Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
10 hours ago, Barkley#34 said:

Ko ono nije hteo Bongu u ekipi proลกle godine? Neka se javi sam, manje ฤ‡emo da ga ฤ‡ebujemo.

ย 

Pre par meseci se pokrenula ova tema, pa sam se vratio na taj period. Malo je tu bilo oduลกevljenihย ๐Ÿ˜„ย 

ย 

Doduลกe, brzo posle potpisa su doลกle Olimpijske igre i onda su ljudi malo obratili paลพnju i svi su bili zadovoljno tim potpisom.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Sreฤ‡a za Bongu pa je doลกao kod ลฝeljka. Napravio je zvjer od njega.

ย 

Da je kojim sluฤajem doลกao kod nas nakon Bajerna mogao bi samo u Kinu ili Japan posle.ย 

Posted

Starac Bonga je neko ko bi vrlo lako mogao da postan kljuฤni igraฤ na 3 i 4. Pterodaktil u odbrani koji uredno stavlja svoje korner trice, prลพi tranziciju i aktivan je na skoku.ย 

:classic_sleep:

Majka ga ne bi bolje opisala.ย 

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Al sam ubo Dejvisa, alooo Saviฤ‡u ฤuj me, treba vam skaut oฤigledno...

ย 

A i opis ovoga ลกto nam je nedostajao proลกle godine je taฤno ono ลกto nam nedostaje i ove, Zoraneeee

Screenshot_2025-09-15-11-05-21-700_com.android.chrome.jpg

• Like 5
Posted
58 minutes ago, odupri se ludilu said:

Moลพda pazarimo neลกto u Australiji? ล to da ne? Smanjimo transportne troลกkove i sliฤno.

ล alu na stranu tamo je bilo i bivalo dobrih visokih, neki su igrali i kod nas.

ย 

Iako je 10/11 bila neuspeh u el, nostalgija na dobriฤinu Nejta ฤ‡e uvek biti prisutna.

• Like 1
  • Love 2
Posted

Ovako koliko mogu da se sjetim igraฤa u zadnjih par godina za koje je postojao konsenzus na forumu da ฤ‡e biti pojaฤanja a da to nije bilo oฤigledno: Pejners, Parahuski, Papapetru, Ponitkaโ€ฆย 

ย 

Igraฤi za koje je postojao konsenzus da koji ฤ‡e nam: Bonga. ๐Ÿ™„

Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ovako koliko mogu da se sjetim igraฤa u zadnjih par godina za koje je postojao konsenzus na forumu da ฤ‡e biti pojaฤanja a da to nije bilo oฤigledno: Pejners, Parahuski, Papapetru, Ponitkaโ€ฆย 

ย 

Igraฤi za koje je postojao konsenzus da koji ฤ‡e nam: Bonga. ๐Ÿ™„

Dje ti Rodions?

Posted

ย ย Dosao sam samo da bacim jedan praise za Bongu...

ย 

I da se pravim pametan u fazonu "e sam vam rekao za njega" ๐Ÿ˜„ย stvarno, ako bih bio pijani milioner s klubom, njega bih vam prvog oteo.ย 

ย 

On 8/19/2024 at 11:34 PM, Kooineeperk said:

Najzahvalniji igrac za imati u timu ce biti Bonga - taj ce ostaviti sve na terenu.ย 

ย 

On 8/20/2024 at 4:01 PM, Kooineeperk said:

Sto se Kaline tice, dobro, znamo svi ko je i sta moze Kalina, ali gledavsi Bongu, posebno sada na OI, mislim da je to kradja sezone, kakvog ste igraca doveli. Ne znam naravno nista o novcu ali me bas cudi da ga Bajern nije zadrzao ili neki drugi klub uzeo pre vas, ako je vec ko imao potrebe za 3/4 igracem. Ne mislim da je Kalina nesto jaci od Bonge, ali sigurno ima vise iskustva i BBIQ.ย 

ย 

I Bongu da ne zaboravim - tihi heroj, radnik, cuti i obavlja veliki posao.ย 

ย ย 

On 2/5/2025 at 12:45 PM, Kooineeperk said:

Bonga mi je simpa, mislim da je veliki radnik, krvavokolenas, svakako vredan igrac za bilo koji tim, i da ste veliku kradju Bajerna time obavili, ali opet ne bih ga menjao ni za Rokasa, pa ni za Dedu, a ni za JB3... Kalinica i da ne pominjem.ย 

ย 

ย 

ย 

Posted

Bonga je straลกan igrac, srce naลกem tima.

ย 

Ali i ona kao npr. Aleksa ฤesto bude bolji i konstantniji u reprezentaciji, vrlo verovatno mu vise odgovara turnirski sistem takmiฤenja.

ย 

Da se razumemo Bonga je zmaj, ja ga oboลพavam, ali nije bas ono neko cudo neviฤ‘eno.ย 

Posted
10 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Carlik i Vanja idu u Australou

ย 

Nikikija i Frenk ne

ย 

Ni Frenk ni Nilikina? A da bar jedan od njih ostane?