Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Tri miliona evra za Bruna Fernanda, buaahaha pa ja nemam reฤi. Kakva moฤ‡ pregovaranja, kakve glave ๐Ÿซข

Eto Dejm/ล ฤ‡epo, nadam se da ste dobili sve odgovore ovom cifromย 

ย 

#ubogasirotinja

Posted
1 minute ago, Jakob Aman said:

Doveden je da bude drugi centar. Bar je igrao u Evropi. Samo bi nam falio neki kome treba adaptacija...

Drugi centar skuplji od prvog. Sad ce onaj jedan lik da iskoci "otkud ti znas koliku platu ima prvi centar"ย ๐Ÿคฃ

ย 

ruku na srce, tajrik je pored ovog mede izgledao kao krilo, tako da mislim da smo makar po gabaritu na dobrom putu.

• Like 1
Posted

Ja od Fernanda oฤekujem baลก dosta ali ลกta znam jaโ€ฆ

ย 

Bez obzira na to, debelo preplaฤ‡n ako je istina. S druge strane ovo mi liฤi viลกe na pravdanje budลพeta nego na istinu, jer ako nam je Fernando plaฤ‡eniji od trija CTS mi smo u debelom problemu i tu najmanje mislim na finansije.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

ย 

Nemam pojma kako da obriลกem ovo gore๐Ÿซฃ

12 minutes ago, Alek The Great said:

A pisu 1,2+1,9=2,9m

Nesto su u skoli bezali sa casova matematike.

Uraฤunali popust na koliฤinu. Sorry za upad na drugu stranu brda

Posted

Za ekipu luฤkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona.

ย 

Za koลกarkaลกki klub... da prvo vidim pa ฤ‡u da priฤam.ย 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Stiletto said:

Za ekipu luฤkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona.

ย 

Za koลกarkaลกki klub... da prvo vidim pa ฤ‡u da priฤam.ย 

Moลพda ฤ‡e deo para odraditi kao pomoฤ‡ni radnik u Areni.

Posted

Koga briga za drugu godinu ugovora. Dobrodoลกlica Brunu, da bude pravo pojaฤanje.

ย 

Da hoฤ‡emo viลกe i bekovsku liniju zatvoriti, pa da se sa licitacija prebacimo na koลกarku. ๐Ÿซ 

ย 

----

ย 

Jabari da zatrpa veฤeras. Nekako kao da su svi zbog njegove loลกe forme na poฤetku izgubili iz vida koliku rezervu imamo tu i koliko on moลพe da bude ozbiljno oruลพje.

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Son_of_a_gun said:

3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaลพnim spidom.ย 

ย 

Ili to ili opasno gori pod nogama, a biฤ‡e da je ovo drugo u pitanju. Jednostavno nisu dogovorili opcije na koje su dugo ฤekali, pa ฤ‡e zato ovaj batica da zapliva u parama.

Posted
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Vidio sam koja se imena pominju, tipujem da je Dalano Banton, znajuฤ‡i ลฝeljka ono tijelo je njegov wet dream.

Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik

Posted
7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik

ฤŒovjek je hodajuฤ‡i mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo ลกto mi igramo.

Posted

Jbt ne produลพiลก Lesora zbog para i onda do danaลกnjeg dana kuburis sa tom pozicijom, ispadas smeลกan, biraลก neke igrace strasne, gledaลก muฤenog Kaminskog i matorog Ramba, i na kraju ulupas pare u ovog medjeda Bruna.

ย 

Ajd za pleja neka srede Maลกu i da budemo kompletni.ย 

ย 

Bice Fernando okej, ali ne vredi tih para, jedino to moze da opravda lesorovskom sezonom.

ย 

ย 

Posted
3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

ฤŒovjek je hodajuฤ‡i mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo ลกto mi igramo.

Sve si u pravu.... on je ala Exum... ja vide mislim da trazs drugaciji tip

Posted

Najbolje bi bilo sada da ne produze Tajrika, pa da se jebemo opet 3 godine, a dovedemo nekog normalnog igraca. Valja dobro izabrati, ne valja ลพuriti.

ย 

I ovog pleja sto dovode, ako ne potpisu na 2 godine, opet promasena poenta svega.

ย 

Valjda je poenta da imamo ceo tim na okupu i sledece godine, da prodju zajedno pripreme i ako sledece godine ne urade nista, onda nema izgovora.

ย 

ย