le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Dzep said: Znaš kako, ja im nisam ni zviždao, niti ću ikada i moći, sem ako vidim apsolutni raspad na terenu. Hmm? Ne znam šta za tebe predstavlja apsolutni raspad na terenu, jer sam ga se ja nagledao. Pa ako im nisi zviždao sada, nećeš nikad; tako da mogu samo da čekiram da si tolerantan tip. 6 minutes ago, Dzep said: Mi smo nesrećno sklopljen tim, koji nije odgovarao treneru koji ga je vodio, a zbog propusta u sklapanju tima otkaz je dao sportski direktor, zbog propusta u vođenju tima, otkaz je dao trener, a zbog propusta u svim sferama i mešanja u nešto što nije njegov posao, morao je otkaz da da i predsednik. Poenta je - na kraju dolaze igrači. Ako ih ti dobro sklopiš i daš im trenera koji im makar delimično odgovara (ili makar da ne ide totalno kontra njih) onda imaš zdravu osnovu a onda jbg, borba pa kome šta padne. Ponoviću, Želimir je preuzeo odgovornost za sve greške koje je pravio, a bilo ih je. Savić je stradao takođe. Ostoja i igrači, ništa. Ne želim da priča ponovo ode na tu stranu, o raspodeli krivice, ovome ili onome, prežvakali smo to svi ovde. Ono što mi para oči je karakter Partizanovih navijača u konkretnoj situaciji. Protiv Bajerna su izviždani, jebalo im se sve po spisku. Jedno poluvreme. Valjda im je poslata neka poruka, jel. Sinoć, dobiše cigane i ljubav procvetala. Ako mene pitaš - licemerje 1/1. Vodim se time da je u životu važno imati neke principe od kojih ne odstupaš. evo im kurac od mene, taman ih dobili još 10 puta. 4
NikadProtivŽelimira Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja nisam pametan kakav stav zauzeti, naročito kad vidim kuma Androića na utakmici. Kada je situacija kompleksna i emotivna, kakva je ova naša, možda je i okej da ne znamo tačno šta dalje. Da li je to zviždanje i navijanje protiv Partizana? Da li je to žalost do kraja sezone, gde je radost nakon pobede protiv najvećeg rivala (i kvalitetnijeg tima) nakon -16 licimurstvo? Ima par sigurnih stvari, jedna od njih je da trikolora iz Prislonice treba goniti do kraja, po mogućstvu sa celom njegovom svitom koja je potencijalno učestvovala u bušenju trenera. Sigurno je i da je trenutni vršilac dužnosti uzeo najvrući krompir možda i u istoriji Evrolige, i da se čini da dostojanstveno i čestito to radi. Sigurno je i da imamo deo igrača koji su na ovaj ili onaj način hteli i doprineli trenerskoj promeni. Iako se oslikavaju potencijalni činioci, očigledno ih se ne može iseći (niti jedini koji to mogu žele tako nešto) iz tima. Nemam nikakvu zamerku na halu sinoć, pogurali su kakav-takav Partizan do velikog preokreta, kakav-takav Partizan je imao igrače na max. obrtaja i voljnog momenta, pušikareni su i trikolor i šef mu, Željku se skandiralo u više navrata i podržan je tim na terenu. Problem koji imamo je šizofren ali je naš, ne možemo pobeći od njega. Klub moramo izvući iz prisloničkih kandži, i verovatno na leto krenuti u nekakav rebuild u svim sferama. Do tada ne smemo zaboraviti sve ubice našeg Žoca, ali mislim da aktivno jebavanje majki igračima nije način, i doneće nam samo štetu, loš publicitet i bes. Neka preoraju parkete i laminate, pa neka se teraju u tri pičke materine. 5
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Dzep said: Znaš kako, ja im nisam ni zviždao, niti ću ikada i moći, sem ako vidim apsolutni raspad na terenu. Mi smo nesrećno sklopljen tim, koji nije odgovarao treneru koji ga je vodio, a zbog propusta u sklapanju tima otkaz je dao sportski direktor, zbog propusta u vođenju tima, otkaz je dao trener, a zbog propusta u svim sferama i mešanja u nešto što nije njegov posao, morao je otkaz da da i predsednik. Poenta je - na kraju dolaze igrači. Ako ih ti dobro sklopiš i daš im trenera koji im makar delimično odgovara (ili makar da ne ide totalno kontra njih) onda imaš zdravu osnovu a onda jbg, borba pa kome šta padne. Drugo, na moju veliku žalost, tough love više ne prolazi kod današnjih igrača. Poslednji od tih dinosaurusa su Oli i Virtus. I dok Duško sigurno neće dobiti otkaz jer niko ništa ni ne očekuje od njega, Bartzokas bi mogao da se zamisli. Modernim rečnikom rečeno, moraju da se slože energije igrača i trenera. Kod nas to nije bilo moguće iz sto i jednog razloga i tu smo gde smo. Ma to je jasna prica. Zoc je 50 puta ponovio da se prvo gleda ko je kakav covek. On je slagao ekipu. I po kosarkaskom i drugim kriterijumima. Pogodio je kao prstom u.... I to ne jednom. I pre sam pricao da je overstayed his welcome i nisam u taboru koji misli da je trebao da ostane. Uradio je odgovornu stvar, podneo ostavku i iskoristio svoje ime da udari samar kartelu. Na tome mu posebno hvala. Nadam se da se u skoroj buducnosti vraca na mesto posumljenog i da ce se u areni ponovo oriti "Obradovic Zeljko". I "Jovanovic Vlada" 🙂 1
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cestitke na pobedi, bas je bilo mucno sve sto se desavalo oko kluba u onom zaristu. Uvek je prelepo pobediti u derbiju. Vratili ste se sa -16, to nije mala stvar. Isto ste uspeli da se vratite i protiv Bajerna, tako da ovi vasi momci, kakvi su, takvi su, jesu se borili poslednje dve utakmice sa vise "neprijatelja". I izasli su kao pobednici. Kada je ovako eskaliralo na sve strane, ne mogu ni da zamislim koliko je samo lose bilo u svlacionici. Cestitke jos jednom! 2 1
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Ne sam Safete said: Zašto bježimo od Dzileta? Sad ili u post-naprednjackim fantazijama?
NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tracy i Matson, Žoakim Noa, Brian Windhorst, onaj grčki tiktok basketaš, neki profesor za kojeg prvi put čujem, Euroleague, House of Highlights, Overtime, SKWEEK i mnogi drugi profili i portali koji su radili najave derbija, pa zatim i lajv snimci i sažeci... bez dileme najispraćeniji derbi koji je na kraju servirao dramu i preokret - zaista je poslata sjajna priča i slika u košarkaški svet. 14
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Zašto bježimo od Dzileta? Mozda on bezi od nas ? Ja sam uvek za Dzileta, verovatno najbolji trener van EL, nas covek, grobar do srzi. 1 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Tracy i Matson, Žoakim Noa, Brian Windhorst, onaj grčki tiktok basketaš, neki profesor za kojeg prvi put čujem, Euroleague, House of Highlights, Overtime, SKWEEK i mnogi drugi profili i portali koji su radili najave derbija, pa zatim i lajv snimci i sažeci... bez dileme najispraćeniji derbi koji je na kraju servirao dramu i preokret - zaista je poslata sjajna priča i slika u košarkaški svet. a onda se posle old school navijači žale na starlete i estradu na tribinama partizanovih utakmica. utisak utakmice mi je kako je ugašena želimir veći od kluba mantra, barem i smislu akcija u hali. malo posteri, par povika kad je išlo nizbrdo ali zato kad je krenula jurnjava full podrška za one koje su bili još prošle nedelje na stubu srama i kojima je potpisivana ispisnica. pitanje ko je koga minirao, igrači trenera ili trener igrače, ostavljam za neka druga vremena ili neki drugi forum.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cekajte ljudi... mene ste svi ovde mazali govnima kad sam branio Zeljka... a govoriti ds je pogresio u izboru karaktera je nefer... Zeljka nije izbusio Shake Milton, Dylan Osetkovski, Mika Murinen a negde mislim da Jabari nije glava uopste da nekog busi... al dobro Zeljka su izbusili ili ako ne volite tako, doprineli njegovoj odluci da ode redom: 1. Duejn Washington 2. Sterling Brown 3. Tajrik Jones a tu se moze dodati slobodno i Vanja Marinkovic koji svojim necinjenjem je doprineo da do toga dodjd Gde su igrali ovi igraci pre dve sezone? Duejn je docrtavao linije na vratu dok je wejvovan, predmet sprdnje svuda, nije zaigrao ozbiljnu kosarku. Sterling Bronw ozbiljnije ime, ali sezona u Albi prosecna... Tajrik Jones treci centar Efesa dakle, taj isti zeljko obradovic sa svojim strucnim stabom je doprineo da ti igraci napreduju, i postanu daleko ozbiljniji igraci nego sto su bili pre njegovog odlaska tom istom duejnu je zeljko davao sansu za sansom kad smo svi govorili da je ne zasluzuje, tog istog sterlinga je gurao da bude medju boljim igracima u EL Zeljka nije busio Ife ili Dejvis koji su otisli i kluba i koji su bili kakva takva imena pre dolaska u KKP I tada nisu oni bili sto su sad, ili mozda i jesu, ali nisu smeli/mogli da pokazu svoje pravo lice, a ovo je sve posledica da ma koliko zeljko bio jak i velik ako nema podrsku visih insanci boli Washingtona kurac za njegovih 9 titula, on ce da radi kako on hoce. u zivotu mrzim izdaju, a zeljka su igraci kojima je podigao karijere izdali i tacka i zato ne mogu ovu trojicu igraca ocima da vidim i slavicu dan kad napuste klub, a pre toga da povedu i svog "precutnog" nalogodavca Ostoju a on nek da Misku da ga u dupe jebe... opet sam se iznervirao 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: opet sam se iznervirao ma zabole te 😂
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Duška Ivanovića bi ja njima doveo da krv propišaju. Konkretno, ludi Sava bi mi za ovu izjavu sinoć vukao konstrukciju od koša na tribine tri dana bez prestanka. Sve go mlatikurac i splačinar. 6
ChrisJudd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Pa nije se ništa promenilo u odnosu prema Ostoji, kao ni prema nepomeniku i Ciganima, ali igrači za derbi moraju da dobiju podršku. Znaš kako, kada bi (i da su) uspeli da odigraju odbranu i da budu prisutni na skoku i ničijim loptama od početka sezone kao što su to uspeli sinoć, niko im ne bi zviždao. A što se odnosa prema treneru tiče, bušači ili ne, mi to zaista ne znamo, možemo da špekulišemo, ali ono u šta smo sigurni jeste izjava našeg bivšeg trenera da on ne može da dopre do njih, čitaj ne žele više da se bore za njega. I tu sva priča počinje i završava se. Sinoć su ipak želeli da se bore i dok god se bore imaće podršku od mene (ne i bezuslovnu) a Ostoja će apsolutno svakog puta biti pozdravljen kako valja, on više u Arenu ući neće Ne mogu oni da biraju za koga će da se bore. Jedini razlog zbog kojeg su sinoć dobili podršku je protivnik. Za ubuduće nije dovoljno da oteramo Ostoju nego da se vidi ko je od njih bušio da ne ispaštaju svi, da se resetujemo i napravimo zdravu bazu za sledeću sezonu i novu eru bez sns sekte. 1
NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, rodriguez said: utisak utakmice mi je kako je ugašena želimir veći od kluba mantra, barem i smislu akcija u hali. malo posteri, par povika kad je išlo nizbrdo ali zato kad je krenula jurnjava full podrška za one koje su bili još prošle nedelje na stubu srama i kojima je potpisivana ispisnica. Izvini brate, potrudiću se dok kenjam i onanišem da vičem Obradović Željko, valjda je to način za staying true. 3
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 38 minutes ago, jedibojan said: Sad ili u post-naprednjackim fantazijama? U fantazijama, nije spomenut nijednom. 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @ScepanScekicSto sve tacno, samo zanemarujes uticaj debelog mormona na klan koji je nastao. Slaviti kada ti likovi odu iz Partizana, zatocili su nas kao i SNS klika. Ovo sa Ocokoljicem je honeymoon faza, puci ce i to, jer ni njega ne jebu 2%, ako pridjete parketu i zagledate se, videcete to jasno. Edited 4 hours ago by wrach 4
kojihit Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam do jutros bila šokirana da smo pobedili, tose nisam nado ali lepo bas
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: U fantazijama, nije spomenut nijednom. Dzile uvek 2
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 30 minutes ago, rodriguez said: a onda se posle old school navijači žale na starlete i estradu na tribinama partizanovih utakmica. utisak utakmice mi je kako je ugašena želimir veći od kluba mantra, barem i smislu akcija u hali. malo posteri, par povika kad je išlo nizbrdo ali zato kad je krenula jurnjava full podrška za one koje su bili još prošle nedelje na stubu srama i kojima je potpisivana ispisnica. pitanje ko je koga minirao, igrači trenera ili trener igrače, ostavljam za neka druga vremena ili neki drugi forum. Mogao si i ovaj post da ostaviš za druga vremena ili drugi forum. 1 1 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ispod radara je prošla Ocokoljićeva izjava sa kzš da se nada većem doprinosu od igrača koji trenutno ne doprinose mnogo. Po logici stvari sad je najebao od klike iz svlačionice, pošto je sigurno mislio na Jabarija. 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, ChrisJudd said: Ne mogu oni da biraju za koga će da se bore. Jedini razlog zbog kojeg su sinoć dobili podršku je protivnik. Za ubuduće nije dovoljno da oteramo Ostoju nego da se vidi ko je od njih bušio da ne ispaštaju svi, da se resetujemo i napravimo zdravu bazu za sledeću sezonu i novu eru bez sns sekte. U principu se slažem sa navedenim, ali ne može ni trener da drvi svoje do koske ako to nejgovi igrači, koje je većinski on selektorao, ne mogu da iznesu i time ulaze u nervozu i slično. Slažem se za zdravu osnovu, ali tu mora da postoji plan i sinhronizacija na svim nivoima - prvo koliko para stvarno imamo, drugo kojeg trenera želimo i možemo da dovedemo i treće dovesti igrače koji mogu da se uklope u ono što on želi da igra sa njima. 41 minutes ago, Son_of_a_gun said: Duška Ivanovića bi ja njima doveo da krv propišaju. Konkretno, ludi Sava bi mi za ovu izjavu sinoć vukao konstrukciju od koša na tribine tri dana bez prestanka. Sve go mlatikurac i splačinar. Ja te razumem, ali kao što sam već rekao, na moje nemalo iznenađenje to više ne radi, ne funkcioniše. I EL će postati liga igrača, ne toliko kao NBA, ali će postati. Moramo da se prilagodimo tome ako mislimo da idemo u korak sa svetom. Ali sve sam rekao u quote-u iznad, mora tako, ne može drugačije 3
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ova ekipa je izbusen prezervativ. Everyone and their dog su znali da sledi nekoliko vezanih pobeda koje uvek dodju posle ovih trenerskih rokada, kao posledica sok terapije. Kao sto rece Judd, koncept u kome profi kosarkasi biraju za koga ce i kada da se bore je sasvim sjeban i potpuno neprihvatljiv. Ako su preosetljivi i imaju problem da istrpe kritiku, povremeno povisen ton i procesuiraju postavku stvari u kojoj je neko drugi (trener dakle) taj koji govori sta, kada i kako (jer jebiga, kolektivni sport je u pitanju i taj lik se zato i naziva bas trenerom... neverovatno, zar ne), a ne da igra svako sta i kako mu se dize, uvek mogu da uzmu snooker stap, obuku lonice, sulju i prsluce i nastave dalje da grade svoju sportsku karijeru. Ako nisu marili za Zeljka, tek za nesretnog Mirka nece davati flying fuck. Kao sto kaza wrach, to se jasno vidi i dalje, kod gotovo svih igraca. Od govana se pita ne pravi. Kuvar je drugi, ali sastojci su i dalje fekalni, tako da od pite i dalje nista. Kapiramo? Edited 3 hours ago by SteveFrancis#3 8 1 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dvejn nije busio Zeljka nego je nezadovoljan istim tretmanom kao što je i Mika dobio nakon što su se međusobno popickali( verbalno), smatrao je da je veće ime i bitniji za tim, plus Mika i deluje kao neko ko voli kavgu. Po ovom sad ispada da je Bonga najviše busio, što nije istina ali tako ispada... Puklo je sve, cim takav sistemski igrac je pao maksimalno, dok sad u nekom prividu sistema on je odličan( sva 3 meca).
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma daaaaaj bre pa pokazali su veliku zelju. Koliko god smo se mi raspali ne mozes preokrenuti nikog ako ne haslujes. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo da cestitam na pobedi. Zasluzeno na veliku zelju. 1
Recommended Posts