Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, propolis said: Navijate protiv svog kluba zbog jednog čoveka koji je danas tu sutra nije,a klub traje 80 godina!!! Ovo je narativ koji je postavljen i fura se već danima. Fali još samo ono: Niko neće da pomene Željkovu odgovornost. 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako se odreknemo jednog čovjeka odrekli smo se svih 80 godina istorije i identiteta. Pri tom, taj jedan čovjek sasvim slučajno nije neki tamo jedan nego najveći. 5
Pikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Zašto je indijanac? Zato sto je prihvatio nesto sto nije Aca Matovic koji je sto godina u klubu,zato sto u svakoj prilici daje izjave koje indirektno govore da se nada da ce ostati na klupi(za razliku od Tomovica koji je odradio utakmicu i znao gde mu je mesto) i zato sto se uopste nije cuo sa covekom koji ga je doveo da bude deo njegovog strucnog staba...Ne bi video K.K.P da Zeljko nije aminovao njegov dolazak... 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pokazuje čovek ambiciju i bori se za svoju karijeru. Na klubu je da proceni da li ovaj to može. To svakako nije "indijanac". 2
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam se oglašavao u proteklom periodu vezano za sve ovo što je od " 300" "Bitke na Neretvi" "Hrabrog srca"i sličnih polako preraslo u "Santa Barbaru" "Beverli Hils" "Kasandru" ,"Ljovisnu" i slično. Samo kratki prolog : -Željko Obradović je sa Partizanom bio prvak Evrope 1992. godine.Da li je on stvorio tu ekipu ,da li je i koliko odlučivao samostalno ili je tu bila asistencija profesora Nikolića ili nekih drugih,nije važno.Čovjek je bio prvak Evrope sa Partizanom i samo to je važno. -Imao je bogatu karijeru u bogatim klubovima. -Vratio se u Partizan i nije uspio da Partizan približi vrhu Evrope a pogotovo da opet postane prvak Evrope. -Ovih nekoliko godina koje je proveo u Partizanu,proveo je kao najplaćeniji trener Evrope. -Svake godine je uglavnom on dovodio igrače.Udovoljavalo mu se koliko se moglo. -Svake godine u manjoj ili ove godine u većoj mjeri je profulao sa pojačanjima. -Otišao je kada je vidio da nema kontrolu nad igračima koje je on doveo što su rezultati i potvrdili Epilog: -Postao je veći od kluba u kojem su igrali i Kića i Praja i Divac i Danlović i Đorđević i još milion drugih.Veći od kluba u kojem je trener bio Duško Vujošević koji je imao i rezultate,veće od budžeta,koji je stvarao domaće igrače. -Doveo je klub u situaciju da se ekipi zviždi kada igra zvaničnu utakmicu EL. -U jednoj anketi postavljeno je samo po sebi šizofreno pitanje na koje smo dobili još šizofrenije odgovore: Pitanje je glasilo: Šta bi odabrali,da se Obradović vrati a da Partizan ne igra ni plej of ili da Partizan bez obradovića igra F4. Svi su odabrali ovo prvo. Ne bih dalje o Partizanu.Samo nešto o zemlji Srbiji. Nije slučajno što nam se poslije onoliko muke i onakvog svrgavanja prošlog dešava isto i sa sadašnjim voždom.Nije do njih,do nas je. Bolesna sklonost mitomaniji,laganju samih sebe,sujeti,življenju u fantaziji da smo nebeski narod ili šta već.Nama treba neko da nam otvori oči. Ali šta će nam to? Puno je ljepše i lakše bauljati širom zatvorenih očiju. E Radoje Domanoviću,nisi ni svjestan šta si napisao. "Vođa" je suština Srbije 4 1
Pikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, JPM said: Pokazuje čovek ambiciju i bori se za svoju karijeru. Na klubu je da proceni da li ovaj to može. To svakako nije "indijanac Lepo umotano u masnicu...po meni pokazuje da je spreman "da gazi preko mrtvih"da ostvari svoj cilj ne postujuci coveka koji ga je doveo da uci od njega zanat...a da ga nije doveo taj covek radio bi u nekom MZT(bez da uvredim bracu Makedonce)ili bi bio pomocnik Zvezdanu u Podgorici...ej bre kaze" nisam se cuo sa Zeljkom"...a istina je da od posumljenog i gazde mu nije smeo da se cuje sa Zeljkom...
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocokoljic je potpuno nebitan lik. Nebitan je rezultat, nebitni su svi u ovoj sezoni lazi i sramote. Postoji samo jedan uspesan kraj sezone, a to je pospremanje ovih govana i kakvo-takvo oslobadjanje Partizana iz stiska ove hobotnice. 4 2
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Radovan III said: Nisam se oglašavao u proteklom periodu vezano za sve ovo što je od " 300" "Bitke na Neretvi" "Hrabrog srca"i sličnih polako preraslo u "Santa Barbaru" "Beverli Hils" "Kasandru" ,"Ljovisnu" i slično. Samo kratki prolog : -Željko Obradović je sa Partizanom bio prvak Evrope 1992. godine.Da li je on stvorio tu ekipu ,da li je i koliko odlučivao samostalno ili je tu bila asistencija profesora Nikolića ili nekih drugih,nije važno.Čovjek je bio prvak Evrope sa Partizanom i samo to je važno. -Imao je bogatu karijeru u bogatim klubovima. -Vratio se u Partizan i nije uspio da Partizan približi vrhu Evrope a pogotovo da opet postane prvak Evrope. -Ovih nekoliko godina koje je proveo u Partizanu,proveo je kao najplaćeniji trener Evrope. -Svake godine je uglavnom on dovodio igrače.Udovoljavalo mu se koliko se moglo. -Svake godine u manjoj ili ove godine u većoj mjeri je profulao sa pojačanjima. -Otišao je kada je vidio da nema kontrolu nad igračima koje je on doveo što su rezultati i potvrdili Epilog: -Postao je veći od kluba u kojem su igrali i Kića i Praja i Divac i Danlović i Đorđević i još milion drugih.Veći od kluba u kojem je trener bio Duško Vujošević koji je imao i rezultate,veće od budžeta,koji je stvarao domaće igrače. -Doveo je klub u situaciju da se ekipi zviždi kada igra zvaničnu utakmicu EL. -U jednoj anketi postavljeno je samo po sebi šizofreno pitanje na koje smo dobili još šizofrenije odgovore: Pitanje je glasilo: Šta bi odabrali,da se Obradović vrati a da Partizan ne igra ni plej of ili da Partizan bez obradovića igra F4. Svi su odabrali ovo prvo. Ne bih dalje o Partizanu.Samo nešto o zemlji Srbiji. Nije slučajno što nam se poslije onoliko muke i onakvog svrgavanja prošlog dešava isto i sa sadašnjim voždom.Nije do njih,do nas je. Bolesna sklonost mitomaniji,laganju samih sebe,sujeti,življenju u fantaziji da smo nebeski narod ili šta već.Nama treba neko da nam otvori oči. Ali šta će nam to? Puno je ljepše i lakše bauljati širom zatvorenih očiju. E Radoje Domanoviću,nisi ni svjestan šta si napisao. "Vođa" je suština Srbije Ovo mora da je Vlade Djurovic? 1
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam Vlade Đurović.Ja sam samo neko ko voli košarku.Baš voli.Neko ko navija prvenstveno za Srbiju pa tek onda za klubove ,igrače ,trenere ,funkcionere... 1
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stisak ove hobotnice vam je donio bužet kakav imate.I vi i vaš brat blizanac.Ostoja i njegova bulumenta uz aminovanje gazde su vam to omogućili.Bili ste oslobođeni stiska ove hobotnice bar u većoj mjeri dok je bio Dule.I svi uznamo kako se to završilo.Istjeran je Dule a Partizan je pao na niske grane. Ovo što ti pišeš je samo nastavak šizofrenije:krivite Ostoju i njegove satrape a znate da bi bez njih bili prosječna EC ekipa ako i to.Dok je ove vlasti možete da birate .I vi i ekipa do vas.Ili ćete biti uz vlast ili nećete biti to što jeste.Klub sa mnogo para. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Radovan III said: Stisak ove hobotnice vam je donio bužet kakav imate.I vi i vaš brat blizanac.Ostoja i njegova bulumenta uz aminovanje gazde su vam to omogućili.Bili ste oslobođeni stiska ove hobotnice bar u većoj mjeri dok je bio Dule.I svi uznamo kako se to završilo.Istjeran je Dule a Partizan je pao na niske grane. Ovo što ti pišeš je samo nastavak šizofrenije:krivite Ostoju i njegove satrape a znate da bi bez njih bili prosječna EC ekipa ako i to.Dok je ove vlasti možete da birate .I vi i ekipa do vas.Ili ćete biti uz vlast ili nećete biti to što jeste.Klub sa mnogo para. A kako se to bira? Da odmah potpišem ovo "bez mnogo para" i da se oslobodimo ove hobotnice. Ako je već ili/ili.
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzo23 said: A kako se to bira? Da odmah potpišem ovo "bez mnogo para" i da se oslobodimo ove hobotnice. Ako je već ili/ili. Rastjerajte ih.I Ostoju i onog tipa iz kladionice i sve one koji su uz vlast.Bićete slobodni.Siromašni ali slobodni.Pa već ste to uradili u prošlosti. I lakše je to nego što mislite.Vlast će jedva dočekati da vas skloni sa grbače.Koštate vi njih,milioni su u igri. E sad ,poslije toga,stranci će da se pretvore u lastin rep. I pitanje za Željkove svjedoke:Šta mislite da li će se u takav Partizan,slobodan i siromašan, vratiti Željko Obradović,da sa domaćom omladinom krene iz pepela? 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto mislis da devetostruki sampion evrope i najtrofejniji evropski trener ima bilo kakvu obavezu ds dolazi bilo gde i narusava svoju tesko stecenu reputaciju? kad ti u glavi prebacis, da je on covek dosao u KKP kad je bio 7 u ABA, sišao u Evro kup sa istim tim klubom onda mozda shvatis koliko je to veliki potez. Jedino ako zivis u uverenju ds nije imao drugih ponuda od nekij EL timova... bolesna je mrznja ljudi prema tom coveku... ne znam sta vsm je mnogima uradio, kada danima dolazite ovde i nama slepima pokusavate ds otvorite oci kako je rezultst los, kako je klub veci od njega, kako je on pregazen trener, kako ovo kako ono... pa majku mu jebem, ja govorim u svoje ime, pustite me da zivim u zabludi, zelim ds budem zeljkov svedok... a svim drugima sam rekao, da ce dosta brzo videti koliko je tsj covek znacio i za sve ostale klubove 1 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisu mi smetale komšije ič ali ovakvi padobranci mi baš idu na neku stvar. 3
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Željko je sam sebe izbusio tako što je izgubio ekipu po drugi put. Prvi put mu je Marli dozvolio da promeni celu ekipu što nikad nijedan predsednik kluba nijednom treneru nije omogućio. Drugi put kad je izgubio ekipu logično da će on biti taj koji je na redu da ide. Željkove izjave posle Asvela i Paoa su to jasno i pokazale da konci više nisu u njegovim rukama. Željko jeste najveći trener ikada i neće ga niko nikada dostići, ali nije veći od Partizana, ni on ni Ostoja ni bilo ko pre njih i posle njih.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ma neki klon 1/1. Samo što je ovaj put neutralan... ko Rus u Ukrajini. @Son_of_a_gun Edited 1 hour ago by Stiletto upao post između
realno *w Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago *umesto "noćas" ide "poslednje tri nedelje" 2 1
Radovan III Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Zasto mislis da devetostruki sampion evrope i najtrofejniji evropski trener ima bilo kakvu obavezu ds dolazi bilo gde i narusava svoju tesko stecenu reputaciju? kad ti u glavi prebacis, da je on covek dosao u KKP kad je bio 7 u ABA, sišao u Evro kup sa istim tim klubom onda mozda shvatis koliko je to veliki potez. Jedino ako zivis u uverenju ds nije imao drugih ponuda od nekij EL timova... 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Zasto mislis da devetostruki sampion evrope i najtrofejniji evropski trener ima bilo kakvu obavezu ds dolazi bilo gde i narusava svoju tesko stecenu reputaciju? kad ti u glavi prebacis, da je on covek dosao u KKP kad je bio 7 u ABA, sišao u Evro kup sa istim tim klubom onda mozda shvatis koliko je to veliki potez. Jedino ako zivis u uverenju ds nije imao drugih ponuda od nekij EL timova... bolesna je mrznja ljudi prema tom coveku... ne znam sta vsm je mnogima uradio, kada danima dolazite ovde i nama slepima pokusavate ds otvorite oci kako je rezultst los, kako je klub veci od njega, kako je on pregazen trener, kako ovo kako ono... pa majku mu jebem, ja govorim u svoje ime, pustite me da zivim u zabludi, zelim ds budem zeljkov svedok... a svim drugima sam rekao, da ce dosta brzo videti koliko je tsj covek znacio i za sve ostale klubove bolesna je mrznja ljudi prema tom coveku... ne znam sta vsm je mnogima uradio, kada danima dolazite ovde i nama slepima pokusavate ds otvorite oci kako je rezultst los, kako je klub veci od njega, kako je on pregazen trener, kako ovo kako ono... pa majku mu jebem, ja govorim u svoje ime, pustite me da zivim u zabludi, zelim ds budem zeljkov svedok... a svim drugima sam rekao, da ce dosta brzo videti koliko je tsj covek znacio i za sve ostale klubove Obradović se vratio kada je Ostoja prvo pitao gazdu da li smije da ga vrati.Kada je gazda pa Ostoja i osatala ekipa značajno podebljala budžet.Nije se Obradović vratio za sitne pare niti u klub koji nije imao sređenu i to izuzetno dobru finansijsku situaciju. Ali da to pojednostavimo,vi i vaše komšije možete da birate:ili ćete da budete Karađorđe ili Miloš Obrenović.Oboje -e to već nije moguće. Oni su ako ništa drugo bili iskreni pa su odabrali da budu Miloš Obrenović
ScepanScekicSto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 minute ago, Radovan III said: Obradović se vratio kada je Ostoja prvo pitao gazdu da li smije da ga vrati.Kada je gazda pa Ostoja i osatala ekipa značajno podebljala budžet.Nije se Obradović vratio za sitne pare niti u klub koji nije imao sređenu i to izuzetno dobru finansijsku situaciju. Ali da to pojednostavimo,vi i vaše komšije možete da birate:ili ćete da budete Karađorđe ili Miloš Obrenović.Oboje -e to već nije moguće. Oni su ako ništa drugo bili iskreni pa su odabrali da budu Miloš Obrenović a ti si prisustvao tom pozivu kad znas sta ga je pitao? i ponovicu to pitanje, zasto ti mislis da devetostruki sampion evrope i najtrofejniji evropski trener trena da dodje bilo gde za dzabe i da ne zahteva neke garancije? 2
Son_of_a_gun Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Očigledno je od juče krenuo zadatak s vrha da se pere Ostoja na svim poljima medijskog prostora, i da se sve svali na jedinog čovjeka u klubu koji je već preuzeo odgovornost. Na društvenim mrežama idu botovi kao na traci u komentarima, malo je na forumima ipak teže zaraditi dnevnicu i sendvič. Do nas je hoćemo li ovo progutati, ja znam ko neće. 36 minutes ago, Radovan III said: Ja sam samo neko ko voli košarku.Baš voli.Neko ko navija prvenstveno za Srbiju pa tek onda za klubove ,igrače ,trenere ,funkcionere... Ti ne voliš košarku, nisi navijač Srbije. Što se mene tiče ti nisi ni član biblioteke. Ti si niko i ništa. 2
Radovan III Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: a ti si prisustvao tom pozivu kad znas sta ga je pitao? i ponovicu to pitanje, zasto ti mislis da devetostruki sampion evrope i najtrofejniji evropski trener trena da dodje bilo gde za dzabe i da ne zahteva neke garancije? Nisam prisustvovao ali to je javna tajna.Više puta izrečena. Zato što voli Partizan više nego sve druge klubove.Zato što ga je Partizan stvorio kao trenera.Zato što je u prirodi čovjeka da odigra "last dance" na kraju .Za svoju dušu i duše onih koji dijele iste vrijednosti.Zbog principa. Nisam Duletov svjedok ali taj se borio i kada je znao da će da izgubi.I sa puno manje para na računu i sa puno manje godina u krštenici.
rodriguez Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 9 hours ago, DameTime said: Zašto je ovo uopšte bitno? nije bitno ni na koji način. postoji nešto što se zove sportska trivija.
Radovan III Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Očigledno je od juče krenuo zadatak s vrha da se pere Ostoja na svim poljima medijskog prostora, i da se sve svali na jedinog čovjeka u klubu koji je već preuzeo odgovornost. Na društvenim mrežama idu botovi kao na traci u komentarima, malo je na forumima ipak teže zaraditi dnevnicu i sendvič. Do nas je hoćemo li ovo progutati, ja znam ko neće. Ti ne voliš košarku, nisi navijač Srbije. Što se mene tiče ti nisi ni član biblioteke. Ti si niko i ništa. Kakav Ostoja,daleko mu lijepa kuća.I njemu i njegovima.Obradović je pokušao da preuzme odgovornost ali mu takvi kao ti ne date. Ja volim košarku,ja jesam navijač Srbije. Vjerovatno jesam niko i ništa u tvom sistemu vrijednosti.
Pikac Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 54 minutes ago, Radovan III said: U jednoj anketi postavljeno je samo po sebi šizofreno pitanje na koje smo dobili još šizofrenije odgovore: Pitanje je glasilo: Šta bi odabrali,da se Obradović vrati a da Partizan ne igra ni plej of ili da Partizan bez obradovića igra F4. Svi su odabrali ovo prvo. Kralju ne sekiraj se ti za nas...imamo mi dosta F4 a imamo i E.L...
SteveFrancis#3 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 30 minutes ago, Radovan III said: Stisak ove hobotnice vam je donio bužet kakav imate.I vi i vaš brat blizanac.Ostoja i njegova bulumenta uz aminovanje gazde su vam to omogućili.Bili ste oslobođeni stiska ove hobotnice bar u većoj mjeri dok je bio Dule.I svi uznamo kako se to završilo.Istjeran je Dule a Partizan je pao na niske grane. Ovo što ti pišeš je samo nastavak šizofrenije:krivite Ostoju i njegove satrape a znate da bi bez njih bili prosječna EC ekipa ako i to.Dok je ove vlasti možete da birate .I vi i ekipa do vas.Ili ćete biti uz vlast ili nećete biti to što jeste.Klub sa mnogo para. Davno su ljudi na ovom forumu pisali da je za njih KKP nestao, izgubio se, onda kada je Dule sklonjen i upumpana lova po komandi. Mnogi su i sasvim prestali da pisu na topiku, neki od njih iako su i dalje ostali na forumu. Navodis Duju kao prrimer... Za sta? Pa ko je njega oterao? Treba li uopste da se tupi tastatura na raspravljanje ociglednog... Meni se mnogo toga gadilo, ali sam, kao i najveci deo ljudi ovde, odlucio da pojedem tu krastacu i nastavim dalje. Jedan od razloga je bio i Zeljko, odnosno osecaj da dok je on tu, KKP nije sasvim izgubio dusu, ima susptance jos. Tako sam sebe naterao da pratim i radujem se uspesima cak i timova koji mi nisu nikada bili preterano dragi. Zato sto, Partizan. Nije tajna da sam ostavio ovde masu neafirmativnih postova u vezi sa Le Dayom, Punterom, cak Thiasom i mnogim drugim igracima. Gomilu njih nikad nisam zaista prigrlio. Sada kada je otisao taj covek (zapravo ljudi, za njim i sa njim su posli i drugi koji olicavaju to sto zovemo partizanstinom), u uslovima u kojima je otisao, uz ostanak svih tih blavora koje smo samo tolerisali jedino zato sto je bilo nekoliko ljudi koji nose ideju, ovo je ljustura. Ne moze to budzet od 50 miliona da opegla. Ovo sad nije klub. Ovo je ljustura. 5
Recommended Posts