Jump to content

Recommended Posts

Posted

Džababa je baš pravi nadimak za ovo, sa onom frizurom i fizički liči na ženski pandan ujke Trotera koji još može samo da prodaje during the war pričice za laku noć.

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
9 hours ago, Igor_ said:

Wash bukvalno likuje sa nekim glupim osmehom ceo mec, Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. 

Btw: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom, ne znam dal se jos nekom aplaudiralo nisam cuo, ali po informacijama koje ja imam, ovde je jedino od stranaca Milton zasluzio postovanje sa tribine. 

Upravo to, Bongina igra sinoc i na prethodnim utakmicama ogromna razlika, kada bi birao igraca koji busi Zeljka na osnovu igre u zadnje vrijeme to bi bio Bonga. Parker je raspad pa je raspad, ali ono sto je Bonga igrao.. a vec protiv Bajerna druga prica.. 

Edited by Taki
Posted (edited)

Napisah pre Žocove ostavke da je trebao da odstrani trulu jabuku i jabuku razdora. Vidjelo se na kraju kod navijača ko su ta dvojica.

Ne razumem zašto je Vanja na tapetu jeg nikada nije bio kapacitet za to što se traži od njega ili ja to gledam ovako nije prošao potpuno obuku kod Duleta da bi bio kapitenčina.

Mučno je da se traži više od njega nego što on sam može.

Treće vreme je čudo i splasnuće ova reakcija navijača.

Mislim da za ubuduće treba porcija skandiranja Obradović Željko recimo do prvog tajma, pa porcija Marliju i šefu mu. A u drugom fokus na teren i podrška dozirana u skladu sa odnosom prema dresu i terenu. Nešto tako slično. Zviždati svojim igračima ovako ja to nisam doživio i bez teksta sam na tu temu.

U suprotnom izlapeće sve, i neće se desiti ono što bi moglo da bude pozitivno iz opravdanog gneva navijača.

Samo jedan Partizan imamo!

Edited by odupri se ludilu
  • Like 8
Posted (edited)

Gledano u vakuumu, meni rekacija Washa na kraju nije nejasna. Lik je odigrao odlican mec, izgrizao za pobedu i na kraju izgoreo jer to navijaci (iz njegovog ugla) nisu ispostovali, vec je pola nastavilo da zvizdi a pola da skandira Zeljku. Uz njegov ne bas prevelik iq. I sve vreme imam u vidu da trule jabuke do kraja nisu zvanicno definisane. A on jeste odigrao bolje u odbrani (kao i svi oni, razumeli su dobro koliko su zajebali kao kolektiv), a u napadu je radio sve isto kao i do sada, samo je lakse protiv Bajerna.

Ali ja sam izvesno i jako subjektivan jer sam oduvek smatrao da se odavanje rispekta posle utakmice uvek radi pred tribinom koja to najmanje zasluzuje i koja za svoje ulaznice nikada ne plaća ni petoparca.

Edited by Elevator Operater
Posted

Mislim da se od Vanje traži ne nešto teško, već praktično nemoguće.

Peja je skovao termin crnjski sindikat kada smo u timu imali dva, maksimum tri Amerikanca.

Sada ih imamo deset. Kultura i mentalitet tima zavise od njih, morao bi da bude neki baš ogroman autoritet domaći tu, pa da to preokrene.

Ja se nadam da će neko da sedne i da objasni igračima zašto su dobili tretman kakav su dobili sinoć i kako to mogu da preokrenu. Ja mogu da razumem i zašto su neki onako reagovali posle meča.

Posted

Oni su mozda iz druge zemlje, ali ne i sa druge planete. Nemoguce je da su prvi put culi i sinoc naucili da se zvizdanje koristi kao znak neodobravanja i kritike. Siguran sam da im ne treba univerzitetski profesor ili saman da rastumaci o cemu je rec. Opet im se daje previse kredita i ide u apologezu. Videli smo gde nas je to dovelo. Flacco je potpuno u pravu, krajnje je vreme da se i mi kao navijaci preispitamo, koliko smo i sami doprineli ovoj no-worries kulturi i kezual pristupu igraca koji sve uzimaju zdravo za gotovo. Izgubio se, razvodnio osnovni postulat da podrska mora da se zasluzi angazmanom i posvecenoscu.

• Like 9
Posted

Upravo ovaj zadnji pasus@nemanjaol

Ovaj Ludi Sava konta da su navijači lošim rezultatima inspirisani a ne njihovom kurcoboljom i bušenjem trenera. 

A ova izjava ispod Ocokoljća govori koliko se zapatilo bilo bušenje Žoca. Kopiram sa Mocarta a uživo je bilo još jasnije.

Što se tiče naše situacije, nikakvih problema nije bilo. Videli ste i sami da je sve funkcionisalo i nemam šta da više kažem na tu temu.”

Posted
3 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Oni su mozda iz druge zemlje, ali ne i sa druge planete. Nemoguce je da su prvi put culi i sinoc naucili da se zvizdanje koristi kao znak neodobravanja i kritike. Siguran sam da im ne treba univerzitetski profesor ili saman da rastumaci o cemu je rec. Opet im se daje previse kredita i ide u apologezu. Videli smo gde nas je to dovelo. Flacco je potpuno u pravu, krajnje je vreme da se i mi kao navijaci preispitamo, koliko smo i sami doprineli ovoj no-worries kulturi i kezual pristupu igraca koji sve uzimaju zdravo za gotovo. Izgubio se, razvodnio osnovni postulat da podrska mora da se zasluzi angazmanom i posvecenoscu.

Bas tako...sami smo najvecim delom krivi, odavno su oni zasluzili zvizduke

Posted
4 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Sa Flackovim postom se 100% slažem. I ono pevanje sa navijačima posle utakmice je bilo milion puta posebnije kada se radilo samo posle 'velikih' pobeda, a ne posle svake utakmice, da ne pričam o skandiranju posle samo par meseci u timu.

Ali sa ovim da prvim sto si rekao se ne slažem. Ono juče je bilo prilično nečuveno, bilo je glavna vest u košarkaškim krugovima. Znaju igrači za zvižduke, ali ne i da im se aktivno zviždi posle dobrog poteza ili da se napušavaju posele pobede. Ne verujem da se tako nešto desilo više od nekoliko puta u modernom profesionalnom sportu.

I da se razumemo, po meni su zaslužili, jedino što bih ja drugačije da nekako imam sposobnost da upravljam navijanjem je da im na kraju ne bih zviuždao nego bih ih ignorisao.

Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Znaju igrači za zvižduke, ali ne i da im se aktivno zviždi posle dobrog poteza

Ali dve i po četvrtine, pa je odjednom rezultat postao bitan, a hala eksplodirala više puta kad do tada zviždani bušitelj Vašington pogađa dok se lomi. Tolika amplituda u atmosferi u toku samo jedne utakmice implicira da je Limar za nešto ipak bio u pravu - ako vežu par pobeda, ode sve ovo u zaborav.

Potpuno jedna šizofrena atmosfera, meni lično jako neprijatno iskustvo. 

Posted

Culi su skandiranje, znaju ko je za klub i evropsku kosarku Zeljko Obradovic, ispratili su valjda izjave i predsednika kluba za koji igraju, a koji je rekao da je trener otisao zato sto ga igraci nisu postovali... Osim toga, na stranu trenutni skor, nemoguce je da sami nisu svesni da izgledaju kao bulja od pocetka sezone i da misle da je kompletna kosarkaska publika toliko slepa i imbecilna da ne vidi da im je zalaganje na minimumu. Ako je njima potrebno i to objasnjavati, onda mi nismo doveli igrace, nego amebe, bicare i trepljare da nose crno-beli dres.

• Like 1
Posted

Otorilike je situacija kao kad neko ćuti i drži u sebi sve što ga nervira na poslu pa onda "pukne trpilo" i izbaci sve što ga je opterećivalo. Ponekad je potrebna jedna dobra svađa da bi se videlo kako se može ići napred i da li se uopšte može na taj način i u tom poretku.

Sve će se ovo srediti i smiriti samo na nekom nižem nivou. Euforija i nada su nestale, sada sledi period hladnijeg odnosa i zasluživanja poverenja.

5 minutes ago, nemanjaol said:

Ne verujem da se tako nešto desilo više od nekoliko puta u modernom profesionalnom sportu.

Šta se sve dešavalo u odnosu navijača i igrača u moderno doba, ja sam jako srećan što nismo toliko ekstremni i što se svelo na zviždanje. Na tu temu, stvarno mi nisu jasni ni snowflakes komentari kako su oni sad ne znam ni ja kako uznemireni i kako niko neće hteti da dođe u klub posle jedne ovakve utakmice. Ni do sad nisu dolazili zbog navijača nego zbog kešovine i mogućnosti da bore za nešto, atmosfera je samo posao činila ugodnijim. Jebem ti moderno doba ako nekom igraču posle malo zvižduka treba ekipa psihologa da pregura dan.

Posted

Veliki prezir je dobar naziv benda ali i moj odnos prema njima.

U suštini svi smo sličnog osjećaja ali za različite metode.

Greška je i u navijačima koji su malo više dali blanco ček to je problem overhajpa visokih, društvenih mreža, viaokih cijena ulaznica koje su selektirale publiku. I ova sada podrška Zocu će biti hajp, ja bih to kanalisao da nešto dobro izađe iz toga. Ali teška priča