kockooblastiŽelimir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, fedor said: Ko je Peja? 😄 Legenda predhodnog/pokojnog foruma.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Legenda predhodnog/pokojnog foruma. Ko je Pejatm? Edited 1 hour ago by Don Dusko 3 2
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, kockooblastiŽelimir said: Legenda predhodnog/pokojnog foruma. Dovoljno sam mator da kazem da sam bio drug clan i tamo. Ne secam se nick-a, ali kontam nesto krindz navijacki. Secam se i Peje i teme "Ko je Peja" sa kvalitetnim sadrzajem.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fedor said: Dovoljno sam mator da kazem da sam bio drug clan i tamo. Ne secam se nick-a, ali kontam nesto krindz navijacki. Secam se i Peje i teme "Ko je Peja" sa kvalitetnim sadrzajem. +18 1
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: +18 Mogao bi da poradis na tome da dobijemo nesto slicno ponovo, treba preziveti ove stresove...
kockooblastiŽelimir Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ko je Pejatm? Ok,shvatio sam velicinu gluposti svoje :)
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, fedor said: Mogao bi da poradis na tome da dobijemo nesto slicno ponovo, treba preziveti ove stresove... Imali smo, ali Metalni rekao da se google buni pa smo je sahranili, pokoj joj duši 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Dzo23 said: Šta znači da se izmresti? Da li negdje piše da osim navijača Partizana niko drugi ne treba da komentariše? Nisam primjerio da je bilo podjebavačkih upisa i provokacija. Uostalom imate opciju ignor pa ko vam ne odgovara slobodno šibnite. Šokantno da kao navijac Zvezde koji u ovome uziva (skroz legit, da se razumemo), nisi primetio.
Nikom nista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, jedibojan said: Njao miki, ako je ovo istina pravim zurku Čoviću, ti li si? 🤣
kojihit Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi mega da je Želimir u ove zahteve ukljucio i izbore i ćacilend 3 4
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ajzače barabčino! Da li bi Bongajlo bio dostojan kapetan keni™ žocilenda? 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neko napisa gore na spomen Pejine teme mu se javi melanholija, meni brate izraslina južno od pupka 1 6
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Nelson Bighetti said: Zapravo je sve toliko jednostavno - svi su krivi. I u situaciji gde apsolutno sve i svakog, pocev od sns gmaza, preko sportskog direktora, pa trenera i naposletku igraca mozemo da krivimo za trenutnu situaciju u smislu rezultata i ocitog geenralnog stanja u klubu - biramo da ipak stanemo uz trenera, koliko god i on, ocito, i vec prezvakano, bio kriv, mator, iz proslog vremena, nesnadjen, etc. Nejasno je zasto je to toliko nejasno da morate da jasete ovde kao pomahnitali, ponovo dokazujuci jednu staru ali koja, mozda za razliku od Zeljka, nikad nece biti prezvakana - jedno brdo, dva univerzuma. Ovo mi je bilo super misljenje sa kojim se slazem i da kazem da je jedino ispravno, avaj ta poslednja recenica koja kvari sve. 2 hours ago, le piaf said: Iako razumem da vas ovo zabavlja i da se sladite, čast izuzecima; sladio bih se i ja - ali kojom brzinom se vi širite, nestvarno. Kao onaj komarac u mraku što ti zuji pored ušiju u mrklom mraku, i zuji, zuji ne da mira. Mašiš ga non stop, on te i dalje jebe, i jebe.. a onda bamm! desi pošo s tim crvenim koferčetom Mene iskreno ne dotice sta se desava kod vas. Komentarisem, jer trenutno imam viska vremena,a ovo je tema broj jedan u kosarci. Voleo bih da ste bolje plasirani i da malo bolje igrate, ali ne mnogo bolje, cisto da bi i derbi imao draz. Ja licno mislim da jedan bez drugog kluba ne moze i nerviraju me kada ljudi zele da drugi klub nestane. 1 hour ago, Wingwalker said: moglo bi da se prestane sa cimanjem ove opcije jer KKP je već registrovao 18 igrača za EL. Imaju registrovanih 18 igraca, ali su 3 ispod 22 godine, tako da se ne racunaju. Imaju prostor za doselekciju jos 5 igraca, sto uopste nije malo, ali je tu problem gde ih naci(verovatno u EC), a treba ih i uvesti u sistem, pogotovu Zeljkov. Sada vidim da pricaju o doselekciji sa 2 igraca.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, fedor said: Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, na celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde. Ciganska netrpeljivost prema Željku ne potiče iz ljubomore, nego zato što dobro znaju da dokle god je Željko u Partizanu, na početku sezone Partizan će biti favorit da osvoji sve domaće trofeje i klubu neće biti zavrnute državne slavine kao u periodu nakon što je Vujošević otišao. Kao što ni grobarima nije smetao Čović zbog Kosova i Đinđića, već zato što je bio garant da dok je on u KKCZ neće biti zavrnute slavine kao u vremenu podnevnih derbija, nabijanja stoka razlike i dvanaest ili koliko već titula za redom. Jer u srpskom sportu ako nisi prvi, to je ili iz razloga što su te pokrale sudije ili iz toga što ti je namenjena uloga ikebane. Protivnik nema prava da postoji. 9 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Nikom nista said: Čoviću, ti li si? 🤣 Pa sta ti je ovo trebalo... UDBA na vrata da ti dolazi 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, robespierre said: Kao što ni grobarima nije smetao Čović zbog Kosova i Đinđića, već zato što je bio garant da dok je on u KKCZ neće biti zavrnute slavine kao u vremenu podnevnih derbija, nabijanja stoka razlike i dvanaest ili koliko već titula za redom. Ni sada nisu zavrnute slavine Zvezdi pa niko ne spominje Drčelu. Rekao bih da ima i do Čovićeve ličnosti malo. Drugo, ni nama nisu bile ne znam nija kako odvrnute slavine do Duletovog odlaska u Moskvu pa to vidim ne smeta da se prave paralele. 1
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, robespierre said: Ciganska netrpeljivost prema Željku За мене и све моје пријатеље који навијају за Звезду датира из 2017. године и оне лажне изјаве да је хорски вређан кад смо га победили. До тог тренутка је сваки пут у Пиониру добио аплауз. 4 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Jakob Aman said: Dzabari, Tajrik i ko je treci? Jarić, Rakočević i ko beše treći?
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, robespierre said: Ciganska netrpeljivost prema Željku ne potiče iz ljubomore, nego zato što dobro znaju da dokle god je Željko u Partizanu, na početku sezone Partizan će biti favorit da osvoji sve domaće trofeje i klubu neće biti zavrnute državne slavine kao u periodu nakon što je Vujošević otišao. Odmah bih sad potpisao da zauvek ostane ovakav odnos snaga tj 50:50. Da se Partizan nikada ne vrati na onaj period kada nema novca i kad im igraju Cvetkovic, Vrabac i polovni stranci dok Zvezda osvaja trofeje i igra EL. To naravno ne znaci da zelim da Partizan bude uspesan, od srca mu zelim da nikada nista ne osvoji, ali kada je Partizan jak onda je svaka pobeda mog kluba nad njim veca i lepsa nego u nekim drugim okolnostima. To je po meni osnova sporta i nadmetanja. I nisam jedan od retkih koji ovako razmislja, imam prijatelje Zvezdase i svi su ovih dana upravo u tom fazonu - neka Zeljka jos u Partizanu, sladje je da ih pobedjujemo dok se loze da su najbolji. A sto se tice odnosa Zvezdasa i Zeljka on je narusen zbog gomile drugih stvari koje nemaju veze sa slavinama, a sam Zeljko je tome mnogo doprineo, prvi put jos dok se nije ni vratio u Partizan. 3
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, Barkley#34 said: Ni sada nisu zavrnute slavine Zvezdi pa niko ne spominje Drčelu. Rekao bih da ima i do Čovićeve ličnosti malo. Drugo, ni nama nisu bile ne znam nija kako odvrnute slavine do Duletovog odlaska u Moskvu pa to vidim ne smeta da se prave paralele. Nisu ni u KKCZ bile odvrnute slavine u vreme 1/4 finala EL protiv CSKA, osim ako Tegeltija nije relevantan izvor informacija. Radonjić i Dule su se suočavali sa istim problemima, relativno spram vremena u kom su vodili ekipe. Dok sa druge strane 0 bodeva. I uopšte ne upoređujem lik i delo Željko - Čović, nego značaj za položaj kluba u odnosu na rivala iz percepcije prosečnog navijača. Pa ovde su na KKCZ temi pisali da je Čović oteran iz kluba da bi ova današnja KKCZ na steroidima bila ikebana Željkovom Partizanu. 😄 edit: da se Željko nije vratio u Partizan tačno bi Čovićeva Zvezda nagruvala 12 Duletovih titula i suvereno držala fenjer EL kao što je i radila Edited 1 hour ago by robespierre 1
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Milos 3.14 said: Kao neko ko ,istina površno, poznaje bar 50% igrača koji su igrali i igraju u Partizanu mislim da bi recimo Vujošević zadržao Ifea i Nlkinu, a šilbovao neke druge, ovo pričam čisto karakterno ne igrački. Mislim da bi čisto karakterno to uradio i Obradović, e sad ostaje pitanje što nije i što su i oni tražili izlaz. Kad bi neki novinar nazvao recimo Lundberga da ga pita za mišljenje verujem da bi dobio samo floskule jer Ife nije Tristan . Ovo je i meni palo na pamet, odnosno da moze da se pogresi ko je kakav igrac, ali ne sme da se pogresi ko je kakav covek, a ovde se ocigledno dosta gresilo ili svesno zmurilo na to. A moze se videti i da je Zeljko najvecu podrsku dobio od onih o koje se moze slobodno reci i ogresio, a sve u korist ovih koji su na papiru kvalitetniji i veca imena. Po meni, sve zbog nekog pritiska da se sto pre dodje do nekog velikog rezultata, citaj F4. 1
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, MGinobili20 said: За мене и све моје пријатеље који навијају за Звезду датира из 2017. године и оне лажне изјаве да је хорски вређан кад смо га победили. До тог тренутка је сваки пут у Пиониру добио аплауз. To je to.
NikadProtivŽelimira Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 47 minutes ago, le piaf said: Da li bi Bongajlo bio dostojan kapetan keni™ žocilenda? Bogami, gest ranga žrtve Uglješe Mrdića. Pre ovoga, rekao bih Arijan ili Vanja. 1
Recommended Posts