Vonko Normalni Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Браћо гробари, У ситуацији смо да о судбини клубова за које навијамо (као и о судбини свега и свакога у овој држави) одлучује озбиљан лудак који је спреман да баци под воз титулу првака Европе у кошарци и пласман на Светско првенство у фудбалу, само да не би слушао скандирање које му не одговара. У таквом околностима остају нам, по мени три опције поступања: 1. опција: Најурити СНС кадар из клуба, довести стручне људе, обезбедити спонзоре независне од лудака. Епилог: Добијамо буџет у рангу Студентског центра, играње АБА2 лиге и оснивање новог клуба са сличним именом од стране државе и са буџетом какав сад има наш клуб. Типа "Партизан 1992". И добијамо чисту савест. Скроз легитимно. 2. опција: Правимо се блесави и уживамо у кошарци. Знамо ко обезбеђује лову и ко даје налоге (или бар дозволе) приватним бизнисменима и државном фирмама да се укључе у пул спонзора. Прелазимо преко тога, свесни да ћемо само тако гледати врхунске играче код нас и добијати врхунске тимове у фантастичној атмосфери. Знамо да неће због тога бити мање плате и пензије, јер тај новац није из тих фондова. Ако не у спортским клубовима, завршио би вероватно на неким приватним рачунима или у неку другу сврху подизања рејтинга режиму. На изборима гласамо против лудака. Епилог: Место у врху табеле ЕЛ. И то је легитимно. 3. опција: Прихватамо паре, прихватамо ћаци председника, прихватамо игранку са менаџерима, али се лажемо да Он нема везе са свим тим. Да нас он чак и мрзи. Да некако његов послушник успева да окупи људе који имају озбиљне бизнисе (у држави у којој ће киоск да ти затворе ако продајеш погрешне новине) а који су потпуно независни од Њега некако. И ми смо онда опозиција режиму, скандирамо против председника, независни смо од њега, ко га јебе... И онда смо у шоку кад се деси то што се десило. Ја сам у шоку да је психо оволико трпео. Епилог: ово што се дешава Партизану. Ми настављамо да живимо у заблуди и мислимо да ће сменом послушника некако још више новца доћи у касу, и доживљавамо шок како сад немамо ни за Ђорђа Гагића, а камоли за Бруна Фернанда. Убедићемо себе да је због тога што су долазили да играју џабе код Жељка, а сад кад га нема тражиће вероватно неки новац. Нелегитимно и аутодеструктивно. 1
DameTime Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 hour ago, Wingwalker said: prvo samokvotovanje nakon 11.700 postova. Eto koliko je moćan Želimir 3
kojihit Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ja se nadam da mu je guilty pleasure da cita KKP teme na internet forumima, cause goddamn
Wingwalker Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) 31 minutes ago, kojihit said: Ja se nadam da mu je guilty pleasure da cita KKP teme na internet forumima, cause goddamn Odoh po Toscanello Rosso Caffe...vidim da se ovde sprema neki veliki projekat 🙂 Još jednom...ne možete najuriti esenesovce iz uprave nakon upravo završene osme ofanzive za 'ebenu Mionicu. Tamo na proleće, Bože zdravlja, ali ova tranzicija je morala i strpljivije i mudrije da se odigra. Edited 8 minutes ago by Wingwalker
Jakob Aman Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Mislim da niko ne moze da pretpostavi kako ce izgledati utakmica sutra. Da li ce biti prekida, kako ce reagovati ekipa a kako navijaci. Za ovu skupinu ne mogu da navijam, iskreno. Bas mi je tesko pao odlazak Obradovica. Jedino prizeljkujem da ne bude nekog sranja i prekida jer bi nam to bas nastetilo.
Nikom nista Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Jedno je sigurno... sutrašnja utakmica će biti gledanija od Superbola 😀
Stiletto Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 1 minute ago, Nikom nista said: Jedno je sigurno... sutrašnja utakmica će biti gledanija od Superbola 😀 Ja obično stignem u Arenu sat vremena pre početka, sutra ću sat ipo. Za svaki slučaj.
Recommended Posts