Jelencom Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Ne sam Safete said: Gubavci sa Arene ukinuli zvuk i za ELTv Kod mene se sve Δuje na ELTv, doduΕ‘e ja sam BiH trΕΎiΕ‘te
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne bih se iznenadio prekidom. Previse sumnjivih likova na tribinama...
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Treba biti oprezan i da nesto "slucajno" ne krene da upada na teren. Govnima bi i te kako znacilo da nas EL drekne na prazne tribine, te me ne bi cudilo da oni licno pocnu da bacaju ako krenu frustracije zbog pumpanja i pederovanja.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Boze, daj mi snage da dignem ruke od pracenja KKP.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nemogu da verujem da ste nasli novi nacin da izgubite jbt.Ovo vise boli nego svi prethodni poraz i od Pariza i Hapoela. 1
Patriota iz kauca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ove godine smo kanta od ekipe. BaΔeni milioni.. Edited 7 hours ago by Patriota iz kauca 1
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ni pumpanja ni pobede, duplo golo. Β Terajte se u kurac. 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zaista nekad covek ostane bez reci. Cak i kad pomislim da sam sve video, KKP me razuveri...
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Krivo mi je samo zbog Jonesove i Washove partije, zasluΕΎili su da dobiju ovo. Nema odbrane od onakvog Ε‘uta Clyburna, svaka Δast Ε‘ta je pogodio Δovek. Β Na kraju se svede na to da sitnice odluΔe utakmicu - promaΕ‘eni ziceri, glupi faulovi (na Ε‘utu), ishitreni Ε‘utevi... Nek treniraju dalje. 2
SamoFlacko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba paziti zdravlje, sad ozbiljno.Β Malo puta su me usrecili da je vrijedno ovog sranja iz nedelje u nedelju.Β
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, DameTime said: Krivo mi je samo zbog Jonesove i Washove partije, zasluΕΎili su da dobiju ovo. Nema odbrane od onakvog Ε‘uta Clyburna, svaka Δast Ε‘ta je pogodio Δovek. Β Na kraju se svede na to da sitnice odluΔe utakmicu - promaΕ‘eni ziceri, glupi faulovi (na Ε‘utu), ishitreni Ε‘utevi... Nek treniraju dalje. Ima odbrane da ne dodjes i tu situaciju di ti taj sut presudjuje.A opet je KKP imao napad koji nije iskoristio i to je to.
kojihit Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znate sta??? Β Bice bolje i nema veze, sve nam se ovo vec desilo 1
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jebi ga, jebi ga, jebi ga. Β Iskreno sam mislio da Δemo da izrudarimo ovo nekako. Β Ε½rtvovasmo Sterlingov doprinos troΕ‘enjem na prenosu i organizaciji. Β Ε teta borbe i energije.
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Ima odbrane da ne dodjes i tu situaciju di ti taj sut presudjuje.A opet je KKP imao napad koji nije iskoristio i to je to. Β Thank you, captain Obvious. Β Samo Ε‘to ne priΔam o tome, nego da je Ε‘ut kao takav teΕΎak, a onaj ko ga pogodi je majstor. I zasluΕΎuje da dobije utakmicu na kraju.Β Edited 7 hours ago by DameTime typo 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovakvi porazi te ubiju u pojam. Zbog ovakvih poraza se ne moze zaspati do kasno u noc.Β Ko je verovao da Duan nece napraviti neki wtf potez?! Skoro pa nije, ali bilo je jace od njega. Sterling ima problem psihicke prirode, ne znam kako drugacije da razumem njegove poteze.Β
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sami smo se ubili, u svom stilu. Klajburn je samo uzeo noz koji smo mu dali da nas probode. Previse zicera promaseno. Β A nas svaka greska skupo izadje, od bacanja za loptu u aut i primljene trojke, preko primljene trojke, preko primljene trojke do primljene trojke.Β 1
Recommended Posts