ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) U sportskom smislu, u daljim karijerama im zelim sve najgore, naravno da ih povrede zaobidju... svi do jednog, sto se mene licno tice,mogu ds odu...ukljucujuci kapitena za kojeg cuh da nije bas naivan u citavoj ovoj prici Edited 14 hours ago by ScepanScekicSto 1
Ne sam Safete Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ali mučeni Ocokoljić se pita koliko i Djuro Macut. 6
Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zaboravio sam da kažem - respect za Bruna, čovek igra pošteno toliko koliko može, zna i ume. Za rezervnog centra top, nije njegov problem što mi preplaćujemo igrače pa on ima platu kao da je prvi. Tajrik je mentalno otišao, isto kao što je uradio u svojoj poslednjoj godini u Efesu, tako da je to završena priča i bilo bi dobro da što pre bude završena i zvanično. Ali, kao što rekoh, ništa nema poente dok ne ode Limar... 4
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Naredne sezone ako Bruno ostane, na 4 i 5 se moraju juriti fizikalci ispod radara, ključ je spolja imati klase, ko to još nije shvatio jbga prošao je voz( zato mi Željko nije jasan što je jurio mlohavog Parkera ispred radilice Monekea).
Shonewizard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na stranu trenutni sentiment ka Washingtonu, i to što je (uz dužno poštovanje) u pitanju hebena Krka, ne vidim da bi bilo koji trener imao problem da mu igrač broji do 50 uz skoro 70% šuta (9 od 10 za tri u jednom momentu). Wash večeras 16/24, Panter prije neku noć na 16/26. Na kraju krajeva, jedino što ga je ostavilo u rosteru za ovu sezonu je sposobnost da zatrpa koš, i za promjenu je dobro vidjeti da makar i na 25 minuta neko u ovom klubu radi svoj posao. E sad, što su njegovi motivi miljama daleko od nekog timskog uspjeha, i što smo mi došli u situaciju da zapravo zavisimo od tog trpanja, ko nas hebe... 4
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne bi me iznenadilo da odluka bude da se rasturi sindikat a ne i da se sasvim raščisti, tj. da se oslobodi samo par igrača.
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 37 minutes ago, rodriguez said: ...oly zainteresovan za tajrika i da će preko njega popunjavati rupu koju su sami sebi napravili barcokasovim nebulozama da pusti mozesa rajta u žalg Ja koliko ispratih Wright je slobodan u izboru nove sredine (ako ce neko da preuzme ugovor) i da Zalgiris takodje izlazi na trziste u potrazi za centrom.
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 19 minutes ago, Tex_Willer said: Naredne sezone ako Bruno ostane, na 4 i 5 se moraju juriti fizikalci ispod radara, ključ je spolja imati klase, ko to još nije shvatio jbga prošao je voz( zato mi Željko nije jasan što je jurio mlohavog Parkera ispred radilice Monekea). Jurio je Monekea. Moneke je odbio nas, prihvatio komsije. Nije tu komplikovana matematika. Da li smo mi potom platili Parkera manje nego oni Čimu, ili smo izveli partizan i preplatili drugu opciju nakon ciganisanja za prvu, tu je vec 50-50. Edited 14 hours ago by Elevator Operater
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da Stef Kari šutira na jednoj tekmi trojke 10/14, u jednom trenutku 9/10, o tome bi pisale sve SAD novine pet dana na naslovnoj strani. A ovo naše đubre pored 48 poena ima +/- +5. To nije za novine, već za sanitarnu inspekciju. 1
Ne sam Safete Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 58 minutes ago, rodriguez said: možda je sa ovih 48 poena wash zabio dobar ugovor, jbga. sve je to legit, nije tržište ovaj forum. 3 2
Mat Cauthon Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Jurio je Monekea. Moneke je odbio nas, prihvatio komsije. Nije tu komplikovana matematika. Da li smo mi potom platili Parkera manje nego oni Čimu, ili smo izveli partizan i preplatili drugu opciju nakon ciganisanja za prvu, tu je vec 50-50. Moneke: "Iskreno, sada ne znam zašto se oni ljute na mene, Partizan me nije hteo, potpisao je Džabari Parker." 4 1
YAO Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Camerun izjavio da mu je glavni cilj ove sezone da sa Partizanom udje u finale Evrolige. Nadam se da je ovo lazna vest. Jer ako je istina ovo sve govori o tome sta od njega treba ocekivati. Edited 12 hours ago by YAO 1 1
Patriota iz kauca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vašington je najbolji napadač koji je igrao kod nas i trenutno uz Batlera i Nana najtalentovaniji napadač u EL. Žao mi je sto će ga već od sledeće sezone uzeti neki Fener, Oly, Real jer Obradović Željko..
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Mat Cauthon said: Moneke: "Iskreno, sada ne znam zašto se oni ljute na mene, Partizan me nije hteo, potpisao je Džabari Parker." Ma jok, reci ce da mu je malo bilo novca nakon sto ga je Partizan jurio pola godine (to je opste poznato) i napravice od sebe takvog lika u javnosti. Naravno, veruj u koju god verziju zelis. 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne tebra verovaćemo tebi da je J.Parker iz Barse u prajmu jeftiniji od Chime iz Baskonije. Čovek javno dao izjavu, zašto ga niko iz KKP ne poklopi? 9
Mat Cauthon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Elevator Operater said: Ma jok, reci ce da mu je malo bilo novca nakon sto ga je Partizan jurio pola godine (to je opste poznato) i napravice od sebe takvog lika u javnosti. Naravno, veruj u koju god verziju zelis. Koliko se sjecam, prethodne godine smo bili zainteresovani za njega ali je Baskonija zacijepila visoko obestecenje. Ove godine ga nismo ni kontaktirali. Tako je bar izjavio za onaj strani kosarkaski podcast. "Nismo se dogovorili" bi valjda bilo prirodnije da izjavi da sm uopste bili u kontaktu. Da li smo mi bili uvrijedjeni, povrijedjeni ili nesto trece zbog propalog posla prethodne sezone, ili smo pomislili "daj 5 karata, necu jednu" pa doveli Parkera, to je vec nas problem. 4
Durlanski_Jordan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Postali smo klub koji zivi i umire od onoga koji ne voli da vicu na njega. Zreli smo za ozbiljan restart. Sto se tice pojacanja, jedino sto zameram Zeljku (i celoj skauting sluzbi jelte) je to sto nisu uspeli da nadju nekog igraca "ispod radara". "Ispod radara" u smislu da se rizikuje sa nekim manje poznatim, slabije placenim igracem. Gledam sad oko ovog Silve iz AEK-a se vode ratovi za njegov potpis a recimo nista gori nije od npr Donte Halla. Upao mi je u oko Rhoden is Parisa onim zakucavanjem preko Tavaresa. Posle sam usao da pogledam njegove statse i po neku utakmicu Parisa i uopste mi ne deluje lose za neko backup krilo. A sigurno ne igra za neku jaku kintu. Oni su mi pali na pamet sad, a siguran sam da neki iskusni skaut ima jos pregrst takvih imena u svom tefteru ili bi bar trebalo da ima. I onda dolazimo do toga da neki italijanski i turski klubovi imaju mnogo jacu skauting sluzbu od vecine evroligasa koji dovode igrace preko agencija kroz razne seme i semice (citaj zalizani). Kako je to moguce? Citam da se ovde spominje Drobnjak kao strucnjak i iskusan skaut. Zasto on ne moze da organizuje neku ekipicu skauta i da cesljaju Evropu i Afriku npr uzduz i popreko? Za sad ostajemo klasicno caci drzavno preduzece koje gura nekako, bez nekog sistema i plana. 4
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, YAO said: Camerun izjavio da mu je glavni cilj ove sezone da sa Partizanom udje u finale Evrolige. Nadam se da je ovo lazna vest. Jer ako je istina ovo sve govori o tome sta od njega treba ocekivati. Delulu is the solulu 2
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad i mene zanima kako će ovaj zaplet Pejnaroja plus Penjaroja da se razvija. Pogotovo što Ostoyah ne jebe živu silu i radi step by step po unapred zacrtanom planu, privatizacija kluba na maks. Jedini koji je mogao da ga sjebe je otišao prerano. Tribina mu ne može ništa naročito sad kad Jabulah krene da dinsta. Ostoyah, titula? Da, titula. 🥳
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Braco grobari, znam da je kolektivan nihilizam, i da ste razocarani klubom sa ovakvom vladajucom strukturom, al daj majku mu da se makar konstatuje da imate i zvanicno novog trenera i beka na poziciji mitskog NBA trpaca🫣 Da smo mi imali ovakva dva potpisa za jedno prepodne, pa makar i sa pozicije Asvela, do sada bi smo stancali 8 strana krava muzara-ispusena mustikla-celava prevara kvalitetnog zabavnog kontenta😆 Edited 1 hour ago by Gudura 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To ti najbolje govori koliko je ljudima uopste bitan novi trener i kamerun pejn inace, za mene postoji samo jedan pejn, a to je Max 1 1
Don Dusko Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Hocete da kazete da vas sad mozemo zvati Kamerun? Spoiler
Mat Cauthon Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: To ti najbolje govori koliko je ljudima uopste bitan novi trener i kamerun pejn inace, za mene postoji samo jedan pejn, a to je Max Jbt, imao sam poteskoce u kretanju zbog te igrice Dolazilo mi da se bacim u stranu kada mi neko naidje u susret. 1 1
Recommended Posts