Barkley#34 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Rekao bi Dule da se vreme rada i vreme rezultata često ne poklapaju. To važi i kad je u pitanju nerad ili loš odnos. 3
Son_of_a_gun Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Džababa je baš pravi nadimak za ovo, sa onom frizurom i fizički liči na ženski pandan ujke Trotera koji još može samo da prodaje during the war pričice za laku noć. 1 3
Taki Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) 9 hours ago, Igor_ said: Wash bukvalno likuje sa nekim glupim osmehom ceo mec, Parker izjavljuje da nije mogao da prica sa Zeljkom... Kakav cirkus. Btw: Vidim Bongi aplauzi, lepo ga oprao menager sa jednim narucenim tekstom, ne znam dal se jos nekom aplaudiralo nisam cuo, ali po informacijama koje ja imam, ovde je jedino od stranaca Milton zasluzio postovanje sa tribine. Upravo to, Bongina igra sinoc i na prethodnim utakmicama ogromna razlika, kada bi birao igraca koji busi Zeljka na osnovu igre u zadnje vrijeme to bi bio Bonga. Parker je raspad pa je raspad, ali ono sto je Bonga igrao.. a vec protiv Bajerna druga prica.. Edited 25 minutes ago by Taki
odupri se ludilu Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) Napisah pre Žocove ostavke da je trebao da odstrani trulu jabuku i jabuku razdora. Vidjelo se na kraju kod navijača ko su ta dvojica. Ne razumem zašto je Vanja na tapetu jeg nikada nije bio kapacitet za to što se traži od njega ili ja to gledam ovako nije prošao potpuno obuku kod Duleta da bi bio kapitenčina. Mučno je da se traži više od njega nego što on sam može. Treće vreme je čudo i splasnuće ova reakcija navijača. Mislim da za ubuduće treba porcija skandiranja Obradović Željko recimo do prvog tajma, pa porcija Marliju i šefu mu. A u drugom fokus na teren i podrška dozirana u skladu sa odnosom prema dresu i terenu. Nešto tako slično. Zviždati svojim igračima ovako ja to nisam doživio i bez teksta sam na tu temu. U suprotnom izlapeće sve, i neće se desiti ono što bi moglo da bude pozitivno iz opravdanog gneva navijača. Samo jedan Partizan imamo! Edited 16 minutes ago by odupri se ludilu 2
Recommended Posts