DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 17 minutes ago, Smrtokapa said: Gde je Secunda topik? Ne znam, prijatelju, pitaj Chaosa Mađiju. Možda su u pitanju kls titule... Edited 1 hour ago by DameTime typo 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 26 minutes ago, DameTime said: Možda su i pitanju kls titule... To mi nije palo na pamet, moram priznati. Jedva čekam finiš cirkusa sezone. Edited 1 hour ago by Smrtokapa
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Novi Uroš Plavšić kuca na vrata: Emocije me progutale prošle godine - mogu da zamislim Alimpijevića kao selektora Srbije Quote Bežao je sa treninga kako bi sa svojom ekipom odlazio na Sever Bolje da je trenirao 3
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Današnji košarkaši će sve uraditi da ne odu na trening. Doduše mogao je bolji alibi da nađe, crkvu npr. 5
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Карте за утакмицу са Бајерном су од малочас доступне. Иза коша 41 евро, по ћошковима 55 евра. Нема више у понуди "бело-плавих" ложа, тако да је само гостујући сектор опција.
Zvezdaš96 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Srećno sutra našim košarkašima. Vreme je da posle viceprvaka Evrope, posle svega 5 dana srušimo i prvaka Evrope Fenerbahče sutra, pa onda u finalu i Olimpijakos sa kojim jedino nismo igrali na prethodnom turniru, ili Armani kao generalna proba pred 30.septembar..
Nate Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kakav ce graham da bude flop! Apsolutno nepotreban igrac na ovaj roster. 1
JPM Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Srećno sutra našim košarkašima. Živ bio Drčela i kuj ga glasa! 1
Taki Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Gledam ovaj intervju Grejma i ovo oko odbrane i centara što iskaču, što u nba nije česta pojava. Baš je protiv Pariza to bilo primetno da se nije mogao nikako snaći, a oni konstantno agresivno iskakali. Ali vjerujem da će to brzo početi rješavati, ima još vremena do prve zvanične utakmice. 9 minutes ago, Nate said: Kakav ce graham da bude flop! Apsolutno nepotreban igrac na ovaj roster. Trebali ostaviti Jaga ili?
Nate Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 2 minutes ago, Taki said: Trebali ostaviti Jaga ili? Ne, trebalo je dovesti potpuno drugi tip igraca. 1
Taki Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 17 minutes ago, Nate said: Ne, trebalo je dovesti potpuno drugi tip igraca. Primjer? Ako Grejm iz one 3-4 sezone u nba sa odličnom statistikom i stilom igre nije tip igrača koji ide uz Kodija onda ne znam ko je. Naravno ostaje taj problem jer mu je prva sezona u evropi i zadnju nije puno igrao, ali čini se kao pametan momak koji se trudi, i želi da se privikne i uklopi. Edited 19 minutes ago by Taki 1
fradler Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Potpuno drugi tip igraca je Mekintajer, to vec imamo. Graham je u teoriji sasvim komplementaran s ostatkom bekovske linije, to je jedan od smislenijih potpisa. U praksi ostaje da vidimo koliko kosarke je ostalo u njemu i koliko ce potrajati aklimatizacija. Protiv Pariza je delovao ocajno, ali vec protiv Monaka je bio korektan. Govor tela mi se svidja, vidi se da je pozitivan tip, da je motivisan i da se uklopio u grupu. Kod npr. Nejpira i Dzejlena Adamsa je bilo jasno da su strana tela. Treba imati strpljenja za njega (nece se desiti, cigani bi sve odmah), nije mu lako. 1 Kendrik Nan je izgledao grozno na pocetku u Panati, ali su vremenom stvari dosle na svoje mesto. Ok, Graham nije taj kalibar, ali moze dosta da nam pomogne.
Recommended Posts