robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam ti ja obrisao post. Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zeljko Obradovic jedan od vas. Prestanite da mislite da je sve lose sto neko napise. Vec sam na ivici da pocnem da se sprdam sa vama. Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno. 2
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao navijač Zvezde moram reci lep doček i sjajan potez je zadržati Željka iz košarkaške perspektive iako lično npr ne mogu da kazem da mi je omiljeni lik ali generalno odraziće se ovo pozitivno i na igrače i atmosferu u areni na mnogo bolje i puno sreće protiv Bajerna pa onda u punoj snazi da se obračunamo 😄
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, robespierre said: Nisam ti ja obrisao post. Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao. Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video? 2 minutes ago, Barkley#34 said: Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno. Ni to ne znam. Nego me je iznervirao komentar na nesto sto sam bas hteo da bude pozitivno.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mozda pokusaj trolovanja Visko nemojmo se praviti naivni. Jedan od vas tipicno pokusavanje da se izjednaci sa navijacima koje ste pre toga napljuvali i isprozivali za nesto drugo. I ovim ja izlazim iz diskusije. Nema potrebe da se qutouje i ako bude bice brisano sve. Edited 59 minutes ago by Don Dusko
robespierre Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video? Ja ne navijam za Partizan. Just now, kojihit said: Loš kvalitet slike je video lspraticu se sama Bukvalno. 😄 Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. 1
kendrick duckworth Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Dakle Visokoletač da prizna da je bumer ili da prizna da je isukao patkicu. Pick your poison. 8
DameTime Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Dakle Visokoletač da prizna da je bumer ili da prizna da je isukao patkicu. Pick your poison. 1 6
kojihit Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 6 minutes ago, robespierre said: Bukvalno. 😄 Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. Jasno skroz Mozda je to i fora, da bude slika kao neka Rosahova mrlja pa da svako vidi sta hoce, pozitivno, negativno, gomilu piksela A i Rosahove mrlje su crno-bele he he Sad stv idem i mislin da sam dodatno ukopala ovog lika sto je kacio sliku ovim lejm fazonom 😂 1
Stiletto Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Otišle komšije sa gledaju fudbal, ah miline na temi... 1 2 1 3
DameTime Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 4 minutes ago, Stiletto said: Otišle Banovane komšije sa gledaju fudbal, ah miline na temi... Bojim se da rade u smenama... 2
Recommended Posts