni Obradović i Laso i ne znam šta bih rekao. Obradović bi sigurno došao sa velikim motivom, ali rigidan karakter istina omekšan od strane Majka Džejmsa , istorija odnosa sa kapitenima, nekako ne vidim nijednog dugoročno, ali bi obojica ugasila požar.

Neočekivan potez koji se neće desiti, a koji ima potencijal da bude smislen bi bili Žakelj i Karaičić 

Koji Karaičić? Žocov asistent? Retko nesimpatična faca, blago rečeno.

• Like 9
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Procitao sam na tw da je Moneke pitao Dedu kad je krenulo "uprava napolje" sta to znaci 😄

A upravo je onomad Moneke komentarisao Duškovu pedalu kao vrlo neozbiljan potez... Još ako se to sad ponovi, a dodje Obradović!? Opala bi mu kosa odma'.

• Ha-ha 1
Posted

Svaki trener koji nas preuzme ce imati problem. Mi koliko ja vidim imamo 17 registrovanih igraca za EL, plus Jagisa Litvanac. Sa Bolombojem 20. Ne znam da li juniori imaju neki specijalni status, ali ako nemaju mi nemamo prostor za jos igraca. Ja bih Janisa pustio da odigra 5 kola. Pa tek nakon toga gledao sta i kako. Pritom bih nakon tih 5 kola gledao kakva nam je igra, a ne rezultat.

Posted

Kad bi neko mogao da pritisne pauzu na sve sportske aktivnosti u zemlji dok mi ne sredimo društvo i vidimo neke zdravije osnove bar u nekoliko godina daljine.

Svakom svesnom čoveku koji živi u ovoj zemlji je sport na nikad marginalnijoj poziciji.

Jebi ga.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

Očigledno da su odlučili da mu daju šansu još neko vrijeme. Nije ni jednostavno tek tako dati otkaz jer ti moras isplatiti cijeli ugovor do kraja, plus plata novom treneru. Mnogo je to love, čak i za neimara iz konkord westa. 

S druge strane, zašto bi neko ozbiljan preuzeo ovaj bućkuriš od ekipe? Ajde što nije selektirao tim, nego što je to nabacano igrača s brda s dola, plus nemas plejmejkera koji je najbitniji šraf.

Kad se sve uzme u obzir možda i treba da završi ovu sezonu, koliko god suludo zvučalo u ovom trenutku. Nek kopa i rukama i nogama da se čupa iz kanala. 

Što reče Edin "ovaj ko auto mehaničar, stalno u kanalu". 🙂

Sfero nije izvirio iz kanala od februara. 

• Like 1
Posted

Ako se Grejem i Bolomboj zaista vrate u novembru, ovo je i te kako respektabilan sastav, sposoban da se siba sa svima.

• Like 1
Posted (edited)
18 minutes ago, kokodakalo said:

Svaki trener koji nas preuzme ce imati problem. Mi koliko ja vidim imamo 17 registrovanih igraca za EL, plus Jagisa Litvanac. Sa Bolombojem 20. Ne znam da li juniori imaju neki specijalni status, ali ako nemaju mi nemamo prostor za jos igraca. Ja bih Janisa pustio da odigra 5 kola. Pa tek nakon toga gledao sta i kako. Pritom bih nakon tih 5 kola gledao kakva nam je igra, a ne rezultat.

Sreca pa ti je racunica losa i sreca pa nece odigrati 5 kola

Edited by Disfruto
Posted
8 minutes ago, Cavani said:

Ako se Grejem i Bolomboj zaista vrate u novembru, ovo je i te kako respektabilan sastav, sposoban da se siba sa svima.

"ako"

Posted
18 minutes ago, Cavani said:

Grejem verovatno i hoce ali Bolomboj jako tesko

• Like 1
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Postoje treneri koji su vrhunski za velike klubove, a sasvim prosečni za osrednje. 

Nešto kao Željko Obradović. 

Touchee...

Posted

Paskval znaci da leknemo i da molimo. Odresis mu da radi sta hoce ovu sezonu i naredne dve, ali pre toga moras da resis Klozeta. Zaostavstinu Udbojse moras resiti, i onda imas manje problema u klubu.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Kažu da naginjemo ka domaćem treneru. Znači Saša ili Radonja.

S obzirom na Tipsijevu objavu, dodaš na to da je Saša Miškov, trebalo bi da je to to.

Edited by Summerfunk