Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Bez deljenja necijeg zdravstvenog kartona.

Izneo bih samo detaljnije informacije od onoga sto je trener rekao ali okej.

Posted

Ako je ovo istina ni jednu izjavu onog Sferopulosa neću pogledati a ni pročitati, njegovo dan po dan, a mi kao čekamo da nas on nešto obavesti, samo šuplja priča,nikad ništa konkretno od njega čuti. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Small Owl said:

Kontam i ja ali nisam htio širiti priču. U svakom slučaju, poslaću i mejl pa kad dobijem info...

Nažalost, nema ništa od EL na Areni u BiH. Tako je bilo i prošle sezone kad su preuzeli od SK i ništa se nije promijenilo od tada.

Preporučujem Kodi na smart TV i čačkanje po buildovima. Nema garancije da će funkcionisati, ali bar je džabe.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, quentin said:

Nažalost, nema ništa od EL na Areni u BiH. Tako je bilo i prošle sezone kad su preuzeli od SK i ništa se nije promijenilo od tada.

Preporučujem Kodi na smart TV i čačkanje po buildovima. Nema garancije da će funkcionisati, ali bar je džabe.

Euroleague TV, trenutna cena je 35 evra za celu sezonu. 

• Like 3
Posted
4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Miljenovic i Radosic u EL 💀

Kad god smo jajarili na odredjenim pozicijama uvek je to dolazilo na naplatu pre ili kasnije. Ovog puta je doslo pre i ima vremena da se stvari isprave. Skeptican sam ali hajde, videcemo.

Šta smo tačno jajarili na pozicijama gde na dva igrača koji će deliti 95% minutaže imaš još jednog nebitnog koji bi minute krao u aba ili EL garbidžu?

CMM, Graham, Miljenović

Kenan, Carter, Radošić

Ili smo jajarili što nismo doveli po 3 igrača na svaku poziciju ali 3 komada da svaki košta kao starter i da svaki igra po 30 minuta bez obzira što je to nemoguće? Samo da bi vaskolika ciganija bila konačno srećna jer imamo dovoljno igrača plus da imate više meta za pljuvanje?

• Like 12
Posted

Gde da pronađem optimizam i želju za novom sezonom ? U ostanku Sveropulosa? U ostatku CMM, koji će ponovo da vodi glavnu reč a videli smo šta je bilo prošle godine...Prvi projektovani plej se povredio još na pripremama...pored njega rezervi bek, pa Dobric , bio je povredjen I Kalinic, o Bolomboju da ne govorimo...Porazi 40 razlike u nekim mečevima....Na sve to fikus na klupi će imati opravdanje kako je sve ovo novo i treba vreme itd, a pitanje je da li ga mi imamo sa njim na klupi? 

Ja koliko god gledao da pronađem nesto dobro ali mi ne ide. Na prvu loptu ovako gledajući teško će masa da se spoji sa ovim timom. Daj boze da grešim. 

Ja  verujem da će ovaj da leti sa klupe posle 5-6 kola EL, I da će doći do promena na klupi, usled loših rezultata.

On je 10 mesto prestavio kao nekakav uspeh, prodao priču,  i na toj priči uzeo novi ugovor. Vrlo verovatno neka doselekcija u igračkom kadru ( mačka u džaku) , neki mali hajp, onda otreznjenje, I sve tako u krug.

Posted

Cigani bi da se dovede još jedan bek ali to ne sme da bude bilo kakav igrač već MJ, pa kad se Graham oporavi za tipa 10 dana onda će kukati kako imamo previše bekova, kako Janis ne zna da rotira i kako bolje da je doveden još jedan igrač na _____ (ubaci poziciju po volji) umesto MJ kojeg sad svi prizivaju.

Posted (edited)

^ Privatnik, neće da doda loptu.

Jebote, kakva implozija teme bez odigrane utakmice u bilo kom takmičenju. Saberite se, ljudi. Još ovaj mrtav-ladan nastavlja da deli nečije privatne informacije...

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, NMX said:

Šta smo tačno jajarili na pozicijama gde na dva igrača koji će deliti 95% minutaže imaš još jednog nebitnog koji bi minute krao u aba ili EL garbidžu?

CMM, Graham, Miljenović

Kenan, Carter, Radošić

Ili smo jajarili što nismo doveli po 3 igrača na svaku poziciju ali 3 komada da svaki košta kao starter i da svaki igra po 30 minuta bez obzira što je to nemoguće? Samo da bi vaskolika ciganija bila konačno srećna jer imamo dovoljno igrača plus da imate više meta za pljuvanje?

Samo što imaš Kodija za kog smo vidjeli koliko ne može, Kenana kog smo se htjeli riješiti ali on neće da ide, Grejma koji je prvi put u evropi nakon 2-3 rekreativnu sezone i Kartera od kog donekle znaš šta dobijaš. Znači ovdje jedino ako bi Grejm bio onaj od prije 5-6 godina i kad ne bi bilo povreda moglo bi možda nešto se izgurati, mislim za ekipu kojoj je cilj play of u ovakvoj konkurencije. 

Posted
2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ciglar, upitan karakter, kancer za svlacionicu

Uopšte nisi ispratio temu, 33% za 3 u NBA ti je kao 38% za 3 u EL jer je naša trojka bliža pa možeš komotno dodati 5% na šut.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
Just now, Taki said:

Samo što imaš Kodija za kog smo vidjeli koliko ne može, Kenana kog smo se htjeli riješiti ali on neće da ide, Grejma koji je prvi put u evropi nakon 2-3 rekreativnu sezone i Kartera od kog donekle znaš šta dobijaš. Znači ovdje jedino ako bi Grejm bio onaj od prije 5-6 godina i kad ne bi bilo povreda moglo bi možda nešto se izgurati, mislim za ekipu kojoj je cilj play of u ovakvoj konkurencije. 

I zato što smo videli da Kodi ne može a Kenan neće da ide, onda da ih ostavimo a da dovedemo njihove zamene?

Dakle rešenje je da evroligaš sa ipak ograničenim budžetom ima po 3-4 vrhunska igrača na svakoj poziciji, da bi navijači bili zadovoljni? Ovo nemaju ni PAO ni Real.

Šta ceniš, kako bi reagovali igrači (kvalitetni, koje bi ti recimo doveo) na činjenicu da bi delili minutažu i igrali na kašičicu? Kako bi to izgledalo u svlačionici ili na tribni gde bi mnogi od njih sedeli jer se 12 skida?

Posted
3 minutes ago, Урош19 said:

Uopšte nisi ispratio temu, 33% za 3 u NBA ti je kao 38% za 3 u EL jer je naša trojka bliža pa možeš komotno dodati 5% na šut.

Sad oduzmi 20% na dolazak u Crvenu zvezdu i eto ga Mick the Brick.

Još je sklon respiratornim i virusnim infekcijama i nije dobar fit sa Riverom.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
11 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ciglar, upitan karakter, kancer za svlacionicu

Sin bi mu muvao onu Monekeovu ribu, neka hvala. 

• Ha-ha 2
Posted

kkcz3pt% = nba3pt% + bt - puz

bt = 5%

puz = 20%

Ako je % za 3 kojim bi Ciganija bila zadovoljna 40%, treba nam neko ko u NBA šutira oko 55%.

Legenda:

bt - bliža trojka

puz - pritisak u Zvezdi

• Thanks 2
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, NMX said:

I zato što smo videli da Kodi ne može a Kenan neće da ide, onda da ih ostavimo a da dovedemo njihove zamene?

Dakle rešenje je da evroligaš sa ipak ograničenim budžetom ima po 3-4 vrhunska igrača na svakoj poziciji, da bi navijači bili zadovoljni? Ovo nemaju ni PAO ni Real.

Šta ceniš, kako bi reagovali igrači (kvalitetni, koje bi ti recimo doveo) na činjenicu da bi delili minutažu i igrali na kašičicu? Kako bi to izgledalo u svlačionici ili na tribni gde bi mnogi od njih sedeli jer se 12 skida?

Pa možda bi ova dvojica igrala na kašičicu. Ako si potrošio 20 miliona možeš još jedan,ne mora ti ovih 20 propasti jer se nisi mogao riješiti prilično beskorisni igrača.I ne treba po 3-4 vrhunska na svakoj poziciji, dovoljno je 5 na 1-2 a da su dvojica od tih 5 Kenan i Kodi. Po meni su pozicije 1-2 najbitnije i za napad i za odbranu, prošle godine smo tu bili tanki, ove sezone su nam te pozicije trebale biti prioritet. 

Posted

Realno pretjeralo se sa mračenjem, ja prvi sam na momente destruktivan ali jebiga protiv povreda se ne može.

Mi se trebamo fokusirati na Armani sutra, nismo mi baš kanturina neka pa da kazes unaprijed da cemo izgubiti

Mene samo zabrinjava jer opasno postajemo navijači rezultata, ako slučajno ovo duplo kolo završimo sa dvije pobjede karata za Real i Žalgiris neće biti makar na Marakani igrali, u slučaju poraza ne bismo Halu sportova napunili i tako jovo na novo, zavladala je takva atmosfera te ispada da je samo pracenje utakmice psihicko opterecenje, ja bih samo preporucio da se sto manje nervirate i ne otpisujete nikoga prije vremena jer Evroliga postaje sve pribliznija NBA, dobicemo Reala a izgubiti npr od Makabija 25 razlike, morace se porazi i pobjede zaboravljati isto vece.

Neka nam je sa srecom sutra pa sta Bog da!

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

kkcz3pt% = nba3pt% + bt - puz

bt = 5%

puz = 20%

Ako je % za 3 kojim bi Ciganija bila zadovoljna 40%, treba nam neko ko u NBA šutira oko 55%.

Legenda:

bt - bliža trojka

puz - pritisak u Zvezdi

Jesi li integralio to ili si isao preko diferencijalnih? 

• Pumpaj! 1