Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

U sportskom smislu, u daljim karijerama im zelim sve najgore, naravno da ih povrede zaobidju...

svi do jednog, sto se mene licno tice,mogu ds odu...ukljucujuci kapitena za kojeg cuh da nije bas naivan u citavoj ovoj prici

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted

Zaboravio sam da kažem - respect za Bruna, čovek igra pošteno toliko koliko može, zna i ume. Za rezervnog centra top, nije njegov problem što mi preplaćujemo igrače pa on ima platu kao da je prvi.

Tajrik je mentalno otišao, isto kao što je uradio u svojoj poslednjoj godini u Efesu, tako da je to završena priča i bilo bi dobro da što pre bude završena i zvanično. Ali, kao što rekoh, ništa nema poente dok ne ode Limar...

• Like 4
Posted

Naredne sezone ako Bruno ostane, na 4 i 5 se moraju juriti fizikalci ispod radara, ključ je spolja imati klase, ko to još nije shvatio jbga prošao je voz( zato mi Željko nije jasan što je jurio mlohavog Parkera ispred radilice Monekea).

Posted

Na stranu trenutni sentiment ka Washingtonu, i to što je (uz dužno poštovanje) u pitanju hebena Krka, ne vidim da bi bilo koji trener imao problem da mu igrač broji do 50 uz skoro 70% šuta (9 od 10 za tri u jednom momentu). Wash večeras 16/24, Panter prije neku noć na 16/26.

Na kraju krajeva, jedino što ga je ostavilo u rosteru za ovu sezonu je sposobnost da zatrpa koš, i za promjenu je dobro vidjeti da makar i na 25 minuta neko u ovom klubu radi svoj posao. E sad, što su njegovi motivi miljama daleko od nekog timskog uspjeha, i što smo mi došli u situaciju da zapravo zavisimo od tog trpanja, ko nas hebe...

• Like 3
Posted
37 minutes ago, rodriguez said:

...oly zainteresovan za tajrika i da će preko njega popunjavati rupu koju su sami sebi napravili barcokasovim nebulozama da pusti mozesa rajta u žalg

Ja koliko ispratih Wright je slobodan u izboru nove sredine (ako ce neko da preuzme ugovor) i da Zalgiris takodje izlazi na trziste u potrazi za centrom.

Posted (edited)
19 minutes ago, Tex_Willer said:

Naredne sezone ako Bruno ostane, na 4 i 5 se moraju juriti fizikalci ispod radara, ključ je spolja imati klase, ko to još nije shvatio jbga prošao je voz( zato mi Željko nije jasan što je jurio mlohavog Parkera ispred radilice Monekea).

Jurio je Monekea. Moneke je odbio nas, prihvatio komsije. Nije tu komplikovana matematika. Da li smo mi potom platili Parkera manje nego oni Čimu, ili smo izveli partizan i preplatili drugu opciju nakon ciganisanja za prvu, tu je vec 50-50.

Edited by Elevator Operater
Posted

Da Stef Kari šutira na jednoj tekmi trojke 10/14, u jednom trenutku 9/10, o tome bi pisale sve SAD novine pet dana na naslovnoj strani. A ovo naše đubre pored 48 poena ima +/- +5. To nije za novine, već za sanitarnu inspekciju.

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Jurio je Monekea. Moneke je odbio nas, prihvatio komsije. Nije tu komplikovana matematika. Da li smo mi potom platili Parkera manje nego oni Čimu, ili smo izveli partizan i preplatili drugu opciju nakon ciganisanja za prvu, tu je vec 50-50.

Moneke: "Iskreno, sada ne znam zašto se oni ljute na mene, Partizan me nije hteo, potpisao je Džabari Parker."

• Thanks 1
Posted (edited)

Camerun izjavio da mu je glavni cilj ove sezone da sa Partizanom  udje u finale Evrolige. Nadam se da je ovo lazna vest. Jer ako je istina ovo sve govori o tome sta od njega treba ocekivati. 

Edited by YAO
Posted

Vašington je najbolji napadač koji je igrao kod nas i trenutno uz Batlera i Nana najtalentovaniji napadač u EL.

Žao mi je sto će ga već od sledeće sezone uzeti neki Fener, Oly, Real jer Obradović Željko..