DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 17 minutes ago, Smrtokapa said: Gde je Secunda topik? Ne znam, prijatelju, pitaj Chaosa Mađiju. Možda su u pitanju kls titule... Edited 3 hours ago by DameTime typo 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 26 minutes ago, DameTime said: Možda su i pitanju kls titule... To mi nije palo na pamet, moram priznati. Jedva čekam finiš cirkusa sezone. Edited 2 hours ago by Smrtokapa
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Novi Uroš Plavšić kuca na vrata: Emocije me progutale prošle godine - mogu da zamislim Alimpijevića kao selektora Srbije Quote Bežao je sa treninga kako bi sa svojom ekipom odlazio na Sever Bolje da je trenirao 3 2
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Današnji košarkaši će sve uraditi da ne odu na trening. Doduše mogao je bolji alibi da nađe, crkvu npr. 7
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Карте за утакмицу са Бајерном су од малочас доступне. Иза коша 41 евро, по ћошковима 55 евра. Нема више у понуди "бело-плавих" ложа, тако да је само гостујући сектор опција.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Srećno sutra našim košarkašima. Vreme je da posle viceprvaka Evrope, posle svega 5 dana srušimo i prvaka Evrope Fenerbahče sutra, pa onda u finalu i Olimpijakos sa kojim jedino nismo igrali na prethodnom turniru, ili Armani kao generalna proba pred 30.septembar..
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav ce graham da bude flop! Apsolutno nepotreban igrac na ovaj roster. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Srećno sutra našim košarkašima. Živ bio Drčela i kuj ga glasa! 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledam ovaj intervju Grejma i ovo oko odbrane i centara što iskaču, što u nba nije česta pojava. Baš je protiv Pariza to bilo primetno da se nije mogao nikako snaći, a oni konstantno agresivno iskakali. Ali vjerujem da će to brzo početi rješavati, ima još vremena do prve zvanične utakmice. 9 minutes ago, Nate said: Kakav ce graham da bude flop! Apsolutno nepotreban igrac na ovaj roster. Trebali ostaviti Jaga ili?
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Trebali ostaviti Jaga ili? Ne, trebalo je dovesti potpuno drugi tip igraca. 1 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 17 minutes ago, Nate said: Ne, trebalo je dovesti potpuno drugi tip igraca. Primjer? Ako Grejm iz one 3-4 sezone u nba sa odličnom statistikom i stilom igre nije tip igrača koji ide uz Kodija onda ne znam ko je. Naravno ostaje taj problem jer mu je prva sezona u evropi i zadnju nije puno igrao, ali čini se kao pametan momak koji se trudi, i želi da se privikne i uklopi. Edited 1 hour ago by Taki 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Potpuno drugi tip igraca je Mekintajer, to vec imamo. Graham je u teoriji sasvim komplementaran s ostatkom bekovske linije, to je jedan od smislenijih potpisa. U praksi ostaje da vidimo koliko kosarke je ostalo u njemu i koliko ce potrajati aklimatizacija. Protiv Pariza je delovao ocajno, ali vec protiv Monaka je bio korektan. Govor tela mi se svidja, vidi se da je pozitivan tip, da je motivisan i da se uklopio u grupu. Kod npr. Nejpira i Adamsa je bilo jasno da su strana tela i da im nema pomoci. Treba imati strpljenja za njega (nece se desiti, cigani bi sve odmah, ja prvi), nije mu lako. 1 Kendrik Nan je izgledao grozno na pocetku u Panati, ali su vremenom stvari dosle na svoje mesto. Ok, Graham nije taj kalibar, ali moze dosta da nam pomogne. Edited 1 hour ago by fradler 5
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, fradler said: Potpuno drugi tip igraca je Mekintajer, to vec imamo. Graham je u teoriji sasvim komplementaran s ostatkom bekovske linije, to je jedan od smislenijih potpisa. U praksi ostaje da vidimo koliko kosarke je ostalo u njemu i koliko ce potrajati aklimatizacija. Protiv Pariza je delovao ocajno, ali vec protiv Monaka je bio korektan. Govor tela mi se svidja, vidi se da je pozitivan tip, da je motivisan i da se uklopio u grupu. Kod npr. Nejpira i Adamsa je bilo jasno da su strana tela i da im nema pomoci. Treba imati strpljenja za njega (nece se desiti, cigani bi sve odmah, ja prvi), nije mu lako. 1 Kendrik Nan je izgledao grozno na pocetku u Panati, ali su vremenom stvari dosle na svoje mesto. Ok, Graham nije taj kalibar, ali moze dosta da nam pomogne. Bas tako,govor tela mu je drugaciji,deluje da mu je stalo i da bi hteo da uhvati ritam sa ekipom,nije bezvoljan kao Adams i Nepier. 3
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Nini3112 said: Bas tako,govor tela mu je drugaciji,deluje da mu je stalo i da bi hteo da uhvati ritam sa ekipom,nije bezvoljan kao Adams i Nepier. Pitanje je koliko je i dalje zdrav , proslu sezonu je peglao pod blokadama zbog ogromnih bolova u kicmi . Al imao je ulogu u dovodjenju par igraca ove sezone , uspio ih je ubijediti .
fradler Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Bez Kaline (laksa povreda zgloba) i Dede (temperatura) na Kritu. 2 1
Gudura Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 minute ago, fradler said: Bez Kaline (laksa povreda zgloba) i Dede (temperatura) na Kritu. Znaci KK Black Night at its finest😆(sprdnja-rasizam stop)😎 1
Zvezdaš96 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Možda nepopularno mišljenje, ali što se mene, ako će nam domaći glavni igrači biti Ilić, Plavša, iskusni Laza i Neda, ja sam ipak za KK Nigerija... Verujem ja da oni od malena vole Zvezdu i da vole da nose zvezdin dres, ali...
Recommended Posts