božija noga Posted yesterday at 08:33 PM Posted yesterday at 08:33 PM (edited) Komšije srećna vam nova godina. Da ste živi zdravi i srećni van misli o crno-belima. Inače Kalconi piše da ste zainteresovani za Džekirija. Edited yesterday at 08:33 PM by božija noga 1
Jakob Aman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Trinkijeri se oglasio. Nikad nisam ni posumnjao da ce posle ovakvog Zeljkovog odlaska preuzeti Partizan. Nije lud. Do nekih srecnijih vremena, Andrea. 7
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago https://direktno.rs/sport/kosarka/657613/olimpijakos-tajrik-ugovor.html Dao bih im i pundju gratis i pare ulozio u bilo koju peticu i vratio bih Tanaskovica...
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakva je bre to vest - KKP tražio 200k obeštećenja, Oly rekao ne može, evo 400k?! Daj 5 karata! 4
Princeton Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, Eddard said: Kakva je bre to vest - KKP tražio 200k obeštećenja, Oly rekao ne može, evo 400k?! Daj 5 karata! Da, samo što je Partizan tražio 200k u ratama, a Oly može samo odjednom u gotovini da isplati 400k. Valjda će se naći neki kompromis. Može li neko obrazloženje, da igrač koji buši najboljeg trenera Evrope, lažira povrede, ne trudi se u igri, pravi i sudjeluje u klanovima unutar ekipe, ulazi u sukob sa navijačima itd. - Kako može i dalje da bude tražena roba, i da mu se nudi prilično velik, dugoročan ugovor od par EL ekipa? 1
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 49 minutes ago, Princeton said: Da, samo što je Partizan tražio 200k u ratama, a Oly može samo odjednom u gotovini da isplati 400k. Valjda će se naći neki kompromis. Može li neko obrazloženje, da igrač koji buši najboljeg trenera Evrope, lažira povrede, ne trudi se u igri, pravi i sudjeluje u klanovima unutar ekipe, ulazi u sukob sa navijačima itd. - Kako može i dalje da bude tražena roba, i da mu se nudi prilično velik, dugoročan ugovor od par EL ekipa? Zato sto jake ekipe samo gledaju el tržište, takođe Tajrik ima ok stats, pogotovo ako se gleda net rejting prošle sezone. Van el malo ko kopa, evo ja bi bio zadovoljan Ndurom, ako postoji šansa da ode iz Brese. Nba opcija i nema, a i nba je baš macka u džaku, pogotovo igraci od 30+.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tajrik je poprilično sličan igrač kao i Donta Hall, nemam pojma šta će Olimpijakosu, a svakako su obojica slabiji igrači od Milutinova.
fedor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 34 minutes ago, Chaos Is Me said: Tajrik je poprilično sličan igrač kao i Donta Hall, nemam pojma šta će Olimpijakosu, a svakako su obojica slabiji igrači od Milutinova. Ja koliko sam cuo oni muku muce da ih "oprave" pred svaku utakmicu, a kao ozbiljan klub sa ozbiljnim ambicijama nece da dozvole da im se desi da u najvaznijem delu sezone ostanu na jednom centru ako se ne daj boze desi nesto.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Princeton said: Može li neko obrazloženje, da igrač koji buši najboljeg trenera Evrope, lažira povrede, ne trudi se u igri, pravi i sudjeluje u klanovima unutar ekipe, ulazi u sukob sa navijačima itd. - Kako može i dalje da bude tražena roba, i da mu se nudi prilično velik, dugoročan ugovor od par EL ekipa? Zato sto je vecina pobrojanog nasa teorija bez konkretnih dokaza, u koju je Oly odlucio da ne veruje + Tajrik je i te kako upotrbljiv EL centar + kao mnogo veci klub od nas, smatraju da ce bolje da hendluju karaktere igraca, sto je apsolutno tacno 8
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: + kao mnogo veci klub od nas, smatraju da ce bolje da hendluju karaktere igraca, sto je apsolutno tacno Još kad bi ovo shvatile everidž usijane lobanjice kojima su Oli, Panata, Real, Barsa & co. mudo od ovce a Beograd jedini evro hram košarke gde stanuju basket akademici, ne bi u 2025-oj bilo šokantno i zaprepašćujuće zašto se ti prebačaji dešavaju mnogo češće nama nego li u pomenutoj Atini ili Madridu. 2
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rekao bih da se ta veličina ne ogleda u sposobnosti hendlovanja karaktera nego u novcu i uticaju. Mogu da bace pare mnogo lakše nego mi i lakše podnose promašaje. Takođe, ako se igrač zajebava kod njih ili ga ocene problematičnim iz drugog razloga, ugasio je i kod ostalih budžetskih teškaša, pa mu se suđava tržište, a padaju i cena i privlačnost.
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Barkley#34 said: Rekao bih da se ta veličina ne ogleda u sposobnosti hendlovanja karaktera nego u novcu i uticaju. Mogu da bace pare mnogo lakše nego mi i lakše podnose promašaje. Takođe, ako se igrač zajebava kod njih ili ga ocene problematičnim iz drugog razloga, ugasio je i kod ostalih budžetskih teškaša, pa mu se suđava tržište, a padaju i cena i privlačnost. Što se uklapa u Molinina muda od ovce, samo smo to ovde mi, pa kod nas mogu da se zajebavaju bez posledica.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Verovatno ali mislim da ne vidim stvari na isti način kao on i Alex. Nisu tamo nikakvi basket gurui, vrhunske organizacije i velemajstori pristupa nego bogatiji i uticajniji mafijaši i cela fama je u tome.
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da evropski klubovi ne vide neki veliki problem u Partizanovim igračima koje žele da dovedu jer njihov trenutni status i odnos sa navijačima posmatraju kao posledicu raspada kluba izazvanog odlaskom trenera legende. Čisto sumnjam da oni pridaju značaj teoriji po kojoj su 3-4 prosečna EL igrača izbušila najvećeg trenera u istoriji (još u njegovom klubu), kom se to nikad u karijeri nije desilo. Ko god da sada ode iz Partizana dobiće klub i ugovor isključivo u skladu sa potencijalom i igrama na terenu.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Rekao bih da se ta veličina ne ogleda u sposobnosti hendlovanja karaktera nego u novcu i uticaju. Mogu da bace pare mnogo lakše nego mi i lakše podnose promašaje. Takođe, ako se igrač zajebava kod njih ili ga ocene problematičnim iz drugog razloga, ugasio je i kod ostalih budžetskih teškaša, pa mu se suđava tržište, a padaju i cena i privlačnost. Na taj neki tip hendlovanja sam i mislio. Plus, mislim da i sami igraci imaju komon sens da se manje prave mangupi kada potpisuju za klubove takvog renomea i budzeta. 1
Recommended Posts