Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je i drago što je krenulo to. Od njih sve počinje i završava se. Bitno je da ekipa zna da ima našu podršku. Ne mogu igrači koji se mesec dana poznaju da budu krivi za ovo. Na kraju krajeva trener je dužan da ih spoji, napravi hemiju i atmosferu poverenja u timu osim taktičkih stvari. Sve ono što mi trenutno nemamo. 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Taki said: Nisam nešto upoznat sa karijerom Lasa, osim Reala i ova dva fijaska, Bajern i Baskonija.Nadam se da rezultati sa Realom nisu jedini razlog što se ovdje priželjkuje? Pa ono, covjek koji je 11 godina vodio najveci kosarkaski klub u Europi i top 3 (minimalno) je trener u historiji tog kluba je valjda dovoljno strucan i kvalifkovan da vodi KK Crvena Zvezda. Ako Laso nije dovoljno dobar onda vam ostaje jos da priupitate Rileyja da li bi vam pustio Spoelstru il tako nekog. 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa ono, covjek koji je 11 godina vodio najveci kosarkaski klub u Europi i top 3 (minimalno) je trener u historiji tog kluba je valjda dovoljno strucan i kvalifkovan da vodi KK Crvena Zvezda. Ako Laso nije dovoljno dobar onda vam ostaje jos da priupitate Rileyja da li bi vam pustio Spoelstru il tako nekog. Ma kakvi on ti je čista prevara čim nije osvojio EL sa Bajernom ili Baskonijom
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) . Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Dejan Radonjić se vratio kući, piše mozzart. Iskreno sam prezadovoljan, dati mu trogodisnji ugovor, pustiti ga napravi sistem. Čovek je lud za košarkom. Nadam se da će povući i svoj stručni štab. Gde piše to? Edited 1 hour ago by Урош19
Mario1563 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Dejan Radonjić se vratio kući, piše mozzart. Iskreno sam prezadovoljan, dati mu trogodisnji ugovor, pustiti ga napravi sistem. Čovek je lud za košarkom. Nadam se da će povući i svoj stručni štab. Ako si video na fb i mene su presli Just now, Урош19 said: Gde piše to? Sprdnja stranice ddpz 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Majku im jebem. Zajebali me 🫣🫣 Brišem 😁 Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97
Amigo21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa ono, covjek koji je 11 godina vodio najveci kosarkaski klub u Europi i top 3 (minimalno) je trener u historiji tog kluba je valjda dovoljno strucan i kvalifkovan da vodi KK Crvena Zvezda. Ako Laso nije dovoljno dobar onda vam ostaje jos da priupitate Rileyja da li bi vam pustio Spoelstru il tako nekog. Sa Realom je imao lepe rezultate ali eto sa timovima pribliznim nama je imao katastrofalne rezultate. Mislim kakva su sve imena u opticaju ok je Laso ali je daleko to od neke bombe, covek kada vodi klubove sa osrednjim budzetima je bas imao debakle. Paskval mi je nerealan odbio je Barsu ne znam zasto bi prihvatio ovaj cirkus kod nas. 2
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, astrix1402 said: Sad sam u fazonu da dodje Dragan Jakovljevic, samo da ne gledam Janisa vise na klupi. Naravno da to nije tacno, ali sama pomisao da jos uvek, posle one blamaze od sinoc, nije objavljeno da je Janis na putu za Solun je uznemiravajuca. Vrlo perspektivan i strucan pogotovu za rad sa skupim evroligaskim ekipama. Elem, mislim da je pricao pokojni Deki Milojevic u nekom podcastu (nisam bas siguran da je on ako neko zna neka me ispravi) kad je igrao u Turskoj da ih je jedan deo polusezone vodio lik koji uopste nije kosarkaski trener nego tipa pravnik i da to uopste nije lose izgledalo, posle kad su culi da covek nije trener nisu mogli da veruju kako je uopste moglo da dodje do takve situacije. Kad smo vec kod pravnika ima jedan sto je zavrsio (ako je) trenersku skolu a i odlicno lupa banane klincima i razume se bas u sve, e taj ... a da ne moze, angazovan na drugim poslovima. 2 1
radoje Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da se mene pita, odma bih sinoć ponudio 100K ojra Danijelu Jusupu do kraja sezone i smještaj blizu Arene. Ali pošto vaskoliko Srbstvo sa sablažnjavanjem gleda na takve gnusobe, sreća je pa se ja ništa ne pitam. Šalu u ćošak, prođe mirno današnji dan što povećava vjerovatnoću Grkovog o(p)stanka u BG. 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Amigo21 said: Sa Realom je imao lepe rezultate ali eto sa timovima pribliznim nama je imao katastrofalne rezultate. Mislim kakva su sve imena u opticaju ok je Laso ali je daleko to od neke bombe, covek kada vodi klubove sa osrednjim budzetima je bas imao debakle. Paskval mi je nerealan odbio je Barsu ne znam zasto bi prihvatio ovaj cirkus kod nas. Da, jedan od najboljih europskih trenera u ovom vijeku i top 3 trener u historiji Real Madrida ne bi bio bomba za KK Crvena Zvezda jer ste vi ipak level iznad svega toga. Nekad covjek stvarno ostane u soku koliko ste vi odvaljeni od realnosti. Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. 3 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Ludi za Poli said: Da, jedan od najboljih europskih trenera u ovom vijeku i top 3 trener u historiji Real Madrida ne bi bio bomba za KK Crvena Zvezda jer ste vi ipak level iznad svega toga. Nekad covjek stvarno ostane u soku koliko ste vi odvaljeni od realnosti. Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. Pa iskr Laso je gasio Franciska i Karsena koji su sezonu posle top bili, Bonga mu je baš teški marginalac bio bez neke uloge, Obst nista spec...
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Ludi za Poli said: Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. Pa kako drugačije
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Milos 3.14 said: Ova ekipa je kao nacrtana za Radonjića i sigurno bi nas on doveo na ivicu plej ofa, ali najiskrenije mislim da je od neke 2016/17 na ovamo košarka otišla u nekom drugom smeru i da je prilagodljivost dugoročno važna. Kad kažem prilagodljivost mislim na nove načine na koje ekipe napadaju što onda zahteva nove načine odbrane, mislim na odnose sa novim generacijama i njihovim shvatanjima autoriteta, obaveza i slično. Košarka se dosta promenila i koliko god Radonjić ili Sfero posećuju seminare , obrazju se i slično oni se i dalje u koru drže onoga što su prvo naučili i što im je donelo prve uspehe. Poređenja radi seti se kako su igrale Žocove ekipe pre 10 -15-20 -30 godina i koliko je to stilova. Radonjić nije sposoban da se totalno ili bar 50% promeni u smislu pristpa igri te zato nije dobro rešenje dugoročno kao što nije ni Obradović koji je možda bolje rešenje ako gledamo samo trenerski cv , ali i stil igre. Laso mislim da ne bi imao ni motiv ni energiju za ovo ovde osim eventualno love. Mi možemo da dovedemo dobrog trenera koji želi da se etablira u evro ligi , da stekne ime radeći sa jednom ekipom koja ima podosta talenta, solidan budžet, licencu i sl. Možemo biti atraktivna udavača jer po meni ako je poenta da dovedemo mladog igrača u prajmu koji želi da se nametne, ali je već dokazan na nekom visokom nivou i želi korak napred poput recimo Kartera, onda treba da tražimo i takvog trenera. Lično bih pre doveo Žakelja nego Radonjića. Pri čemu nemoj da me pogrešno shvatiš, ja Radonjića obožavam i beskrajno sam zahvalan na svemu što je uradio za naš klub. Može da se diskutuje kakvu ko košarku voli da gleda. Jasno je da mnogi cene tu lepršavost u napadu, brzu igru itd itd. Ali, jaka timska odbrana, jasno raspoređene uloge, disciplina, skok... To su fundamentalne stvari u ovoj igri i nikada neće potpuno "izaći iz mode". Ili barem ne još neko duže vreme. Možda nije toliko atraktivno gledati, ali ako imaš posložene te stvari, uvek si živ i imaš šanse. Što se tiće Radonje bez rominga (nisi ti reko, ali više puta rečeno na forumu). Kao što več neko reče, u Bayernu dve titule (jeste ona jedna bila sa Saletovom ekipom, koju je preuzeo kasno u sezoni). Panathinaikos katastrofalna situacija. Ni čuveni Pascual se nije tamo dosta bolje proveo. A u Bahcesehiru nije oduševio, ali opet igrao polufinale prvenstva i bio na odbranjen stranski out daleko od finala EK. Znam, znam. Šbb kbb, ali čisto da se spomenem, kako se nebi pojačavala priča o tome kako je u inostranstvu bio kanta za nabijanje. Što se tiče izgradnje rostera, više puta rečeno da voli na sigurno. Ali bi i tu bacio jedan mali kontra argument. Jeste on često imao te neke "rukometaše" na pleju. Ali nije baš istina da to preferira, več mu je to često bila fallback opcija, kad je izvisio kod svog prvog izbora. Sećamo se svi sage oko AJ Price-a i njegove žene (umesto njega posle došao Mekel, ili jbmg li ga ko već). Posle toga uzeo Williamsa, koji je daleko od rukometaša. U Bahcesehiru zapeo za Manniona ko mutav, za kojeg bi retko ko rekao da je njegov tip igrača. Kad nije prošlo, uzo Jalena Smitha. Point being, Radonja na pleju ustvari nema ništa provit nekog virtuoza, kojem če predati ključeve napada u ruke, kao što je to uradio sa Marcusom one sezone. Zvezda trenutno ima budžet, gde takav igrač može da se dovede (ili ga več ima u Grahamu?). A da i na drugim pozicijama budu solidni two-way igrači, od kojih se pravi jedna čvrsta i homogena skupina. E da, tu se opet vračamo na onaj naš stari problem, gde trener nema vremena da traži i skautira te igrače, nego mora da ima kvalitetne saradnike da to urade. Takvih kod nas do sada nije bilo mnogo, ali možda se to promeni sa Tomićem 8
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Ludi za Poli said: Da, jedan od najboljih europskih trenera u ovom vijeku i top 3 trener u historiji Real Madrida ne bi bio bomba za KK Crvena Zvezda jer ste vi ipak level iznad svega toga. Nekad covjek stvarno ostane u soku koliko ste vi odvaljeni od realnosti. Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. Propustio si jednu vrlo vaznu stvar u vezi Lasa: "In July 2022, Madrid parted ways with Laso for medical reasons. He had suffered a heart attack during the 2022 ACB Playoffs that forced him to stay in the hospital for two days. Real had consulted doctors and cardiologists who said it would be a risk for Laso's health if he continued his job as head coach." Nakon toga je sa manjim uspesima vodio Bajern i Baskoniju. Kada se coveku degradira zdravlje, degradira se i profesionalno. Kako je to Bobby Fischer sazeo: "Your body has to be in top condition. Your chess deteriorates as your body does. You can't separate body from mind". Sto se i u njegovom slucaju pokazalo kao tacno. Cisto trenerski, ne bih ni je menjao Sferopulosa za Lasa u 2025.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa ono, covjek koji je 11 godina vodio najveci kosarkaski klub u Europi i top 3 (minimalno) je trener u historiji tog kluba je valjda dovoljno strucan i kvalifkovan da vodi KK Crvena Zvezda. Ako Laso nije dovoljno dobar onda vam ostaje jos da priupitate Rileyja da li bi vam pustio Spoelstru il tako nekog. A kakav je bio sa Bajernom i Baskoniom i koliko se zadrža?
VISOKOLETAC Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago A kakav je bio Moneke sa njim prosle godine? 😂😈
Wingwalker Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: A kakav je bio Moneke sa njim prosle godine? 😂😈 Za one koji nisu ispratili... 12ppg, 7rpg i 16.5 index. Edited 51 minutes ago by Wingwalker
VISOKOLETAC Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, Wingwalker said: 12ppg, 7rpg i 16.5 index. Ja vise pitam u kokvom su odnosu ostali.
Mrk Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Evo jedna zanimljivost u vezi Lasa i Monekea https://youtube.com/shorts/jHBwSyE4gBU?si=YrcUMlQxU70x7mdH
Dropkick Murphys Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 53 minutes ago, Ludi za Poli said: Da, jedan od najboljih europskih trenera u ovom vijeku i top 3 trener u historiji Real Madrida ne bi bio bomba za KK Crvena Zvezda jer ste vi ipak level iznad svega toga. Nekad covjek stvarno ostane u soku koliko ste vi odvaljeni od realnosti. Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. Postoje treneri koji su vrhunski za velike klubove, a sasvim prosečni za osrednje. Nešto kao Željko Obradović. 4 5 1
Ludi za Poli Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Postoje treneri koji su vrhunski za velike klubove, a sasvim prosečni za osrednje. Nešto kao Željko Obradović. Tbh legitiman argument 1
Bejn Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) Ma kakvi Laso i Paskval. Ko je lud da dođe u ovu balkansku ,pobesnelu vukoebinu. Ne gine nam Obradović a sa njim kako je bilo videli smo. Edited 23 minutes ago by Bejn
Milko Miller Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 58 minutes ago, Ludi za Poli said: Da, jedan od najboljih europskih trenera u ovom vijeku i top 3 trener u historiji Real Madrida ne bi bio bomba za KK Crvena Zvezda jer ste vi ipak level iznad svega toga. Nekad covjek stvarno ostane u soku koliko ste vi odvaljeni od realnosti. Vjrv bi i Laso postao neznalica i amater kroz koji mjesec. Niko ne tvrdi da je Zvezda iznad Lasa, prosto ne bi bio dobar fit.
Recommended Posts