McLeod Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Nebitno je koliki je budzet, da li je Zvezdin veci ili manji, time se samo muti voda i pokusava da se obrise cinjenica da je dovoljno veliki da rezultat ne bude ovakav. Takodje za ove price oko busenja i mesetarenja cak i da su tacne, a ne znam koliki bih Zeljkov svedok morao da budem da poverujem u to, najodgovorniji je upravo Zeljko, on je sastavljao tim, njemu se tim oteo, on je odgovoran za rezultate. Da li su mu doveli bas sve sto je hteo ne mogu da znam, ali mogu da znam da to sto niste imali dva prava pleja nije dokaz da nisu. Vi ste i do F4 za malo dosli bez plejeva. 3
Barkley#34 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 9 minutes ago, JPM said: Meni je mnogo logičnije da lažeš da ti je budžet manji nego što jeste, nego da lažeš da je veći nego što jeste. Jer ako je Ostoja rekao, a jeste, da je 27 miliona, a ono pak nije 27 nego manje, koja je tu logika. On je tu odmah sebe stavio kao glavnog za kofu govana, jer novca ima a tim se ne kompletira. Ovako kad lažeš da nemaš para a ti napravio odličan tim, ispadaš mnogo sposoban, svi igraju za manje pare kod tebe. To je doktor mašinstva radio. Ili je pak Ostoja previše lojalista pa guta te gluposti ili je ekstremno glup. Ne kontam logiku. Pisalo se o tome, juče i danas. Konstantno je prebacivao pritisak na sportski deo, najavama napada na f4, pričama o budžetu, glumom da smo organizaciono savršeni... Dakle, sve je on obezbedio a kad nema igrača onda je sportski deo kluba odgovoran. Sad se otkriva da nije baš tako. 2
Igor_ Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Zeljko je doveo Parkera kao alfu i omegu ove ekipe, coveka koji ce zatvoriti vecinu minuta na 4, tako da ova prica za Majka je toliko smesna da nema dalje. Ove minute koje Majk ima u Bajernu kod Zeljka ne bi nakupio za 3 sezone. Ako je istina sve vezano za dovodjenje igraca, kazem ako je istina da ne ulazim u raspravu ovde, najveci krivac za sve ovo je Zeljko a ne Ostoja kako on kaze, prijatelju imas ime imas karijeru ako ti dovode igrace kao da si Miloje u fudbalu a ti cutis pa tek nakon 10 kola kad si dobrano usrao sezonu resis da progovoris onda si ti krivac. Videcemo dalji epilog ovoga, Zeljko je okacio etiketu Ostoji za kojeg zna da je brzo bivsi, zanimljivo da nista dalje od toga nije spomenuo, zanima me samo hoce li Ostoja dobiti zeleno svetlo od vrhovnog da odgovori na ovo, ako ga dobije mislim da ce biti bas ruzno za gledanje. 2
Shonewizard Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 14 minutes ago, JPM said: Meni je mnogo logičnije da lažeš da ti je budžet manji nego što jeste, nego da lažeš da je veći nego što jeste. Jer ako je Ostoja rekao, a jeste, da je 27 miliona, a ono pak nije 27 nego manje, koja je tu logika. On je tu odmah sebe stavio kao glavnog za kofu govana, jer novca ima a tim se ne kompletira. Ovako kad lažeš da nemaš para a ti napravio odličan tim, ispadaš mnogo sposoban, svi igraju za manje pare kod tebe. To je doktor mašinstva radio. Ili je pak Ostoja previše lojalista pa guta te gluposti ili je ekstremno glup. Ne kontam logiku. Ne ideš valjda šefu sa pričom kako malo radiš, ali si efikasan? 🙂 Ostoja je obezbijedio pare, i to kakve pare, sad neka i ovi iz sportskog sektora urade nešto. Ekonomski tigar filozofija.
mfmilan Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 12 minutes ago, Golijat said: Jel se krse neka pravila foruma? Jel vas par ima problem sa komunikacijom pa broji koliko ovde ima postova navijaca Zvezde a koliko navijaca Partizana? Jel znate da vodite diskusiju u vezi teme koja je trenutno najaktuelnija bez da spominjete mrznju, podsmevanje, teranje sa topica? Problem je kada o nekoj temi više diskutuju oni čija to tema nije. Da li o tvojim porodičnim stvarima više diskutujete vi u porodici ili vam u stanu stalno sedi familija/komšije i pričaju o tome više nego vi? Svakako da je dobro čuti šta familija i komšije misle, ima među njima i budala ali i pametnih ljudi, i treba čuti i jedne i druge, ali ako se oni više bave time nego vi sami, onda tu nešto nije normalno.
JPM Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago @McLeod Plastičan primer, uprošćen maksimalno. Zamisli treba sklopiš tim od 5 igrača. Svaki košta po 3 miliona, dakle 15 miliona ukupno. Ti kupiš tri igrača za po tri miliona, očekujući da imaš na raspolaganju još 6. A tih 6 nema. Šta radiš u tom slučaju? Milion puta sažvakana tema. Taj budžet je, čak i ako je tačno izgovoren, u srpskom sportu poznat kao "projektovani budžet", a to znači da je procena da toliko možeš da potrošiš. Uopšte ne znači da ćeš te pare dobiti kada ti bude trebalo. Bukvalno u svakom trenutnu ti trneš od sekiracije da te vlast ne saseče i zavrne slavinu. Oni to tako namerno i rade, da stalno zavisiš od njih, pa im ti veruj ako si naivan. 2 minutes ago, Shonewizard said: Ostoja je obezbijedio pare, i to kakve pare, sad neka i ovi iz sportskog sektora urade nešto. Ekonomski tigar filozofija. Da, to je logičnije. Fora je bila napraviti Žoca na nesposobnog. Obećaš pare pa onda zatežeš. Odvratno ali od naprdnjaka očekivano. 2
ChrisJudd Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Nemam argumenata pred ovako nepobitnom činjenicom. Samo mali primer da mi ne vređamo samo kad nam je loše, i "one' sezone smo prozivali žvalu. Znam da vam je teško da razumete. 1
le piaf Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 19 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ostavimo se price o budzetima, narocito brojki i komparacija. Ne znamo tacno, jer ocigledno lazu svi koji usta otvore. Ostaje fakat da je Zeljko imao na raspolaganju daleko vise od bilo kog drugog trenera u istoriji KKP. To u ovim okolnostima i za ovu verziju njega nije bilo dovoljno za neki stelaran rezultat. Licno sam ubedjen da je vec nekoliko sezona budzet oba bgd kluba ujednacen, uz neke manje oscilacije. Takodje, cak i da KKCZ ima x ili y miliona veci, svejedno treba odabrati igrace, uspostaviti igru. To milke same po sebi ne garantuju. Nekorektno je i realno paorski svoditi vrhunske dosadasnje igre i rezultate KKCZ na 'milioneri'. Uostalom, povredjena je i njima masa jako bitnih igraca od starta sezone. Necu da idem u off dalje, ali kod njih je sve do sad uprkos okolnostima, a ne zahvaljujuci njima. I to se mora postovati. Istina. Ne znam zbog čega se potencira na tome i zašto je za nas bitno koliki je njihov budžet? Koliki god da je, bolje su odradili posao od nas ove godine i tu se sva priča o lovi završava. Plaćamo Parkera suvim zlatom, čovek obesmislio koliko para toliko muzike. Moram izraziti zabrinutost glede našeg teranja smeća iz kluba i busanje u grudi junačke; komšije se še'ire ovuda, ispiraju nam mozak i poturaju narative o skidanju krivice sa Želimira dan sedmi
Chaos Is Me Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 5 minutes ago, ChrisJudd said: Samo mali primer da mi ne vređamo samo kad nam je loše, i "one' sezone smo prozivali žvalu. Znam da vam je teško da razumete. Ružno je što mi ovo inputiraš, ja nisam deo nikakvog krda. To što navijamo za različite klubove za mene nije posebno relevantna podela. Uostalom, sto puta sam ovde rekao da to što rade navijači Partizana u pogledu žvale, ma kako nedovoljno i iz potpuno pogrešnih pobuda bilo, je milion puta više nego što rade navijači Zvezde.
Recommended Posts