McLeod Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 18 minutes ago, DameTime said: Ovo izigravanje policije na humor je posebno smaračka pojava. Svako konzumira ono što mu je interesantno i duhovito, big deal. Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument.
DameTime Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument. Da ti otkrijem jednu tajnu
McLeod Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: Da ti otkrijem jednu tajnu You apparently do, inace se ne bi ni nastavljala. No dobro, off topic off.
Goofy Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago ozbiljno razmatram... dal' da se večeras olešim pa da sednem da gledam il' da se samo olešim i ne gledam loše-loše u svakom slučaju 4
Elevator Operater Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) 37 minutes ago, le piaf said: Došao je dan i ta utakmica KKP kada me teren i dešavanja na istom neće uopšte zanimati, ne mogu me izbaciti iz takta. I da se bacaju ne u reklame, nego u tribine, krvavokolenaše, dobiju 30 razlike, samo će mi biti još odvratniji i veći bednici. Sve ostalo će mi biti u prvom planu, a svako ko bude na utakmici nek dobro razmisli šta i kako radi. Nemoj da nam prazne i zatvore tribine pa da sami sebi sjebemo teren za pumpanje, pederovanje i pušikurostojanje. Oni bi to najviše voleli. Nakamariće gomilu ćacadi da prevaspitavaju i provociraju narod, izazovu nerede; pamet u glavu i #ObradovićŽeljko #pušikuracostoja#vučićupederu Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win. Nažalost je i on imao više nego dovoljno vremena da sve to pripremi. Edited 45 minutes ago by Elevator Operater 1
le piaf Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win Jasno da su sve opcije otvorene, pa i ta deluje kao prilično izvestan scenario i to baš onako u duhu SNSa. Samo kažem da trebamo biti pametni i učiniti ono što je do nas. Bez nereda, bez ugrožavanja bezbednosti igrača, bez bacanja upaljača i kovanica na teren, gađanja sudija, upadanja u teren i prekidanja utakmice. Poželjno i bez male dece večeras u Areni, utakmica je visokog rizika; i možda dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, tipa slučajnog gaženja lobanje nekog ćacislava. 3
Don Dusko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Budite mi bezbedni pre svega.Za ostalo zna se. 1
Son_of_a_gun Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Prema nekim informacijama do kojih sam došao kačketi su stali iza Željka. Vrlo moguće da je žvalavi procijenio da mu ne treba sad ovo sranje i pustio pošumljenog niz vodu. Vidjećemo, mislim da prvi put u životu očekujem utakmicu s nestrpljenjem a da nemam nikakav sportski motiv za to.
djole Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Evo izasla vest da su Bogdan Diklic i Ikovic (Milsped) napustili UO. Ne kapiram zasto se ovo radi, ako si vec protiv Ostoje pa iskoristi svoju moc koju imas u UO koliko god ona mala bila. Ideja da ce Ostoju zaboleti sto je neko napustio UO ili mozda jos gora ideja da ce ga zaboleti bojkot navijaca ili slicno je potpuno debilna. Cak i da je moralan covek, a nije, i da zeli sam da se povuce, on to nece uraditi dok mu znamo vec ko ne odobri. A taj sigurno trepnuti nece da nas izbace iz svih mogucih takmicenja i da nestanemo. 1
Stiletto Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 12 minutes ago, Elevator Operater said: Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win. Nažalost je i on imao više nego dovoljno vremena da sve to pripremi. Ostoja ne sme u klozet bez da prvo pita Žvalavog sme li, tako da napad ćacija na teren neće biti bez amina Firera. E sad, da li on to hoće ili neće da aminuje, ne bih da nagađam.
djole Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Dobro bi bilo da Zeljko danas uputi jos jedan apel da se ne prave sranja i da se pruzi puna podrska ekipi. Pederovanja i napusavanja ce svakako biti, kao sto i treba da bude, ali ovo bi moglo da malo oladi ljude od nekih vecih sranja.
JPM Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Komšije...jebite im nanu naninu ćacijevsku večeras! Kakvi budete večeras, bićete doveka!!! 3
suptil Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 4 minutes ago, JPM said: Komšije...jebite im nanu naninu ćacijevsku večeras! Kakvi budete večeras, bićete doveka!!! Najbolje da skandiraju hocemo izbore! Pa neka Ostoja raspise izbore jbg-a 😄 1
fedor Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Just now, Son_of_a_gun said: Prema nekim informacijama do kojih sam došao kačketi su stali iza Željka. Vrlo moguće da je žvalavi procijenio da mu ne treba sad ovo sranje i pustio pošumljenog niz vodu. Vidjećemo, mislim da prvi put u životu očekujem utakmicu s nestrpljenjem a da nemam nikakav sportski motiv za to. Istina, stali su iza Zeljka, ali je pitanje da li su stali protiv Ostoje tj da li ce smeti otvoreno da udare na njega, na JNA su bili rezervisani pre neki dan. Videcemo veceras. 23 minutes ago, McLeod said: Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument. Davne 2007me na mojoj prvoj godini fakulteta smo radili masovan test inteligencije i socijalni eksperiment. Rezultati testova su se uporedjivali po kategorijama na osnovu muzike, filma, hobija, citanja knjiga, primanja roditelja, obrazovanja roditelja i raznoraznih drugih stvari oko kojim smo morali da se odlucimo tj podelimo. Uglavnom narodnjaci i uzivaoci domacih filmova su nas, na nase zaprepascenje, zgromili. Mozda zato sto su 3 od 5 ubedljivo najpametnijih ljudi bili konzumenti istih, ali eto. Na kraju se ispostavilo da su rezultati toliko random da se po hiljaditi put pokazalo da ne postoji nikakva korelacija izmedju bilo cega, a pogotovo dobrog/loseg ukusa za kulturu i stvarne inteligencije i da je postavljanje samog sebe na pijedestal i gledanje nekog sa visine jer konzumiras kvalitetniji zabavni sadrzaj samo zabluda kojom tesis sebe da si bolji od drugh jer verovatno nemas nista opipljivije i realnije. 5
JPM Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago @fedor Postojala je dobra studija o tome da li postoji korelacija između vrste muzike i inteligencije. Sećam se da je na samom vrhu bio jazz, da je heavy metal bio pri vrhu, a da je ubedljivo najgluplji sloj ljudi slušao rap muziku. Što se humora i tih modernih trendova tiče, meni je to većinski odvratno, ali bih lagao kada bih rekao da me recimo Andrija i Anđelka nisu nasmejali, iako je dobrano toaletni humor bio u pitanju. Jednostavno, ponekad ti je nešto smešno. Najbolja mi je ona scena sa Slovenačke granice kada Andrija priča sa graničarom. Recimo, onaj Familija mi je debil. 1
Igor_ Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 18 minutes ago, djole said: Evo izasla vest da su Bogdan Diklic i Ikovic (Milsped) napustili UO. Ne kapiram zasto se ovo radi, ako si vec protiv Ostoje pa iskoristi svoju moc koju imas u UO koliko god ona mala bila. Ideja da ce Ostoju zaboleti sto je neko napustio UO ili mozda jos gora ideja da ce ga zaboleti bojkot navijaca ili slicno je potpuno debilna. Cak i da je moralan covek, a nije, i da zeli sam da se povuce, on to nece uraditi dok mu znamo vec ko ne odobri. A taj sigurno trepnuti nece da nas izbace iz svih mogucih takmicenja i da nestanemo. A Pavlovic ovaj iz Nelta i Aik banke?
nemanjaol Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Sad imamo diskusiju o ubacenim elementima i na kosarkaskom topiku. 😂 Cela nasa drustvena situacija je previse nenormalna, i kao naord smo potpuno otisli u kurac. @Arsenije Pesic je pre nekoliko dana odlicno opisao kako se i ja osecam. Mada posle Zeljkovog obracanja jasno je da su ipak postojale ozbiljne trzavice izmedju njega i Ostoje. Ovo sad sve je samo tuzno, i van mojih kapaciteta za emotivno investiranje. Sto kaze Haos, ako vec mora biti ovako, makar da bude neka steta za zlocinacki rezim. Zelim samo svima koji budu u hali da budu bezbedni
fedor Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 15 minutes ago, djole said: Evo izasla vest da su Bogdan Diklic i Ikovic (Milsped) napustili UO. Ne kapiram zasto se ovo radi, ako si vec protiv Ostoje pa iskoristi svoju moc koju imas u UO koliko god ona mala bila. Ideja da ce Ostoju zaboleti sto je neko napustio UO ili mozda jos gora ideja da ce ga zaboleti bojkot navijaca ili slicno je potpuno debilna. Cak i da je moralan covek, a nije, i da zeli sam da se povuce, on to nece uraditi dok mu znamo vec ko ne odobri. A taj sigurno trepnuti nece da nas izbace iz svih mogucih takmicenja i da nestanemo. Ikovic je trebao da bude predsednik. Covek cija je firma jaca od ove drzave, koji ne ide protiv drzave, ali od nje ne zavisi. Daleko od toga da je postenjacina, ali nema nikakvu potrebu da igra kako mu se svira. Davao je ogromne pare iz svog ceifa verujujuci da ce biti iskoriscene na pravi nacin jer je Zeljko tu. Sada kada Zeljka nema i kada njemu i ljudima oko njega nije dozvoljeno da vode glavnu rec iako su imali vecinu odlucio je da se povuce sto je sasvim logican potez, ali za nas katastrofalan. Ne samo da je to ogroman udar na kasu, vec ce upravni odbor napustiti svi koji nisu zavisili i nisu polagali racune direktno organima vlasti ove drzave. 1
Barkley#34 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 16 minutes ago, Son_of_a_gun said: Prema nekim informacijama do kojih sam došao kačketi su stali iza Željka. Vrlo moguće da je žvalavi procijenio da mu ne treba sad ovo sranje i pustio pošumljenog niz vodu. Vidjećemo, mislim da prvi put u životu očekujem utakmicu s nestrpljenjem a da nemam nikakav sportski motiv za to. U subotu na JNA jug nije podržao prozivanje Ostoje sa istoka, samo skandiranje Željku. Međutim, klinci sa tribine koje sam posle sretao u prevozu su bili potpuno naloženi protiv pošumljenog. Neka me ispravi neko ko ima više inf. pre nekoliko meseci sam čuo da je služba ponovo stavila šapu na vrh tribine (dok su neki sa iste "opravdano odsutni") a i deo grupa je ćaci. Međutim, većina nije i ako ne mogu da se suprotstave službi ni ne prihvataju neke stvari, tako da je neko stanje primirja i izbegavanja tih tema na tribini. To pokazuje i napuštanje tribine od strane većine navijača nakon tuče protiv Pariza. Ukratko, ako bude nekih sranja to će učiniti provereni kačketi koje šetaju po Srbiji (ili eventualno neki nerazumni lik sa centralnih delova) a ne južna tribina jer bi verovatno nastao međusobni lom na istoj. 1
DameTime Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago @ inteligencija i drugi faktori Ne znam kako smo odmah krenuli u priču o inteligenciji. U ranijim istraživanjima dobijene su pozitivne korelacije kad je u pitanju muzika koja se sluša, ali moram priznati da nisam čitala novije studije. Dosta toga zavisi od vrste inteligencije koja se meri, a efekat konzumiranog sadržaja često moderiraju drugi efekti, npr. nivo obrazovanja i sredina u kojoj se živi (selo/grad). Svakako je većina ljudi prosečne inteligencije i nalazi se negde na tom kontinuumu, makar svi slušali samo klasičnu muziku i čitali Dostojevskog. 1
le piaf Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) Apropo ove korelacije zabavni sadržaj-intelekt, ja recimo smatram da onaj ko konzumira razne elite, farme, zadruge i slično smeće koje se servira danas; neminovno je zaglupljen i nivo obrazovanja mu je verovatno nizak. Tako da ne bih baš toliko uprostio i sveo sve na zabludu. Edited 3 minutes ago by le piaf
Recommended Posts