Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Smrtokapa said:

zvnra65.jpeg

Gde je Secunda topik?

Ne znam, prijatelju, pitaj Chaosa Mađiju. Možda su u pitanju kls titule...

Edited by DameTime
typo
  • WOW 1
Posted (edited)
26 minutes ago, DameTime said:

Možda su i pitanju kls titule...

To mi nije palo na pamet, moram priznati.

Jedva čekam finiš cirkusa sezone.

Edited by Smrtokapa
Posted

Карте за утакмицу са Бајерном су од малочас доступне. Иза коша 41 евро, по ћошковима 55 евра. Нема више у понуди "бело-плавих" ложа, тако да је само гостујући сектор опција.

Posted

Srećno sutra našim košarkašima.

Vreme je da posle viceprvaka Evrope, posle svega 5 dana srušimo i prvaka Evrope Fenerbahče sutra, pa onda u finalu i Olimpijakos sa kojim jedino nismo igrali na prethodnom turniru, ili Armani kao generalna proba pred 30.septembar..

Posted
4 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Srećno sutra našim košarkašima.

Živ bio Drčela i kuj ga glasa!

• Ha-ha 1
Posted

Gledam ovaj intervju Grejma i ovo oko odbrane i centara što iskaču, što u nba nije česta pojava. Baš je protiv Pariza to bilo primetno da se nije mogao nikako snaći, a oni konstantno agresivno iskakali. Ali vjerujem da će to brzo početi rješavati, ima još vremena do prve zvanične utakmice. 

9 minutes ago, Nate said:

Kakav ce graham da bude flop! Apsolutno nepotreban igrac na ovaj roster.

Trebali ostaviti Jaga ili? 

Posted (edited)
17 minutes ago, Nate said:

Ne, trebalo je dovesti potpuno drugi tip igraca. 

Primjer? Ako Grejm iz one 3-4 sezone u nba sa odličnom statistikom i stilom igre nije tip igrača koji ide uz Kodija onda ne znam ko je. Naravno ostaje taj problem jer mu je prva sezona u evropi i zadnju nije puno igrao, ali čini se kao pametan momak koji se trudi, i želi da se privikne i uklopi. 

Edited by Taki
  • Like 1
Posted (edited)

Potpuno drugi tip igraca je Mekintajer, to vec imamo. Graham je u teoriji sasvim komplementaran s ostatkom bekovske linije, to je jedan od smislenijih potpisa. U praksi ostaje da vidimo koliko kosarke je ostalo u njemu i koliko ce potrajati aklimatizacija.

Protiv Pariza je delovao ocajno, ali vec protiv Monaka je bio korektan. Govor tela mi se svidja, vidi se da je pozitivan tip, da je motivisan i da se uklopio u grupu. Kod npr. Nejpira i Adamsa je bilo jasno da su strana tela i da im nema pomoci.

Treba imati strpljenja za njega (nece se desiti, cigani bi sve odmah, ja prvi), nije mu lako. 1 Kendrik Nan je izgledao grozno na pocetku u Panati, ali su vremenom stvari dosle na svoje mesto. Ok, Graham nije taj kalibar, ali moze dosta da nam pomogne.

Edited by fradler
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Potpuno drugi tip igraca je Mekintajer, to vec imamo. Graham je u teoriji sasvim komplementaran s ostatkom bekovske linije, to je jedan od smislenijih potpisa. U praksi ostaje da vidimo koliko kosarke je ostalo u njemu i koliko ce potrajati aklimatizacija.

Protiv Pariza je delovao ocajno, ali vec protiv Monaka je bio korektan. Govor tela mi se svidja, vidi se da je pozitivan tip, da je motivisan i da se uklopio u grupu. Kod npr. Nejpira i Adamsa je bilo jasno da su strana tela i da im nema pomoci.

Treba imati strpljenja za njega (nece se desiti, cigani bi sve odmah, ja prvi), nije mu lako. 1 Kendrik Nan je izgledao grozno na pocetku u Panati, ali su vremenom stvari dosle na svoje mesto. Ok, Graham nije taj kalibar, ali moze dosta da nam pomogne.

Bas tako,govor tela mu je drugaciji,deluje da mu je stalo i da bi hteo da uhvati ritam sa ekipom,nije bezvoljan kao Adams i Nepier.

• Like 2