Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, The_Big_S said:

Ja stvarno ne pokušavam da “podjebavam” ovde.
Stvarno nije jasno zašto se pravi ova mašinerija za spiranje bilo kakve odgovornosti sa Željka i svaljivanje krivice na druge kada svi znamo da su se Zoran Savić pa i Ostoja pitali oko izbora rostera isto koliko se pita i prase u Matijeviću..

Zapravo je sve toliko jednostavno - svi su krivi. I u situaciji gde apsolutno sve i svakog, pocev od sns gmaza, preko sportskog direktora, pa trenera i naposletku igraca mozemo da krivimo za trenutnu situaciju u smislu rezultata i ocitog geenralnog stanja u klubu - biramo da ipak stanemo uz trenera, koliko god i on, ocito, i vec prezvakano, bio kriv, mator, iz proslog vremena, nesnadjen, etc. 

Nejasno je zasto je to toliko nejasno da morate da jasete ovde kao pomahnitali, ponovo dokazujuci jednu staru ali koja, mozda za razliku od Zeljka, nikad nece biti prezvakana - jedno brdo, dva univerzuma.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Kako misliš dokle?

Meni samo još on pada na pamet sa svojim izjavama i stavovima, a i delima da nikada ni za šta jedino on nije kriv..

Da su krivi svi redom… da je on jedini ispravan, itd.. itd..

Krive sudije, krivo dete koje pokazuje srednji prst.. kriv Čović.. krivo rukovodstvo KSS-a, krivo rukovodstvo KLS-a…kriv Air Srbija što lete ekonomskom klasom.. krivo rukovodstvo EL jer samo Partizanu prave “težak “raspored…Krivo jednom 15 igrača.. krivo sad drugi put 15 igrača..

I nadam se da se šališ da ne vidiš nikakvu sličnost tu

Brate, ajde zagasi se, petak je. Idi popi jedno pivo. 

Posted
2 minutes ago, The_Big_S said:

Tu sličnost vide samo navijači gradskog rivala, koji su opterećeni Željkom Obradovićem više od samih grobara.

Jbt, igrate najbolju košarku u EL, pobeđujete, hemija u ekipi top, trener odličan... Vi se pored svega toga radije bavite Željkom Obradovićem i Partizanom. I to play-by-play fazon.

Nestvarno. 

• Like 8
Posted (edited)
6 minutes ago, BattleBender said:

Ako se ne odreknu(sto naravno da nece, i sto bi) da li ste spremni da svi oni budu otpusteni i da naredne 2 godine igrate sa efektnih budzetom od nekih mozda 8-12 miliona po sezoni?

Žestoki šbb kbb, ali izračunajmo:

Yago, Nedović, Mitrović, Lazić: igrači koje ste bili spremni da plaćate da više ne budu tu i skrojite potpuno nov roster. 

Recimo, Wash, Jabari i Tyrique: igrači za koje bismo mi bili spremni da plaćamo da više ne budu tu AKO su zaista bili remetilački faktor i bušili A DA PRITOM Želimir ostane na klupi. 

Meni je druga opcija svakako ona sa više value-a, samo ne zvuči toliko keči kao Želimir počistio igrače koje klub plaća, aaaa milioni. 

Svakako sumnjam da će se to dogoditi, ali nije kao da se slično nije desilo u istom gradu, bez legendarnog trenera i gde navijači nisu bili ni 30% iza priče i direkcije kluba. Zašto da se onda ne dogodi ako će ceo fanbejs stati iza toga?

Pritom, imaš i efekat povreda, koje su nesrećno zadesile nekoliko igrača - i oni primaju platu 1. i 15. u mesecu. Nije baš toliko vasionska matematika, a ipak je za greater cause

Edited by NikadProtivŽelimira
  • Like 1
Posted
27 minutes ago, Plant said:

I da progleda Kasandra ... ili kako vec

Esmeralda progleda!

A Kasandru rane u srce, al ona ipak ne biva ubivena.

Kad se oporavi shvata da nije ciganka, nego burzuj i napusti Randua i ostalu cirkusku sirotinju, Randu pati, a ona srecno zivi sa prelepim Luis Davidom koji je imao zlog brata blizanca Ignjacija, koga je ubila kucna pomocnoca Rosaura, a potom su greskom Kasandru strpali u celiju, ali ju je advokat Marinko spasao.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Jakob Aman said:

Pedju Drobnjaka niko ne pominje na sd.

Njemu bih nekako najvise verovao.

Još pre 10 dana, a možda i više je odlučeno da Savić leti a da novi SD bude Novica. 
Sve ovo što se dešava je španska sapunica i sva druga imena su za skupljanje lajkova po mrežama

Posted
4 minutes ago, suptil said:

Koliko je realno da je Savic vrsio opstrukciju prilikom dovodjenja igraca?? 

Pa jebote da li ste vi normalni 

• Ha-ha 2
Posted
Just now, Djuritos said:

Mi nismo normalni a otpusteni Savic je normaln je l tako? Lepo pitam. Meni je to apsolutno nemoguce.

Posted
14 minutes ago, DameTime said:

Jbt, igrate najbolju košarku u EL, pobeđujete, hemija u ekipi top, trener odličan... Vi se pored svega toga radije bavite Željkom Obradovićem i Partizanom. I to play-by-play fazon.

U raju je lepo, ali je u paklu ekipa.

• Ha-ha 8
Posted
15 minutes ago, DameTime said:

Sta mislis koliko je zvezdasa medj onih 10166 ljudi gledalo sinoc let aviona na relaciji Atina - Beograd? 😄

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, NikadProtivŽelimira said:

Žestoki šbb kbb, ali izračunajmo:

Yago, Nedović, Mitrović, Lazić: igrači koje ste bili spremni da plaćate da više ne budu tu i skrojite potpuno nov roster. 

Recimo, Wash, Jabari i Tyrique: igrači za koje bismo mi bili spremni da plaćamo da više ne budu tu AKO su zaista bili remetilački faktor i bušili A DA PRITOM Želimir ostane na klupi. 

Meni je druga opcija svakako ona sa više value-a, samo ne zvuči toliko keči kao Želimir počistio igrače koje klub plaća, aaaa milioni. 

Svakako sumnjam da će se to dogoditi, ali nije kao da se slično nije desilo u istom gradu, bez legendarnog trenera i gde navijači nisu bili ni 30% iza priče i direkcije kluba. Zašto da se onda ne dogodi ako će ceo fanbejs stati iza toga?

Ne znam odakle ti to za Mitrovica i Nedovica? Koliko ja pretpostavljam i povrsno znam  njima je istekao ugovor na kraju prosle godine. Za Lazica veze nemam. Rekao sam "pretpostavljam i povrsno znam" jer to je sve sto iko od nas moze da kaze. Stvarno me ne zanima ta kultura gde se totalno odomace nekakvi carsijski narativi ko kakav ugovor i  platu ima itd....
God dana neka prica, koju vise niko nije ni dovodio u pitanje, da Karlik prima 600k, a da Dejvis prima 1.6m. Pa onda izadju papiru gde nije bas tako uopste. Slicno je i sa Zvezdom isto, ne pricam ovo samo za KKP.
Elem, neam pojma sta je bilo sa Lazicem, Nedovicem i Mitrovicem. Za poslednju dvojicu poslednji put kad sam citao, bilo je samo da im je isteko ugovor, tako ne razumem odakle ti to "bili spremni da ih placate, a da ne budu deo rostera".Sto se tice Yaga,... Yago nam je vala i igrao, nismo imali kud, pa morao da nam igra u EL, cak 13 mpg.
Slicno je i sa Kananom, svi smo nezadovoljni, bili ali to je sto je, trpi i guraj. Doveli se drugi. Jbg nije se dalo 2.5m za Dzabarija pa se imalo da se dovede neko umesto Kanan-a.

Mnogo prosta prica, nema i jare i pare...

Nemam problem da vam je jare draze. A ni pare. Al mora jedno od ta 2.

Posted
Just now, Alek The Great said:

Meni je Drobnjak vise za skauta, nekako mi ne deluje kao lik koji bi mogao dobro da pregovara.

Zato je Novica, brate, odličan, brate, za pregovore 😂

• Ha-ha 10
Posted
14 minutes ago, Djuritos said:

Ovo postaje sve interesantnije. Lik postavi tezu, isproziva navijače Partizana a onda kako bi podupro svoju osudu, ovako se obrati - navijaču Zvezde. :Hail: Hit, jbt.

Posted
25 minutes ago, robespierre said:

Mislim da su se u klubu zajebali pa otud ova televisa presenta, verovali su da će publika progutati odlazak usled loših rezultata, a kako stvari stoje bili bi isterani iz hale na sledećoj utakmici.

Verovatno ih je i Trinkijeri koga su planirali kao zamenu odjavio. Mislim, ne mogu ni da zamislim situaciju u kojoj odlazi Željko da bi došao fakin Barać.

Ima svega, nije sve ni crno belo. Obradovic realno i jeste "diva", ima i ljudi koji bi najvise voleli ovakav Partizan, ali bez njega, meni je kao coveku koji je sinoc bio na onom nasem festivalu ponosa i patetike i to razumljivo. Juce su se medjutim svi uverili da je to nemoguce, za tri sata se na aerodromu organizovalo i doslo vise ljudi nego sto bi neki buduci Partizan skupio publike. Izbor je jako komplikovan za mnoge iz uprave, ovakav Partizan kakav je danas sa Obradovicem koji ce biti kralj svega izuzet o bilo kakve odgovornosti ili Partizan bez Obradovica koji bi bio ogromna borba za Asvelovski budzet i sa navijacim zeljnim tvoje krvi. 

Mnogi su potcenili ljubav i idolopoklnstvo Partizanove publike prema tom coveku. Ono sto je vazno je bas to da je i on covek, za nas je Bog, ali je realno covek, sa svojim vrlinama i manama, sa sujetom i dozom bezobrazluka bez koje ne bi bio to sto jeste. Kao takav ocekivao je iz kluba vetar u ledja prilikom svake skakljive situacije bilo sa igracima, menadzerima i tako dalje, to vec izvesno vreme nije dobijao, samim tim se i njegov autoritet postao upitan. Dzelat bez sekire je samo covek koji stoji pored panja. 

• Like 2
Posted
40 minutes ago, The_Big_S said:

Kako misliš dokle?

Meni samo još on pada na pamet sa svojim izjavama i stavovima, a i delima da nikada ni za šta jedino on nije kriv..

Da su krivi svi redom… da je on jedini ispravan, itd.. itd..

Krive sudije, krivo dete koje pokazuje srednji prst.. kriv Čović.. krivo rukovodstvo KSS-a, krivo rukovodstvo KLS-a…kriv Air Srbija što lete ekonomskom klasom.. krivo rukovodstvo EL jer samo Partizanu prave “težak “raspored…Krivo jednom 15 igrača.. krivo sad drugi put 15 igrača..

Ja vidim još sličnosti. Obojica imaju iza sebe uspešne višedecenijske karijere, cenjeni su u struci i u inostranstvu, obojici dovode poklonike autobusima i plaćaju ih tri somića da im skandiraju.

Kakve priče, jbt...