McLeod Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 18 minutes ago, DameTime said: Ovo izigravanje policije na humor je posebno smaračka pojava. Svako konzumira ono što mu je interesantno i duhovito, big deal. Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument.
DameTime Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument. Da ti otkrijem jednu tajnu
McLeod Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: Da ti otkrijem jednu tajnu You apparently do, inace se ne bi ni nastavljala. No dobro, off topic off.
Goofy Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago ozbiljno razmatram... dal' da se večeras olešim pa da sednem da gledam il' da se samo olešim i ne gledam loše-loše u svakom slučaju
Elevator Operater Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) 37 minutes ago, le piaf said: Došao je dan i ta utakmica KKP kada me teren i dešavanja na istom neće uopšte zanimati, ne mogu me izbaciti iz takta. I da se bacaju ne u reklame, nego u tribine, krvavokolenaše, dobiju 30 razlike, samo će mi biti još odvratniji i veći bednici. Sve ostalo će mi biti u prvom planu, a svako ko bude na utakmici nek dobro razmisli šta i kako radi. Nemoj da nam prazne i zatvore tribine pa da sami sebi sjebemo teren za pumpanje, pederovanje i pušikurostojanje. Oni bi to najviše voleli. Nakamariće gomilu ćacadi da prevaspitavaju i provociraju narod, izazovu nerede; pamet u glavu i #ObradovićŽeljko #pušikuracostoja#vučićupederu Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win. Nažalost je i on imao više nego dovoljno vremena da sve to pripremi. Edited 2 minutes ago by Elevator Operater
Recommended Posts