Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Jakob Aman said:

Izgleda Penjaroja. Jedino sto je trenirao Dzabarija pa ga mozda malo pokrene. Inace ne vidim neki boost s njim na celu.

Odradili su tu jednu sezonu zajedno i Džabari je izgledao mnogo bolje nego sada.

Ipak, ne deluje da su se letos i jedan i drugi trudili da se saradnja nastavi.

Posted

Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. 

• Ha-ha 5
  • Pumpaj! 2
Posted
45 minutes ago, Čočo said:

Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. 

ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia

• Like 4
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Moguće da sam i ja loše čuo. Svakako, ako se ostvari a sa dosta strana se priča da je blizu, biće najveće pojačanje na ovim prostorima. A vala i u Evropi. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

Па вели лик да не долази 😀

Иначе, мислим да би карактером легао на овај тим ко кактус на гузу.

Edited by Big Ticket
Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. 

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted
22 minutes ago, DameTime said:

Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. 

Da trojku za pobedu, lupa rukom grb ali ne Partizana nego Mocartovu reklamu na dresu

• Like 1
  • Ha-ha 18
Posted

Potpis Bizlija bi bila jasna poruka Ostoje da novca ima, samo nema za Žocove želje.

Penjaroja je šarlatan. Otkad je Paskval preuzeo kao nebo i zemlja.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Am I going to Serbia? ...say a motherfuckers know that - I'm not coming. You wait all you want my bud, I'll be at my working... 

Meni ovo "motherfuckers know that" kao da je dao odgovor onima koji su mu davali ponude (izmedju ostalih Ostoja?). "You wait all you want" kao odgovor nekome ko mu je porucio da "cekaju njegov odgovor" (na ponudu?). 

Jebo ih iskvareni engleski... 

Posted
3 hours ago, Čočo said:

Moguće da sam i ja loše čuo. Svakako, ako se ostvari a sa dosta strana se priča da je blizu, biće najveće pojačanje na ovim prostorima. A vala i u Evropi. 

Brate lik jasno rekao da ne dolazi. Jel nas sprdaš?

Posted
3 minutes ago, Coz29 said:

Brate lik jasno rekao da ne dolazi. Jel nas sprdaš?

Na prvo slušanje nisam čuo tako. Sve u svemu ako dođe atomski ubod. 💪

• Ha-ha 2
Posted
24 minutes ago, Čočo said:

Na prvo slušanje nisam čuo tako. Sve u svemu ako dođe atomski ubod. 💪

Mnogo loše trolovanje, više sreće drugi put.

• Like 7
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3