MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Jakob Aman said: Izgleda Penjaroja. Jedino sto je trenirao Dzabarija pa ga mozda malo pokrene. Inace ne vidim neki boost s njim na celu. Odradili su tu jednu sezonu zajedno i Džabari je izgledao mnogo bolje nego sada. Ipak, ne deluje da su se letos i jedan i drugi trudili da se saradnja nastavi.
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. 2 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Čočo said: Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia 3
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia Moguće da sam i ja loše čuo. Svakako, ako se ostvari a sa dosta strana se priča da je blizu, biće najveće pojačanje na ovim prostorima. A vala i u Evropi.
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Čočo said: Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. Па вели лик да не долази 😀 Иначе, мислим да би карактером легао на овај тим ко кактус на гузу. Edited 1 hour ago by Big Ticket
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grbovica samo kad vidim, presedne mi trenutak u kojem zivim. Mislim da bih lakse svario Kostin forumski best of u audio formatu.
DameTime Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. 1 2
NMX Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 22 minutes ago, DameTime said: Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. Da trojku za pobedu, lupa rukom grb ali ne Partizana nego Mocartovu reklamu na dresu 1 2
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Potpis Bizlija bi bila jasna poruka Ostoje da novca ima, samo nema za Žocove želje. Penjaroja je šarlatan. Otkad je Paskval preuzeo kao nebo i zemlja.
DameTime Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 8 minutes ago, NMX said: Da trojku za pobedu, lupa rukom grb ali ne Partizana nego Mocartovu reklamu na dresu Konačno igrač koji oseća dres sponzora 1 1
Recommended Posts