Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Plant said:

Svaka cast za ostatak posta ali ovo ne mogu da shvatim ... mozda je razlog odrastanje u tim prokletim 90im, gde su svi sistemi vrednosti srozani do samog dna i nazalost ni dan danas se nisu mnogo uzdigli.

Mi matoriji pamtimo neka druga vremena, gde su takve recenice bile ipak retkost

Vase misljenje je apsolutno ispravno i onakvo je kakvo bi trebalo da bude kod svih nas. Ja nazalost razmisljam drugacije i to je jednostavno tako. Daleko od toga da mrzim nekog igraca CZ ili ljude koji vole taj klub, ali kao sto kaze Boza Koprivica da igraju protiv 11 hitlera ja navijam protiv Crvene Zvezde. Verujem da je i na drugoj strani vecinski slican stav i postujem to. Opet kazem danas sutra cu uciti svoju decu da ne budu "bolesni" kao ja sto se toga tice. 

1 hour ago, robespierre said:

Forum su ugasili jer su se ljudi broj 1 i broj 2 sa severa koji su pisali na tom forumu zakačili sa moderacijom sa košarkaškog pdf-a, a sve nakon što je moderacija podržala povratak Kalinića u Zvezdu, pa su njima dvojici brisali komentare u kojim ga napušavaju. Baš nema nikakve veze sa Terzićem i Vučićem.

Moje informacije su malo drugacije, ali sustinski to je to. Vecinski narativ obicnog navijaca na forumu poceo je da se razlilazi sa stavom grupe pre svega po pitanju Zvezdana Terzica pa i politike (citaj AV), a evo ti kazes i po pitanju igrackog kadriranja. Oni su zahtevali od vlasnika i moderatora da to regulisu, ovi nisu hteli ili mogli i to je bi kraj. Ono sto je svakako bila poenta to je moc tih ljudi da ugase forum jer je on predstavljao opasnost za narusavanje hegemonije tj njihove diktature na stadionu i u hali. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
20 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Izvor je iz Telesporta, maltene iz kuće. Meni ovo ima smisla ako bi doveli nekog mladog prospekta iz NBA i recimo Kalatesa koji bi igrao koliko može i istocremeno bio mentor mlađem kolegi. Možda na neku pozajmicu kao što su komše uradile sa Motejunasom, da premostimo dok se Carlik ne vrati.

pa po ostojinim sinovima, dovodimo iz NBA, neko pominje da je mozda i onaj Ty Ty opcija... nemam pojma... pun mi kurac vise svega... nista se u igri nece toliko promeniti jer niko od tih igraca sto prelaze u EU nije Jordan a i prelazi u prosecnu ekipu..

• Like 1
Posted

Ljudi upravo sam ispred Arene, redarima je receno da obracuju paznju da ni slucajno niko ne unese neki natpis ili transparent, da se gleda sta se nosi ispod jakne, u smislu da se jakne raskopcavaju i da ne sme nikakva sumnjiva majica da prodje. Ovo je info direktno od momaka koji rade kao redari, a neke od njih znam privatno.

• Ruke su vam krvave! 3
Posted
3 minutes ago, La mano de Dios said:

Ljudi upravo sam ispred Arene, redarima je receno da obracuju paznju da ni slucajno niko ne unese neki natpis ili transparent, da se gleda sta se nosi ispod jakne, u smislu da se jakne raskopcavaju i da ne sme nikakva sumnjiva majica da prodje. Ovo je info direktno od momaka koji rade kao redari, a neke od njih znam privatno.

Ostoja, Ostoja p... kurac Ostoja

• Tuzno 2
  • Pumpaj! 4
Posted (edited)
22 minutes ago, La mano de Dios said:

Ja sam video da su ponistili sezonsku onom liku koji je uneo transparent u petak.

Jbt...

Zasuluzuju da im vise niko ne plati paprene cene sezonskih jbt bog.

Izvinjavam se na upadu grobari.

Edited by Don Dusko
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Nisam bas siguran da je ovo bio slucaj. Kalinicev povratak je tada ispeglan onom donacijom narodu na KiM. Oni tamo nisu nikada pisali nista vezano za trenere, igrace, utakmice, javljali su se samo kada se povede rasprava o poseti, Terzicu, Vucicu, Olimpijakosu... Dugo im je smetao forum jer je bio previse kriticki nastrojen, smatrali su da je jedan od uzeoka slabe posete. Pogotovo je to bilo izrazeno tokom sezone u kojoj je Partizan uzeo titulu pod Markom Nikolicem, kada su oni do kraja stajali uz Grofa, a mnogo ljudi kritikovalo nacin na koji vodi tim. Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Olimpijakosom kada ih je ostatak Pionira izvizdao jer skandiraju Olimpijakosu nakon sto nam daju trojku u poslednjoj sekundi cetvrtine. Posle toga dolaze na forum i ostavljaju maltene pretece upise kako toga vise nece biti i kako ce se resavati problem i nasiljem ako treba. To naravno povlaci za sobom reakciju ostalih forumasa i administracija odlucuje da ugasi forum, rekao bih pre svega zbog sopstvene sigurnosti jer se znalo tacno imenom i prezimenom ko vodi forum. Istina je da je bilo nekih problema i sa moderatorima sa

kosarke, ali vise zbog toga sto su taj profil (vise njih je pisalo sa istog profila) znali da banuju moderatori koji ne znaju ko stoji iza toga. Onda padne ribanje i ukloni se ban, ali kazem, ne bih rekao da je to bio osnovni problem.

Nisu mogli da se javljaju kad se povede priča o Vučiću jer administracija foruma nije dozvoljavala ''politiku'' i to nema veze sa njima. Pišem dole da vam ne pišem duplo.

31 minutes ago, fedor said:

Vase misljenje je apsolutno ispravno i onakvo je kakvo bi trebalo da bude kod svih nas. Ja nazalost razmisljam drugacije i to je jednostavno tako. Daleko od toga da mrzim nekog igraca CZ ili ljude koji vole taj klub, ali kao sto kaze Boza Koprivica da igraju protiv 11 hitlera ja navijam protiv Crvene Zvezde. Verujem da je i na drugoj strani vecinski slican stav i postujem to. Opet kazem danas sutra cu uciti svoju decu da ne budu "bolesni" kao ja sto se toga tice. 

Moje informacije su malo drugacije, ali sustinski to je to. Vecinski narativ obicnog navijaca na forumu poceo je da se razlilazi sa stavom grupe pre svega po pitanju Zvezdana Terzica pa i politike (citaj AV), a evo ti kazes i po pitanju igrackog kadriranja. Oni su zahtevali od vlasnika i moderatora da to regulisu, ovi nisu hteli ili mogli i to je bi kraj. Ono sto je svakako bila poenta to je moc tih ljudi da ugase forum jer je on predstavljao opasnost za narusavanje hegemonije tj njihove diktature na stadionu i u hali. 

Pa šta da ti kažem, nisu ti dobre informacije. Stvarno nema potrebe da se pišu teorije zavere oko ovoga, nerviralo ih je što se previše mračilo na podforumu FK (za šta su smatrali da smanjuje posetu na stadionu), onda su popizdeli na Čovića jer su smatrali da je nahuškao mase na mržnju prema Olimpijakosu i Kalinić je bio kap koja je prelila čašu. Bukvalno su moderatori objavili video dobrodošlice Kaliniću, ovi napušili ceo forum, moderacija im izbrisala komentare i podelila banove i posle sat vremena je forum otišao u istoriju. 

Svakako za tim smećem od foruma niko neće proliti suzu. 

Posted (edited)
8 minutes ago, robespierre said:

Nisu mogli da se javljaju kad se povede priča o Vučiću jer administracija foruma nije dozvoljavala ''politiku'' i to nema veze sa njima. Pišem dole da vam ne pišem duplo.

Pa šta da ti kažem, nisu ti dobre informacije. Stvarno nema potrebe da se pišu teorije zavere oko ovoga, nerviralo ih je što se previše mračilo na podforumu FK (za šta su smatrali da smanjuje posetu na stadionu), onda su popizdeli na Čovića jer su smatrali da je nahuškao mase na mržnju prema Olimpijakosu i Kalinić je bio kap koja je prelila čašu. Bukvalno su moderatori objavili video dobrodošlice Kaliniću, ovi napušili ceo forum, moderacija im izbrisala komentare i podelila banove i posle sat vremena je forum otišao u istoriju. 

Svakako za tim smećem od foruma niko neće proliti suzu. 

Druze ovo uopste nije tacno. Forum je postojao do pomenute utakmice sa Olimpijakosom, to je bilo negde u decembru te sezone. Politika generalno jeste bila zabranjena tema, ali se itekako znalo reagovati recimo na kacenje Vuciceve slike u kancelarijama kluba.

https://nova.rs/sport/kosarka/red-star-belgrade-portal-forum-crvena-zvezda-olimpijakos-navijaci/

Edited by СтелаРоса
Posted
1 minute ago, DameTime said:

U zemlji gde se stite prava potrosaca, dobro bi se naplatio. Btw, sramna je i ona prodaja sezonskih mesta bez sedista na stolicama. Da toliko nemaju obraza i jedni i drugi da zatraze da se poprave par desetina takvih mesta u hali.

• Like 2
Posted
3 hours ago, DameTime said:

A da nisu pojurili nekog iz NBA, bilo bi zašto mi jurimo evropske otpatke, umesto da tražimo po NBA?

Dovedose Zvezda i Bajern svoje nba rejecte (obojica prilicno reputabilna, narocito Dinvidi), a baš se naš odlučio da ipak ne bi.

Dok me sa (na vreme) kompletiranim rosterom, pravovremenim potezima i reakcijama ne ubede u suprotno, smatracu ovaj epilog sa Payneom kao rezultat njihove nesposobnosti/nekonkretnosti.

Nazalost, razvoj sa Fernandom (trazenje, cekanje, cekanje, trazenje.... pa izvesno preplacivanje drva od igraca jer je sve propalo) samo govori u prilog tezi is prethodnog pasusa.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

jel on gej ili sta?

Ne znam, ali s obzirom sta sam sve cuo ne bi me iznenadilo. Ima tu svacega u tom glavi...toj eliti vlasti.

Posted

Meni su Džabarijevi driblinzi potpuno beskorisni. Dosta vremena troši driblajući loptu i praveći neke promjene, ali bez ikakvog učinka. Ako ne može igrače Borca da izbaci iz ravnoteže nekom promjenom sigurno neće ni EL igrače.