Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Tex_Willer said:

Nzm zbog čega, ali dečko mi bas ima pozitivan vajb.

Ne svidja mu se Murinenov izgled, frizura i deluje mu nepoverljivo zbog toga, smatra da je klinac ubaceni spijun. To je prica.

• Ha-ha 6
Posted

Skupina kesa, koji su ujedno (nazalost) i igraci Partizana, imaju srece sto je sledeca EL tekma derbi. Jer vrlo verovatno nece dobiti porciju zasluzenih zvizduka koju bi dobili da igramo protiv neke druge ekipe.

Ipak, nadam se da ce igraci Zvezde da ih pojedu na terenu, pa ce krenuti ponovo zvizduci.

Ne mogu da verujem da kazem ovo kao navijac Partizana, ali sto vise gube, to su vece sanse da se pre rasteraju.

To da oni pobede derbi u petak i budu na kraju sezone 14ti mi ne znaci nista. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Elevator Operater said:

Ne svidja mu se Murinenov izgled, frizura i deluje mu nepoverljivo zbog toga, smatra da je klinac ubaceni spijun. To je prica.

Čekaj ovo je ozbiljna priča, nije sprdnja? 😹

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, le piaf said:

Čekaj ovo je ozbiljna priča, nije sprdnja? 😹

Tako sam ja razumeo kada je ovde neko prenosio sta se desava iza kulisa pre 2 nedelje (mozda fedor, a mozda i neko drugi). Licno, zvuci mi previse debilno da bi bilo istinito....u celosti. U deo toga (fizicka diskriminacija) mogu da poverujem

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Tako sam ja razumeo kada je ovde neko prenosio sta se desava iza kulisa pre 2 nedelje (mozda fedor, a mozda i neko drugi). Licno, zvuci mi previse debilno da bi bilo istinito....u celosti. U deo toga (fizicka diskriminacija) mogu da poverujem

A Bože mili 😹

Mislim, jasno je da tip nije baš najoštrija olovka u pernici, ali ovo.. 🤣🤣🤣

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Jeste brate ali nisu se ni cimali nešto posebno, s lakoćom održavali prednost koliko treba. U napadu je bilo dosta tečnije nego inače, stvarali smo otvorene šuteve bukvalno u svakom napadu.

Mogli su to da rade pošto Kluž nema nikakve odbrambene igrače, uopšte nismo imali ne znam kakvih problema sa prenosom lopte, protokom, nisu ništa igrali otud i naših 92p. Ain't gonna fool me, prvi jači protivnik (pogotovo u gostima) i minus 20 nam ne gine

Posted

Mene zapravo sad više ne bi iznenadilo ni 9-9 u EL ako ova skupina dobije derbi. Arena će omekšati, raspored do kraja godine je povoljan, i eto opet prilike da se sve uruši po drugi put 🙂

Posted

Možda sam otišao u teoriju zavere, ali me ne bi čudilo da od gore pokušaju da izbuše Zvezdu ne bi li izgubili u petak, da se pokuša ugasiti ovaj požar, da se spasi redov Ostoja koji je dobro obavio posao.

Deluje mi da će biti teško jer mi se čini da će teško naći tamo nekoga sada da popusti. Ali ako se desi da ovaj tužan skup u crno belom pobedi derbi, znači da je plan uspeo. Drugog objašnjenja za takav ishod ne bi bilo.

Posted (edited)

Da li je realno da neko napise da ce neko nekog da pusti pogotovo u derbiju

Pala nadstrešnica pobila grdne ljude proslo vise od godinu dana vise od pola Srbije se diglo na noge i niko mu nista ne moze i sada ce Vučić da naredi Zvezdi da izgube da bi bio mir. 

Vidjao sam te komentare i kod brace na temi, nemojte da se uvrediti ali za mene ko god to izjavi je ozbiljan debil.

Edited by Coz29
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted

možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između.

meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi.

Posted
55 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ima i drugi način da derbi uzmemo....Kalates za tri da šutira 5/6.

Ne tako davno... 

Turska liga, Oct 15, 2023.

Fenerbahce - Bahcesehir

113 - 98

Nick sutirao samo za 3p, i to bas 5 od 6.

Uz to, podelio i 10 asistencija sa samo 1 izgubljenom.

Na koledzu je jednom sutirao 6/10 za 3p... to mu je rekord. 

Posted
12 minutes ago, rodriguez said:

možda je (tj verovatno je) moje pitanje glupo ali moram, jel wash crnac ili belac ili nešto između.

meni po faci deluje belac ali od one sorte koji bi da budu crni pa stoga - dredovi.

tzv. lightskin reka' bih

Posted
13 minutes ago, rodriguez said:

Pa pazi cale mu je crn, derek fisher mu je rodjeni stric, ali su mu deca bela. Verovatno mu je keva belkinja.

Posted

Jel ovaj Ocokoljic od pocetka sezone u strucnom stabu K.K.P?slusam ga veceras kaze imamo odlican tim,odlicne momke(taj fazon)...indijanac ima ogromnu zelju da ostane glavni trener kako mi se cini...

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Nisam ja sigurno, ne znam za ovo. Mislim da je neko lupio u ovom celom ludilu pa se rasirilo. Sukobi, svadje, pomirenja, klanovi, sve se to desava redovno, desavalo se i prosle godine i pre tri godine i kod Duleta i 92ge. Nekad sve to malo bolje klikne, nekad ne, ali ne postoji generacija koja nije imala primesu toga niti ce postojati. 

Sto se tice tamnoputih momaka iz USA, to je bas teska prica. Njihov mentalitet je skroz drugaciji, zivot im je uglavom bio teska borba, stalno su u "fight or flight" modu, evropu dozivljavaju kao neuspeh, sve gledaju sa visine, postovanje bas retko iskazuju i jako je tesko shvatiti njihovo ponasanje. Ne samo ovih momaka sada, vec i mnogih drugih koje smo bezgranicno voleli, a privatno su bili bas komplikovane osobe tipa Zek Ledej, Panter. Samo sto su neki bolji kliknuli sa trenerom i klubom, a neki nisu, ali iz razlicitih situacija su dolazili, sa drugacijim motivima, sa drugacijim ciljevima i zeljama. Svega tu ima. 

8 minutes ago, Pikac said:

Jel ovaj Ocokoljic od pocetka sezone u strucnom stabu K.K.P?slusam ga veceras kaze imamo odlican tim,odlicne momke(taj fazon)...indijanac ima ogromnu zelju da ostane glavni trener kako mi se cini...

Dosao je ove godine, radio je dugo kao pomocnik po evropi, Zvezdan Mitrovic ga je doveo u Monaku cini mi se i tu je radio bas dugo, ostao je i sa Sasom Obradovicem dok on nije otpusten. 
Inace istina je da je u mladosti bi bas tezak grobar, huliganska prica, gledao sam slike ono gostovanja, busevi, baklje, paljenje zastava drugih navijackih grupa i tako. Dosta dobar odnos ima sa ovim igracima, sigurno ima i ambiciju da konacno postane glavni trener, pa ovde vidi neku sansu. Ne moze se kriviti covek sto se bori za sebe i svoju karijeru. Sa Obradovicem saradjuje samo ovih par meseci, nema tu sad nekog velikog prijateljsta. Ljudi su ga preporucili Zeljku kada je otisao Bogdan, kazu svi da je odlican trener. Da li je to dovoljno da bude na ovom nivou, ko zna, svakako bolje resenje od Penjaroje recimo. 

• Like 1
Posted
49 minutes ago, rodriguez said:

Zašto je ovo uopšte bitno?