Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Dzep said:

Nama je od vitalnog interesa da se svi sačuvamo za utorak i da tu utakmicu dobijemo. Večeras nas samo čudo može dovesti do pobede a kao što već znamo čuda se dešavaju - samo ne nama... Ako smem da prognoziram, cenim da će nam pre svih Dorsi pokazati gde su vrata

Vama je utakmica koju morate da dobijete je Asvel. To vam je biti ili ne biti. Ove dve su cist plus, ako dobijete.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, La mano de Dios said:

Evo vec 2.godinu ne mogu da prezalim zasto Zek Ledej i dalje ne nosi dres Partizana, Dzabari sad prima platu koja je vrv i duplo veca od njegove.

hteo covek da ode

ali i meni je za njega zao, za Kevinom nebi rezmislio ali Zek je covek koji ce isporucivati svoje svuda

• Like 1
  • Don Dusko locked and unlocked this topic
Posted

Promaseni ziceri i Zeljkova genijalna ideja da skloni jedinog pleja poslednja 3 minuta, mislim da mu je to vrhunac idiotizma. 

O sudijima je suvisno trositi rijeci jer smo i pored ove sprdnje od sudjenja mogli dobiti. 

Posted
Just now, Don Dusko said:

Neko je napisao dok vam je Wash glavni vama leba nema.Jbg dzabe njemu 20p ako vam organizacija zavisi od njega jbg.

Matori 7 8 zicera čistih na kosu masis, dok si nazad dobar i oni se muče svaki napad.

Oni zadnjih 15 min nisu imali 3 4 uspešna napada 5 na 5, ali tvoji ziceri i skok kolju 

• Like 2
Posted

35 minuta baš dobre košarke, na kraju nas je koštala kratka rotacija, tj umor zbog iste. 

Ako bi našli način da proširimo rotaciju na deset igrača možemo da se šibamo sa svima.

Više sam zadovoljan nego ne, preznojili smo ih dobro, ovdje rijetko ko dobiva i u najboljoj formi. 

Sa ovakvim suđenjem pogotovu.

• Like 4
Posted

Kapiram sve koji ce napisati da su zadovoljni i da nema mnogo da se zameri. Herojska borba.

Samo jos par meceva da se poprave ziceri, vredno se i svakodnevno trenira, iz prve ruke.

Mozda na to jos 3,4 meca da Zeljko porazmisli jel ipak treba plej, a i da Wash provali da nonsalancija u dodavanju na 2 min do kraja egal meca nije mozda bas neophodna. Video materijal spreman.

E da, trebace jos pokoja nedelja da se smisli sta sa Parkerom, sta raditi sa 2.5m bez kojeg primas 13.5 ppg manje bilo kuci ili u gostima.

Pa malo jos da Sterling odluci da proigra, nece to mnogo da se ceka.

Ali samo mi da odrzimo glavu iznad vode do kup pauze, i onda kad krene lov na EL, nece znati sta ih je snaslo.

• Like 1
Posted

Ista prica ko i prosle sezone. Nenormalne amplitude u toku jedne utakmice - kad smo dobri, izgledamo kao da niko ne moze da nas pobedi, kad smo losi to je onda zaista nesto nevidjeno. 

Bice u toku sezone opet neke dobre serije gde izgledati da je konacno sve kliknulo i da idemo u plejof i onda ce opet da se vrati ovo sto smo gledali u poslednjih par minuta, ne znam kako bih to ni nazvao. 

Posted

Ma dajte im odmah titulu posto se F4 ionako igra u Atini, sram vas bilo goveda jedna sudijska. Ovo je nevidjeno bre, da niko ne vidi onih 8 sekundi prenosa lopte pa dalje da ne nabrajam sramne odluke. Ne mogu da se smirim nikako nakon ovakve pljacke makar i 100 zicera da je Partizan omasio oni ovo ne bi dobili ovo veceras posteno.

• Like 3
Posted

Želimire, dabogda ti do kraja karijere svaki meč zavisio od Vošingtona, pa ko od nas dvojice pretekne. 

Milutinov, seljačino, poraduj se nekad tako i u reprezentaciji kao protiv Partizana. 

I sudije, smećari prokleti. 

• Like 1
Posted

@Elevator Operater, Sterling igra svoje, jedan od retkih igrača u ovoj ekipi koji se kida na oba kraja terena. Izbijena lopta pa trojka iz (polu)kontre je bila vrh.

Sa fluidnijom organizacijom igre bi i on bio još bolji. 

Nemam baš ništa pozitivno da napišem, a i boli me kurac da trošim vreme na IQ 85 ekipu. 

Posted
1 minute ago, SamoFlacko said:

Promaseni ziceri i Zeljkova genijalna ideja da skloni jedinog pleja poslednja 3 minuta, mislim da mu je to vrhunac idiotizma. 

O sudijima je suvisno trositi rijeci jer smo i pored ove sprdnje od sudjenja mogli dobiti. 

Ko si ti da dovodis u pitanje odluku najtrofejnijeg EL trenera? Da li mozda treniras sa ovim igracima? Da li znas njihove mogucnosti? Sramotno je da neko nazove takvog coveka idiotom.

Kalatisu je ovo druga EL utakmica, u prvoj imao 4 puta manju minutazu. Nije ovo Aba liga.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Luchifer89 said:

27-13 u 4qt, dobri smo

Samo umor, ništa više. Borili su se, nisu padali energetski. I ziceri su posljedica umora, osim kod Bruna ali kontam da će se to srediti u najkraćem roku.

Posted

38. Minuta vrlo solidne košarke koju nisam očekivao. Žao mi je što nismo to iskoristili, ali mi je jasno i zašto nismo, malo njihova čuvena "odbrana", malo više sudije (kao i VS Hapoel), malo naši ziceri, malo umor i to je to.

Teško je da čovek ostane pribran i pozitivan nakon serije poraza, ali mislim da bolje igramo, ideja sa Tajrikom i Brunom prolazi, još malo da se uigramo i biće to valjda bolje, mora da bude

• Like 1
  • Thanks 1