Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Cavani said:

Samo nam je falio Loncar sa tarzankom i preplanuli Vlade Djurovic da izanaliziraju.

Hahahahahahahahah

Posted

I ono što je najbitnije i najtačnije mi da CMM kao prvim plejem nigde i nikad doći nećemo .Niti ćemo išta uraditi.

On jeste upotrebljiv ali ova uloga koja mu  je ovde namenjena neće nas daleko dovesti.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, bodo said:

Previše se mrači ovde. Mi bez tri igrača a Milano sastavio tim za napad za F4

Oni svake sezone juhrišaju na F4, pa onda sa istim ovim Riccijem i Armani Brooksom završe na 13. mestu

• Like 9
Posted (edited)

Pogledati Baskionia -Oly, kako izgleda izbalansirana ekipa, sa trenerom na klupi. Bez obzira kako se zavrsi utakmica. 

Ono sto smo mi videli veceras, je da igramo na halabuku, na energiju i inspiraciju pojedinaca, bez alternativne odbrane (gde se izgubi onaj hedge sa Krita). Izuzetno neozbiljno sve ovo deluje, plus povrede. Nisam optimista

Edited by Thor
  • Ha-ha 1
Posted

Nije roster toliko slab i neizbalansiran. I da su nam ova trojica igrali ne bi se to mnogo odrazilo na organizaciju i koncepciju igre. Ovi deluju kao razbijena banda. I da, Miljenović umesto Jaga...cirkus.

Posted

Za CMM-a nije tajna da je ostao tu jer ima masan ugovor. Čovjek jednostavno ne razumije košarku, odnosno onaj dio koji se odnosi na organizaciju igre. Odluke koje donosi na terenu su loše za nekoga ko je prvi plej. 

Karter i Nvora su dobra pojačanja. Oni će isporučiti svoje u napadu. Izundu je korektan igrač za trećeg centra. Možda izbaci i Rivera u hijerarhiji. 

• Like 2
Posted

Šilds, Gudurić, Ledej, Nebo...svakog od njih bi izabrao kao prve opcije za CZ. Mi se ovde sprdamo sa Bolmarom i Manionom, a za Dobrića i Davidivca to su igračine.

Može i mora ovo bolje, ali malo realnosti nije naodmet. Povrede su nas osakatile, ali slažem se da roster nije baš najbolje izbalansiran.

Možda je i bolje ovako, da se ne nadamo previše.

• Like 1
Posted
1 minute ago, L' Imperatore said:

Oni svake sezone juhrišaju na F4, pa onda sa istim ovim Riccijem i Armani Brooksom završe na 13. mestu

Hoćeš reći da imaju nedovoljno dobar tim za PO? Ne znam da li mogu do F4 ali bolji su sigurno nego lani.

Posted

Katastrofalan start sezone!!! Košmaran! Teška povreda izrazitog šutera koji je planiran za 20min...povreda planirane prve bekovske opcije, povreda prvog centra... 

Teška greška uprave što nije dovela još jednu dobru opciju spolja! 

Večeras ovih 6 igrača što su se upasali u strjelce nešto su i odigrali... Deda, Ojelej, Miljenović jako loši...

Tim ima kvaliteta, vidi se to, ali ove povrede, neuigranost crtaju se za nekih 0:5 1:4... A to ce u ovakvoj konkurenciji biti kraj borbe za top 10 u startu...jbg...

Posted

I kuku i majko i lele brajko, ne znam sta reci a ne zaplakati?

Koliko brat Uros ima veceras promila u sebi?

Salu na stranu, tako blizu a tako daleko.

Sve ono sto gledamo od nove 2025, ovde ima potencijala, ali usuduci se i reci, Sfero, svako dobro. 

Nije da se znamo, ali..

Sale, pocnimo ljubav iz pocetka?

Radonja, dobro nam dosao?

• Like 1
Posted

Rivero nije mogao da se osloni na nogu ni na izlazu iz hale. Morali su doktori i saigraci da mu pomognu.

Tako da - ne deluje dobro.

• Love 1
  • Tuzno 1
Posted
On 9/29/2025 at 3:33 PM, Kooineeperk said:

Ova timska slika i desavanja oko tima, kao u decijoj pesmici.

Deset ljutih crnaca
Dozet poslusao savet*

Al' Bolomboj je povredjen,
Na pripremama devet.

Devet ljutih crnaca
"Jos ne znaju ko sam!"** 
Grejem se ugruvao,
Ostalo ih osam.

Osam ljutih crnaca
Ja ih s' zebnjom gledam.***
Kenan sjebo koleno,
Ostalo ih sedam.

Sedam ljutih crnaca,

I nije neka vest,

Rivero ode s doktorom,

ostalo ih sest.

---

* videla zaba da se konj (no pun intended, bez konekcija sa Zoranom Savicem) potkiva, pa i Dozet dig'o nogu.

** ovo se misli Janis u sebi, na treningu, dok ih gleda.

*** ovo je sada iz ugla prosecnog navijaca Zvezde.

Da dopunim... 

• Ha-ha 5
Posted
12 minutes ago, Sokmeniki said:

Znam ja zasto sam napisao ovaj komentar, a nije zbog Sfera. 

Samo sam htio vidjeti da li vaze isti uslovi za sve ili rade dvostruki arsini.

Posto se nas trener u jednom drugom sportu naziva ćaci, a to prolazi nekaznjeno.

Ali neka, sad mi je sve jasno kako to biva.

Bice i tamo kaznjivo ne brini.

• Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Nikada mi nije teže padala identifikacija sa našom ekipom nego sa ovom hordom bezmozgaša instagram influensera. Dok su naši, uvek uz njih i u dobrom i u zlu, puna podrška et cetera et cetera ali ovo je izgleda bolna ljubav.

Ja bi se identifikovao sa crnim đavolom samo da moje oći više ne gledaju beskorisnog Davidovca, Dobrića, Plavšića i slične...takvih domaćih EK igrača kojih smo mi godinama puni mi je preko glave... Čak i u ovom porazu najviše mi bodu oći oni besmisleni minuti Davidovca... Još sad kad se Kobra vrati na 2.... Pihhh...