Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Igor_ said:

markusovu klupicu, navodno je zato Tajrik odmarao protiv francuza.. 

Wtf je markusova klupica?

• Like 1
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 1
  • WOW 2
Posted
1 minute ago, Eddard said:

Wtf je markusova klupica?

Zelena klupica ispred Pionira na kojoj je Markus Vilijams konzumirao nedozvoljene psihoaktivne supstance tokom trajanja košarkaške utakmice (nie šala).

• Like 3
  • WOW 1
Posted

Jbg Zoc. Previse lose uradjenih stvari. Jedina zaista pozitivna je sto nam je doneo EL na konto svog rezimea.

Sam je sebe (i nas) doveo u lose/lose situaciju i povukao, po meni, manje lose potez.

Jako mi je zao sto se ovako zavrsava... Zelim mu dobro zdravlje (kad je covek institucija, srecu je nepotrebno pominjati).

Partizan ce uvek biti njegova kuca.

Sranje

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Au Eddarde napusti forum.

Hide contents

Pusio mango.

To je neka suviše ciganska fora za koju sam previše grobar da je razumem 😜.

Pretpostavio sam, hvala na pojašnjenju 😁.

• Ha-ha 4
Posted

Željko je sigurno svestan atmosfere oko kluba, mišljenja publike vezano za užasnu igru ekipe, a i njegovih izjava, pa je nakon svega logičan potez bio da preuzme i ličnu odgovornost i ponudi ostavku. 

Slično nešto je uradio i u Fenerbahčeu, pa je kao rezultat dobio novi ugovor.

Dok ne bude zvaničnih saopštenja i potvrda, želim da verujem da ne postoji mogućnost da napusti tim sada, jer mi se jednostavno ne uklapa u mindset nekoga ko se ne predaje i njegov stav: 'ne bih bio to što jesam kada bih odustajao na 20+ kola do kraja'.

U nedostatku Radinog pitanja, ovim potezom pokušava da bude katalizator buđenja inata u ekipi, kao i boosta atmosfere i podrške nadalje.

Ako je to ideja, tajming je odličan, pred malu pauzu, nešto lakši raspored i više utakmica kod kuće, gde postoji koliko-toliko šansa da se ekipa makar rezultatski razdrma.

Odlazak sada mi ne liči na njega, a nema čak ni neke poente. Ako je već započeta igrarija sa ovakvim rosterom, treba da se izgura sezona do kraja. Lako će se svesti računi posle, a i po potrebi predati palica nekome novom da gradi iznova.

Možda je samo wishful thinking, jer je nakon svega teško prihvatiti da kraj izgleda ovako...

Posted

Niko nije veći od kluba.

Sledeću utakmicu da grmi 20k ljudi "Partizan, Partizan" i tako jasno stavimo do znanja svakom sledećem.

A sad, da vidimo šta imamo na lageru.

Nacionale u Kini, Tomašević u OKS-u. Slatkoriječivi je slobodan, ali nemoj da mi dovlači one Vonove ili da ruši kemiju sa Walkerom. Pratio sam pomno šta je radio prošle sezone.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, DameTime said:

Grobari: Željko, podnesi ostavku, pokaži da imaš obraza 

Isto grobari kad on podnese ostavku: U jbt, nemoj da ideš sad, please 

:default_sofa:

Jesu to isto grobari, ali nisu isti grobari 😄

Posted

Moja nerealna želja je da dođe neka mešavina Duleta, Duška Ivanovića i komandanta nekih specijalaca pa da se napravi trijaža u timu i da oni koju budu izabrani (i koji to zaslužuju, jelte), prokunu svaki cent koji će dobiti do kraja sezone. Ok, o Željkovoj odgovornosti i greškama smo prežvakali trista puta ali onu bolekurciju koju gledamo prema klubu i rezultatima bih maltretirao na max. Uz vređanje do koske na utakmicama, ofkors.