Jump to content

Recommended Posts

Posted

Браћо гробари, 

У ситуацији смо да о судбини клубова за које навијамо (као и о судбини свега и свакога у овој држави) одлучује озбиљан лудак који је спреман да баци под воз титулу првака Европе у кошарци и пласман на Светско првенство у фудбалу, само да не би слушао скандирање које му не одговара. У таквом околностима остају нам, по мени три опције поступања:

1. опција: Најурити СНС кадар из клуба, довести стручне људе, обезбедити спонзоре независне од лудака.

Епилог: Добијамо буџет у рангу Студентског центра, играње АБА2 лиге и оснивање новог клуба са сличним именом од стране државе и са буџетом какав сад има наш клуб. Типа "Партизан 1992".

И добијамо чисту савест. 

Скроз легитимно. 

2. опција: Правимо се блесави и уживамо у кошарци. Знамо ко обезбеђује лову и ко даје налоге (или бар дозволе) приватним бизнисменима и државном фирмама да се укључе у пул спонзора. Прелазимо преко тога, свесни да ћемо само тако гледати врхунске играче код нас и добијати врхунске тимове у фантастичној атмосфери. Знамо да неће због тога бити мање плате и пензије, јер тај новац није из тих фондова. Ако не у спортским клубовима, завршио би вероватно на неким приватним рачунима или у неку другу сврху подизања рејтинга режиму. На изборима гласамо против лудака. 

Епилог: Место у врху табеле ЕЛ. 

И то је легитимно. 

3. опција: Прихватамо паре, прихватамо ћаци председника, прихватамо игранку са менаџерима, али се лажемо да Он нема везе са свим тим. Да нас он чак и мрзи. Да некако његов послушник успева да окупи људе који имају озбиљне бизнисе (у држави у којој ће киоск да ти затворе ако продајеш погрешне новине) а који су потпуно независни од Њега некако. И ми смо онда опозиција режиму, скандирамо против председника, независни смо од њега, ко га јебе...

И онда смо у шоку кад се деси то што се десило.

Ја сам у шоку да је психо оволико трпео. 

Епилог: ово што се дешава Партизану. Ми настављамо да живимо у заблуди и мислимо да ће сменом послушника некако још више новца доћи у касу, и доживљавамо шок како сад немамо ни за Ђорђа Гагића, а камоли за Бруна Фернанда. Убедићемо себе да је због тога што су долазили да играју џабе код Жељка, а сад кад га нема тражиће вероватно неки новац. 

Нелегитимно и аутодеструктивно. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
31 minutes ago, kojihit said:

Ja se nadam da mu je guilty pleasure da cita KKP teme na internet forumima, cause goddamn 

Odoh po Toscanello Rosso Caffe...vidim da se ovde sprema neki veliki projekat 🙂

Još jednom...ne možete najuriti esenesovce iz uprave nakon upravo završene osme ofanzive za 'ebenu Mionicu.

Tamo na proleće, Bože zdravlja, ali ova tranzicija je morala i strpljivije i mudrije da se odigra.

Edited by Wingwalker
Posted

Mislim da niko ne moze da pretpostavi kako ce izgledati utakmica sutra. Da li ce biti prekida, kako ce reagovati ekipa a kako navijaci. Za ovu skupinu ne mogu da navijam, iskreno. Bas mi je tesko pao odlazak Obradovica.

Jedino prizeljkujem da ne bude nekog sranja i prekida jer bi nam to bas nastetilo.

Posted
1 minute ago, Nikom nista said:

Jedno je sigurno... sutrašnja utakmica će biti gledanija od Superbola 😀

Ja obično stignem u Arenu sat vremena pre početka, sutra ću sat ipo. Za svaki slučaj.