Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam ti ja obrisao post. 

Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao.

Posted
24 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Zeljko Obradovic jedan od vas.  Prestanite da mislite da je sve lose sto neko napise. Vec sam na ivici da pocnem da se sprdam sa vama.

Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno.

• Like 2
Posted

Kao navijač Zvezde moram reci lep doček i sjajan potez je zadržati Željka iz košarkaške perspektive iako lično npr ne mogu da kazem da mi je omiljeni lik ali generalno odraziće se ovo pozitivno i na igrače i atmosferu u areni na mnogo bolje i puno sreće protiv Bajerna pa onda u punoj snazi da se obračunamo 😄

Posted
Just now, robespierre said:

Nisam ti ja obrisao post. 

Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao.

Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video?

2 minutes ago, Barkley#34 said:

Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno.

Ni to ne znam. Nego me je iznervirao komentar na nesto sto sam bas hteo da bude pozitivno.

Posted (edited)

Mozda pokusaj trolovanja Visko nemojmo se praviti naivni.

Jedan od vas tipicno pokusavanje da se izjednaci sa navijacima koje ste pre toga napljuvali i isprozivali za nesto drugo.

I ovim ja izlazim iz diskusije. Nema potrebe da se qutouje i ako bude bice brisano sve.

Edited by Don Dusko
Posted
1 minute ago, VISOKOLETAC said:

Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video?

Ja ne navijam za Partizan. 

Just now, kojihit said:

Loš kvalitet slike je video

lspraticu se sama

Bukvalno. 😄 

Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, robespierre said:

Bukvalno. 😄 

Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. 

Jasno skroz 

Mozda je to i fora, da bude slika kao neka Rosahova mrlja pa da svako vidi sta hoce, pozitivno, negativno, gomilu piksela

A i Rosahove mrlje su crno-bele he he

Sad stv idem i mislin da sam dodatno ukopala ovog lika sto je kacio sliku ovim lejm fazonom 😂

• Ha-ha 1