K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 15 minutes ago, Sector said: Graham iz predostrožnosti propušta i Dubai. Kkcz i predostroznost = teža povreda Edited 5 hours ago by K.Dot
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Bitno je da Graham bude spreman za Armani, jebeš ti ove pripremne. Bezveze se tripujete. Baš me zanima kako ćemo izgledati danas, Dubai prangija iz svih pozicija, igraće na veliki broj poena. 1
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mislim da smo i mi i Dubai namerno izgubili od rusa, da bismo se međusobno ogledali u evroligaškoj proveri. 2
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Iskreno me bas briga za bilo koji rezultat sa priprema. Ocigledno kad gubimo onda gubimo sa stilom. Juce sam prokomentarisao u areni, a evo i sada cu ovde. Onaj ko je dozvolio da se na 5 dana pred EL igra sa onim balon loptama nije normalan. Mogli su da insistiraju da se igra EL loptama. Nije to neki veliki problem, ali za prvu utakmicu moze biti.
GameChanger Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Iskreno me bas briga za bilo koji rezultat sa priprema. Ocigledno kad gubimo onda gubimo sa stilom. Juce sam prokomentarisao u areni, a evo i sada cu ovde. Onaj ko je dozvolio da se na 5 dana pred EL igra sa onim balon loptama nije normalan. Mogli su da insistiraju da se igra EL loptama. Nije to neki veliki problem, ali za prvu utakmicu moze biti. Onaj ko daje pare - odlucuje. Ako su Rusi kesirali za ovu organizaciju, skroz je legitimno da se igra po njihovom, narocito sto oni ovaj turnir posmatraju kao pocetak sezone. Ono sto smo mi mogli da ucinimo jeste da jednostavno ne ucestvujemo u tome. 7
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A ne, mora da se ispoštuje "bratski" narod. Nebitno što na 5 dana od početka sezone nam i ne trebaju takve pripremne utakmice, ali koga briga za logiku kad su takve stvari u pitanju. Sreća pa nismo otišli opet Rusiju. 5
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 58 minutes ago, forumko topic said: Mislim da smo i mi i Dubai namerno izgubili od rusa, da bismo se međusobno ogledali u evroligaškoj proveri. Možda oni i jesu, da bi igrali sa nama. Mi nismo sigurno. Njima je i bolje da igraju sa nama, nego sa trenutno nebitnim CSKA, bar sa njihove tačke gledišta. I nama je bolje, ali nama nema pomoći pa nam je svejedno... 1
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam cemu ovo pominjanje lopti opet kad igramo celu sezonu sa dve razlicite lopte i jos dva takmicenja sa trecom, nismo bili blizu da prebacimo 30% za tri cele pripreme i sad je lopta problem.. Nisam neko ko ocenjuje sezonu na osnovu pripremnih utakmica ali moram reci da bas brine to sto smo u dva navrata igrali bas agresivnu odbranu, polomili se da ih stignemo, digli publiku na noge i oni se kao od sale odlepe oba puta. Janis isto zabrinjavajuce deluje i to ne samo njegova tvrdoglavost koja se sad definitivno nece promeniti nego i nekako njegov izraz lica, ton na tajmautu i ostalo bas deluje kao da nema zivota u njemu. Ne verujem da ve se uprava odluciti za smenu trenera dok ne prodje bar mesec dana u sezoni ali i da se desi to rano meni nekako deluje da ce se odluciti pre da ubede Tomica da vodi ekipu nego da nekoga drugog koji nije uticao na selekciju. 1
astrix1402 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobar dan svima. Vidim da se interesantne diskusije vode, vezano za tim za koji svi navijamo, pa bih voleo i ja sa vremena na vreme da napisem nesto. Redovno vas citam, odavno registrovan na forumu, ali nazalost nisam imao toliko vremena da pisem. U svakom slucaju srecna nam nova sezona i da konacno uzmemo taj trofej. Sto se tice same ekipe, mislim da je jos uvek rano za neku jasniju sliku, novi je tim. Da ima potencijala, smatram da ima. Da li ce se to videti na terenu, dosta ce zavisiti od trenera i njegove vizije. Svakako imace podrsku sa moje strane u tim uvodnim utakmicama, pa kako bude.... 5
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad čitam da je trener pobjegao od novinara posle utakmice. 😄 Krenulo je sa žučnim raspravama na konferenciji kad je energično pokušavao da nam stavi do znanja da mi nikad nismo igrali top 8 i da smo nezahvalni i nerealni. Potom je ugasio tviter zbog salve kritika koje je dobijao na toj mreži. Sad bježi od "predstavnika sedme sile", pa se negdje pitam šta je sledeće? 🤔 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago pitam samo, više retorički kad je najbolji tajming za smenu trenera? u sred sezone nije u sred priprema nije u off sezoni nije. pa kad je onda.
NikadProtivKaline Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 10 minutes ago, bodo said: pitam samo, više retorički kad je najbolji tajming za smenu trenera? u sred sezone nije u sred priprema nije u off sezoni nije. pa kad je onda. dok je utakmica jos u toku po uzoru na kkcz live temu Edited 4 hours ago by NikadProtivKaline 2 12 1
Azazelkg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U suštini, nama je zaštitni znak postao ne loš već užasan procenat šuta za tri... Mada, nas čovek može prepoznati i po Džordanovskim partijama no name košarkaša protivničkih ekipa, kao i karijernim utakmicama protivničkih igrača na poziciji 4.... 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 44 minutes ago, Creed Bratton said: Ne znam cemu ovo pominjanje lopti opet kad igramo celu sezonu sa dve razlicite lopte i jos dva takmicenja sa trecom Ajde nije toliko bitno za temu, ali ja mislim da je u svim takmičenjima ista lopta? Nek me ispravi neko, ali mislim da su se prošle godine sva takmičenja igrača sa Spalding Tf1000, samo su bile različitih boja za svako takmičenje. Edited 3 hours ago by realno *w
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Smena trenera u ozbiljnim klubovima treba da bude izuzetak, a ne pravilo, to prvo treba da se shvati, pa tek onda da se priča o pravom trenutku za smenu. 3
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 32 minutes ago, realno *w said: Ajde nije toliko bitno za temu, ali ja mislim da je u svim takmičenjima ista lopta? Nek me ispravi neko, ali mislim da su se prošle godine sva takmičenja igrača sa Spalding Tf1000, samo su bile različitih boja za svako takmičenje. Nije, ova za VTB je neka JOGEL. Da dopunim: Quote The Ecoball 2.0 ball uses recycled plastic: the interior of each ball is made from material made from high-tech recycling of 8 half-litre plastic bottles. Jögel Ecoball 2.0 was also the first Russian ball to receive top-level certification from FIBA. Za EL je Spalding TF-1000 kao i za ABA, samo su razlicite boje. I jos jedan edit 🙂 za KLS je takodje Spalding, mislim da je takodje TF-1000 samo drugacije crno-narandzasti dizajn u odnosu na EL, mozda je i model drugaciji. Za Eurobasket se koristio Molten. Edited 3 hours ago by Kooineeperk
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 31 minutes ago, TB Told said: Smena trenera u ozbiljnim klubovima treba da bude izuzetak, a ne pravilo, to prvo treba da se shvati, pa tek onda da se priča o pravom trenutku za smenu. smena sama po sebi ne znači nužno neozbiljnost . pitanje je kako i zašto se radi. Ako se trener smenjuje planski i s jasnom zamenom u glavi (a ne iz hira ili pritiska navijača/medija) onda i to može biti znak ozbiljnog kluba. Edited 3 hours ago by bodo 3
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, bodo said: smena sama po sebi ne znači neozbiljnost . pitanje je kako i zašto se radi. Ako se trener smenjuje planski i s jasnom zamenom u glavi (a ne iz hira ili pritiska navijača/medija) onda i to može biti znak ozbiljnog kluba. Ali ako se to desava dva puta u tri sezone (ili cesce) onda to jeste znak neozbiljnosti. Takodje, zivo me interesuje ko bi od trenera hteo da se prihvati posla u klubu koji otpusta trenera tokom priprema ili prvog meseca sezone. Pritom, doticni trener (kao i njegov prethodnik) ima vece individualne uspehe u proslosti nego klub u kome radi, pricam o Evroligi. Dakle, nisu neki amateri u pitanju vec dokazana i dobro placena resenja. Da, odgovor jeste Sale, i imace ko i posle Saleta, ali stvar je u tome sto tom politikom u buducnosti privlacis samo one koji nemaju gde, zele da te oderu dok im je karijera u padu, ili imaju neki sentiment prema klubu (Kao Sale, Dejo itd). Ozbiljna imena koja nemaju veze sa klubom a sa kojima bi mogao do iskoraka (Poput Duska i Janisa) ti tako biti dostupna onoliko koliko je Laso bio dostupan Covicu. 3
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iako uopste nisam neki veliki postovalac Sferove kosarkaske filozofije, kao i njegove sposobnosti da se prilagodi na neka iznenadjenja u toku utakmice, stvarno mislim da je jos uvek rano za smenu trenera. Da li je trebalo da bude uradjeno posle Spartaka, verovatno jeste, ono je bilo sramotno na vise nivoa. Iz nekog razloga, data mu je sansa da selektira ekipu, nije ni za ocekivati da se sve poslozi odmah. Da mozemo da igramo ok kosarku, pokazali smo na ovim priprema, da mozemo da se raspadnemo, isto vidjeno. Da se molimo svim bogovima kosarke da svi budu spremni i zdravi za pocetak Evrolige, a veoma brzo ce se videti sta i koliko mozemo.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakve lopte kao faktor, jel ste realni? 😄 Realno, minimalni uticaj do gotovo nikakav. Mada, kad procitam - ruska lopta, pa jos psihodelicne boje, a oba ruska tima prosla dalje... hmmm. 🙂 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kooineeperk said: Realno, minimalni uticaj do gotovo nikakav. Mada, kad procitam - ruska lopta, pa jos psihodelicne boje, a oba ruska tima prosla dalje... hmmm. 🙂 Plus lopta odstojala neko vreme u Putinovom čaju pa malo pecka oči i dlanove 5
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Plus lopta odstojala neko vreme u Putinovom čaju pa malo pecka oči i dlanove Moguce da je bila i teledirigovana pa otuda onaj jednocifreni % za 3p. Dubaiu nije smetalo...
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iako smo pokazali više puta da smo neozbiljan klub, ne verujem da bi ikome palo na pamet da smenjuje trenera pre početka sezone, ili ako bismo pukli prva 2-3 kola. : idi da prodaješ gyros, sve ti jebem zallizano 😁
Recommended Posts