Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nema tu puno dobrih domacih opcija, tako da Bogdan mora da bude prioritet. Ako ga ranije ne trejduju tesko da ce iskoristiti tu +1 opciju. On sigurno nece dobiti ovakav ugovor i sledece sezone. Ono sto smatram da bi bila fer ponuda je 6-7m za 2 godine. Toliko nece dobiti ni u nba. Ja bi vratio i Zeka. Mislim da mu istice ugovor i Milanu. Dzabarija uvaliti nekim kinezima ili japancima, vole oni te visoke pikove. Miltona isto. Za ove ostale busace ce verujem biti ponuda iz EL.
jedibojan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nikola Djurovic je potpisao profi ugovor, pa ko vise prati klince...
Dzep Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 1 hour ago, jedibojan said: Nikola Djurovic je potpisao profi ugovor, pa ko vise prati klince... Nije da pratim, ali ono što sam video mi daje optimizam da imamo 4 na 5 lika za reprezentativnu rotaciju u njemu, ako razvoj bude tekao bez turbulencija Edited 15 hours ago by Dzep 1
Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Elevator Operater said: Jel se mi to selimo u fiba LS pa jurimo sva ta renomirana imena? Jedno je imati domace igrace koji znaju sta je KKP i da se valja preznojiti, a sasvim drugo ovo licitiranje sa almost there i 2 years away from being 2 years away igraca. Ok je 2-3 takva ali za podrsku ekipi koja ce da nosi igru. Osim ako ne dodje Bogi licno, mi nemam domace koji mogu da nose i koji hoce da igraju za nas. Tako gledano onda niko nikad nece napraviti igraca, evo ovaj Tubelis iz Zalgirisa igra pod bas jebenim pritiskom, bukvalno su ga terali navijaci jer je iz Ritasa došao i dečko deluje sve bolje i bolje. Slažem se da ne treba dovoditi igrace tipa Nakic koji ni u Igosima nista spec nije bio, ali evo Lakic koji je bio 3 4 napadacka opcija u Zadru sad deluje ok( Lakic bas ima partizanstinu u sebi). Tanaskovic je i u prozorima pokazao da je spreman za kkp, plus je defanzivno vrlo dobar.
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Lakic bas ima partizanstinu u sebi). Da bi pokazao partizanštinu na pravi način kod vas je izgleda preduslov da je prvo igrao u Zvezdi 6
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Tex_Willer said: Tako gledano onda niko nikad nece napraviti igraca, evo ovaj Tubelis iz Zalgirisa igra pod bas jebenim pritiskom, bukvalno su ga terali navijaci jer je iz Ritasa došao i dečko deluje sve bolje i bolje. Slažem se da ne treba dovoditi igrace tipa Nakic koji ni u Igosima nista spec nije bio, ali evo Lakic koji je bio 3 4 napadacka opcija u Zadru sad deluje ok( Lakic bas ima partizanstinu u sebi). Tanaskovic je i u prozorima pokazao da je spreman za kkp, plus je defanzivno vrlo dobar. Nama je 3-godisnja licenca tika taka, prvu godinu smo vec epski sprcali u dupe. Kad istekne pa nas pedaliraju iz EL, onda neka igraju razni neafirmiteti kao nosioci, tada zaista nije vazno.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Nama je 3-godisnja licenca tika taka, prvu godinu smo vec epski sprcali u dupe. Kad istekne pa nas pedaliraju iz EL, onda neka igraju razni neafirmiteti kao nosioci, tada zaista nije vazno. Pa nece biti nosioci, a i zvalavi uskoro će pasti, posle te 3 godine pitanje je šta će biti. 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Užasnih nekoliko meseci za Vanju, neverovatno šta je sve doživeo. Nego, ste znali da smo imali, tražim prave reči, panel diskusiju (not), puštena je na SOS kanalu ono veče kad je bila utakmica protiv Hapoela. PK Ostoja gost, Tegeltija domaćin, a Edin, Miroslav Dragoljević i Pavle Knežević kao gosti sa strane koji su, bar dok sam gledao, bezuspešno pokušavali da dođu do reči od prve dvojice. Bili valjda pozvani još neki podkasteri ali nisu došli. Nisam dugo izdržao, nastup PK Ostoje otprilike mešavina Vladimira Orlića i Đuke Bizona. E da, i Harisa Džinovića, jer je svoju verziju 'ja sam kriv što sam davo' ponovio jedno 500 puta za 15 minuta. Ne preporučujem, samo obaveštavam, nemoj da me neko posle prozivao da sam ga zajeb'o da gleda. 2
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Arsenije Pesic said: Užasnih nekoliko meseci za Vanju, neverovatno šta je sve doživeo. Nego, ste znali da smo imali, tražim prave reči, panel diskusiju (not), puštena je na SOS kanalu ono veče kad je bila utakmica protiv Hapoela. PK Ostoja gost, Tegeltija domaćin, a Edin, Miroslav Dragoljević i Pavle Knežević kao gosti sa strane koji su, bar dok sam gledao, bezuspešno pokušavali da dođu do reči od prve dvojice. Bili valjda pozvani još neki podkasteri ali nisu došli. Nisam dugo izdržao, nastup PK Ostoje otprilike mešavina Vladimira Orlića i Đuke Bizona. E da, i Harisa Džinovića, jer je svoju verziju 'ja sam kriv što sam davo' ponovio jedno 500 puta za 15 minuta. Ne preporučujem, samo obaveštavam, nemoj da me neko posle prozivao da sam ga zajeb'o da gleda.
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 16 minutes ago, Arsenije Pesic said: Užasnih nekoliko meseci za Vanju, neverovatno šta je sve doživeo. Nego, ste znali da smo imali, tražim prave reči, panel diskusiju (not), puštena je na SOS kanalu ono veče kad je bila utakmica protiv Hapoela. PK Ostoja gost, Tegeltija domaćin, a Edin, Miroslav Dragoljević i Pavle Knežević kao gosti sa strane koji su, bar dok sam gledao, bezuspešno pokušavali da dođu do reči od prve dvojice. Bili valjda pozvani još neki podkasteri ali nisu došli. Nisam dugo izdržao, nastup PK Ostoje otprilike mešavina Vladimira Orlića i Đuke Bizona. E da, i Harisa Džinovića, jer je svoju verziju 'ja sam kriv što sam davo' ponovio jedno 500 puta za 15 minuta. Ne preporučujem, samo obaveštavam, nemoj da me neko posle prozivao da sam ga zajeb'o da gleda. Pogledao celu - pored conference call poštapalice, dodajem i "svi smo mi hrišćani" proseravanje Takođe, negde na početku, hvaljenje svojim IQ test skorom Edited 1 hour ago by Luchifer89
Alek The Great Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ajmo sad realno i objektivno. Trebalo je hrabrosti doci i suprostaviti se cetvorici (a trebalo je i desetorici). Sto se tice situacije sve je ovde stvar licne percepcije. Ja sam iskreno protiv kolektivne odgovornosti jer ona u velikoj meri ponistava licnu. Ono za sta gospodin predsednik tvrdi da je odgovoran u klubu pada mu na teret samo moralna odgovornost i delimicno hijerarhijska. A odakle morala u nemoralnom drustvu?!
Knipex Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ja sam gledao samo isečak kad mu Tegeltija kaže tebe niko ne voli a Ostoja mu odgovara pa ni tebe niko ne voli Bar tada izgovoriše istinu obojica. 1 4
Čočo Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Meni samo nije jasno kako ga niko od njih četvorice nije pitao što ne podnese ostavku ako je i sam rekao da do sada nije podneo jer je on zadužen za finansije a one se u redu. A onda nakon nekog vremena kaže kako će finansije sledeće sezone biti manje, cena ulaznica manje a i da su klub napustili određeni sponzori. Znači da su finansije sve samo ne u redu.
Tex_Willer Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 9 minutes ago, Knipex said: Ja sam gledao samo isečak kad mu Tegeltija kaže tebe niko ne voli a Ostoja mu odgovara pa ni tebe niko ne voli Bar tada izgovoriše istinu obojica. Uh tu je baš ispizdeo Ostoja, hteo je voditi na svoju vodenicu da će ga svi uzdizati ako budu top rezultati i dobro ga poklopi Tegi koji se posle vadio kao ne vole nikoga.
Luchifer89 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 26 minutes ago, Alek The Great said: Ajmo sad realno i objektivno. Trebalo je hrabrosti doci i suprostaviti se cetvorici (a trebalo je i desetorici). Sto se tice situacije sve je ovde stvar licne percepcije. Ja sam iskreno protiv kolektivne odgovornosti jer ona u velikoj meri ponistava licnu. Ono za sta gospodin predsednik tvrdi da je odgovoran u klubu pada mu na teret samo moralna odgovornost i delimicno hijerarhijska. A odakle morala u nemoralnom drustvu?! Žao mi samo Edina što je svojim prisustvom dao legitimet ovom "panelu"
Recommended Posts