McLeod Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 18 minutes ago, DameTime said: Ovo izigravanje policije na humor je posebno smaračka pojava. Svako konzumira ono što mu je interesantno i duhovito, big deal. Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument.
DameTime Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: Konzumacija sadrzaja dosta toga govori o onome ko je konzument. Da ti otkrijem jednu tajnu
McLeod Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: Da ti otkrijem jednu tajnu You apparently do, inace se ne bi ni nastavljala. No dobro, off topic off.
Goofy Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago ozbiljno razmatram... dal' da se večeras olešim pa da sednem da gledam il' da se samo olešim i ne gledam loše-loše u svakom slučaju 1
Elevator Operater Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (edited) 37 minutes ago, le piaf said: Došao je dan i ta utakmica KKP kada me teren i dešavanja na istom neće uopšte zanimati, ne mogu me izbaciti iz takta. I da se bacaju ne u reklame, nego u tribine, krvavokolenaše, dobiju 30 razlike, samo će mi biti još odvratniji i veći bednici. Sve ostalo će mi biti u prvom planu, a svako ko bude na utakmici nek dobro razmisli šta i kako radi. Nemoj da nam prazne i zatvore tribine pa da sami sebi sjebemo teren za pumpanje, pederovanje i pušikurostojanje. Oni bi to najviše voleli. Nakamariće gomilu ćacadi da prevaspitavaju i provociraju narod, izazovu nerede; pamet u glavu i #ObradovićŽeljko #pušikuracostoja#vučićupederu Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win. Nažalost je i on imao više nego dovoljno vremena da sve to pripremi. Edited 20 minutes ago by Elevator Operater 1
le piaf Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win Jasno da su sve opcije otvorene, pa i ta deluje kao prilično izvestan scenario i to baš onako u duhu SNSa. Samo kažem da trebamo biti pametni i učiniti ono što je do nas. Bez nereda, bez ugrožavanja bezbednosti igrača, bez bacanja upaljača i kovanica na teren, gađanja sudija, upadanja u teren i prekidanja utakmice. Poželjno i bez male dece večeras u Areni, utakmica je visokog rizika; i možda dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, tipa slučajnog gaženja lobanje nekog ćacislava. 2
Don Dusko Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Budite mi bezbedni pre svega.Za ostalo zna se. 1
Son_of_a_gun Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Prema nekim informacijama do kojih sam došao kačketi su stali iza Željka. Vrlo moguće da je žvalavi procijenio da mu ne treba sad ovo sranje i pustio pošumljenog niz vodu. Vidjećemo, mislim da prvi put u životu očekujem utakmicu s nestrpljenjem a da nemam nikakav sportski motiv za to.
djole Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Evo izasla vest da su Bogdan Diklic i Ikovic (Milsped) napustili UO. Ne kapiram zasto se ovo radi, ako si vec protiv Ostoje pa iskoristi svoju moc koju imas u UO koliko god ona mala bila. Ideja da ce Ostoju zaboleti sto je neko napustio UO ili mozda jos gora ideja da ce ga zaboleti bojkot navijaca ili slicno je potpuno debilna. Cak i da je moralan covek, a nije, i da zeli sam da se povuce, on to nece uraditi dok mu znamo vec ko ne odobri. A taj sigurno trepnuti nece da nas izbace iz svih mogucih takmicenja i da nestanemo.
Stiletto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 12 minutes ago, Elevator Operater said: Ja mislim da ce kačketi otici korak dalje i sami napraviti velika sranja pod maskom besnih navijača, a ne postoji baš neki način da se spreče. Dovoljno je da pošumljeni pomeri obezbedjenje sa tog sektora i napravi prolaz ka terenu prohodnim. Daj Bože da grešim, ali zna on da je ex, povući će klub za sobom i samim tim prekinuti pederovanje jer ce tribine biti prazne. Za njega i njegovu glavu u Žvalavoj bulji, to je win win. Nažalost je i on imao više nego dovoljno vremena da sve to pripremi. Ostoja ne sme u klozet bez da prvo pita Žvalavog sme li, tako da napad ćacija na teren neće biti bez amina Firera. E sad, da li on to hoće ili neće da aminuje, ne bih da nagađam.
djole Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Dobro bi bilo da Zeljko danas uputi jos jedan apel da se ne prave sranja i da se pruzi puna podrska ekipi. Pederovanja i napusavanja ce svakako biti, kao sto i treba da bude, ali ovo bi moglo da malo oladi ljude od nekih vecih sranja.
Recommended Posts