Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Ne sam Safete said:

Gubavci sa Arene ukinuli zvuk i za ELTv

Kod mene se sve čuje na ELTv, doduőe ja sam BiH tržiőte

Posted

Treba biti oprezan i da nesto "slucajno" ne krene da upada na teren. Govnima bi i te kako znacilo da nas EL drekne na prazne tribine, te me ne bi cudilo da oni licno pocnu da bacaju ako krenu frustracije zbog pumpanja i pederovanja.

Posted

Krivo mi je samo zbog Jonesove i Washove partije, zaslužili su da dobiju ovo. Nema odbrane od onakvog őuta Clyburna, svaka čast őta je pogodio čovek.

Β 

Na kraju se svede na to da sitnice odluče utakmicu - promaőeni ziceri, glupi faulovi (na őutu), ishitreni őutevi... Nek treniraju dalje.

• Like 2
Posted
Just now, DameTime said:

Krivo mi je samo zbog Jonesove i Washove partije, zaslužili su da dobiju ovo. Nema odbrane od onakvog őuta Clyburna, svaka čast őta je pogodio čovek.

Β 

Na kraju se svede na to da sitnice odluče utakmicu - promaőeni ziceri, glupi faulovi (na őutu), ishitreni őutevi... Nek treniraju dalje.

Ima odbrane da ne dodjes i tu situaciju di ti taj sut presudjuje.A opet je KKP imao napad koji nije iskoristio i to je to.

Posted

Jebi ga, jebi ga, jebi ga.

Β 

Iskreno sam mislio da Δ‡emo da izrudarimo ovo nekako.

Β 

Ε½rtvovasmo Sterlingov doprinos troΕ‘enjem na prenosu i organizaciji.

Β 

Ε teta borbe i energije.

Posted (edited)
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ima odbrane da ne dodjes i tu situaciju di ti taj sut presudjuje.A opet je KKP imao napad koji nije iskoristio i to je to.

Β 

Thank you, captain Obvious.

Β 

Samo őto ne pričam o tome, nego da je őut kao takav težak, a onaj ko ga pogodi je majstor. I zaslužuje da dobije utakmicu na kraju. 

Edited by DameTime
typo
  • Ha-ha 1
Posted

Ovakvi porazi te ubiju u pojam. Zbog ovakvih poraza se ne moze zaspati do kasno u noc.Β  Ko je verovao da Duan nece napraviti neki wtf potez?! Skoro pa nije, ali bilo je jace od njega. Sterling ima problem psihicke prirode, ne znam kako drugacije da razumem njegove poteze.Β 

Posted

Sami smo se ubili, u svom stilu. Klajburn je samo uzeo noz koji smo mu dali da nas probode. Previse zicera promaseno.

Β 

A nas svaka greska skupo izadje, od bacanja za loptu u aut i primljene trojke, preko primljene trojke, preko primljene trojke do primljene trojke.Β 

• Like 1