ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa ili on ili Morris ย ne znam ko bi drugi mofao
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Doveden je da bude drugi centar. Bar je igrao u Evropi. Samo bi nam falio neki kome treba adaptacija...
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Tri miliona evra za Bruna Fernanda, buaahaha pa ja nemam reฤi. Kakva moฤ pregovaranja, kakve glave ๐ซข Eto Dejm/ล ฤepo, nadam se da ste dobili sve odgovore ovom cifromย ย #ubogasirotinja
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa ili on ili Morris ย ne znam ko bi drugi mofao Killian Hayes takodje 1
bungalov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Doveden je da bude drugi centar. Bar je igrao u Evropi. Samo bi nam falio neki kome treba adaptacija... Drugi centar skuplji od prvog. Sad ce onaj jedan lik da iskoci "otkud ti znas koliku platu ima prvi centar"ย ๐คฃ ย ruku na srce, tajrik je pored ovog mede izgledao kao krilo, tako da mislim da smo makar po gabaritu na dobrom putu. 1
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja od Fernanda oฤekujem baลก dosta ali ลกta znam jaโฆ ย Bez obzira na to, debelo preplaฤn ako je istina. S druge strane ovo mi liฤi viลกe na pravdanje budลพeta nego na istinu, jer ako nam je Fernando plaฤeniji od trija CTS mi smo u debelom problemu i tu najmanje mislim na finansije. 1
ล iljokapi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: ย Nemam pojma kako da obriลกem ovo gore๐ซฃ 12 minutes ago, Alek The Great said: A pisu 1,2+1,9=2,9m Nesto su u skoli bezali sa casova matematike. Uraฤunali popust na koliฤinu. Sorry za upad na drugu stranu brda
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobra stvar je ta ลกto je paljevina, letargija u Madridu i prosek od 60g na tribinama ne mogu izvuฤi maksimum njemu.
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Za ekipu luฤkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona. ย Za koลกarkaลกki klub... da prvo vidim pa ฤu da priฤam.ย 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 12 minutes ago, Tex_Willer said: Da li odgovara Pejn grobarijo?ย Ako mislis na Kamerona Pejna onda se bojim za @SteveFrancis#3ย zdravlje. 1
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Stiletto said: Za ekipu luฤkih radnika za utovar/istovar Bruno bombona. ย Za koลกarkaลกki klub... da prvo vidim pa ฤu da priฤam.ย Moลพda ฤe deo para odraditi kao pomoฤni radnik u Areni.
Shonewizard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koga briga za drugu godinu ugovora. Dobrodoลกlica Brunu, da bude pravo pojaฤanje. ย Da hoฤemo viลกe i bekovsku liniju zatvoriti, pa da se sa licitacija prebacimo na koลกarku. ๐ซ ย ---- ย Jabari da zatrpa veฤeras. Nekako kao da su svi zbog njegove loลกe forme na poฤetku izgubili iz vida koliku rezervu imamo tu i koliko on moลพe da bude ozbiljno oruลพje. 1
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 36 minutes ago, Son_of_a_gun said: 3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaลพnim spidom.ย ย Ili to ili opasno gori pod nogama, a biฤe da je ovo drugo u pitanju. Jednostavno nisu dogovorili opcije na koje su dugo ฤekali, pa ฤe zato ovaj batica da zapliva u parama.
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vidio sam koja se imena pominju, tipujem da je Dalano Banton, znajuฤi ลฝeljka ono tijelo je njegov wet dream. 1 1
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Vidio sam koja se imena pominju, tipujem da je Dalano Banton, znajuฤi ลฝeljka ono tijelo je njegov wet dream. Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zakleo bi se da Payne ima preko 190. Sad gledam i na vise sajtova pise 185.
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Uz zdravog carlika mogao bi se opkladiti ds ce biti on, al ovako... nemam pojma... mislim da hi bio bas veliki rizik ฤovjek je hodajuฤi mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo ลกto mi igramo.
La mano de Dios Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zar Dalano nije potpisao za Dalas pre par nedelja? On je meni slican igrac Danteu, sut za 3 mu bas skripi, na 30% je tokom cele karijere.
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jbt ne produลพiลก Lesora zbog para i onda do danaลกnjeg dana kuburis sa tom pozicijom, ispadas smeลกan, biraลก neke igrace strasne, gledaลก muฤenog Kaminskog i matorog Ramba, i na kraju ulupas pare u ovog medjeda Bruna. ย Ajd za pleja neka srede Maลกu i da budemo kompletni.ย ย Bice Fernando okej, ali ne vredi tih para, jedino to moze da opravda lesorovskom sezonom. ย ย
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: ฤovjek je hodajuฤi mismatch na svim pozicijama od 1-4. Crta nam se bukvalno za ovo ลกto mi igramo. Sve si u pravu.... on je ala Exum... ja vide mislim da trazs drugaciji tip
odupri se ludilu Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Neka mesa pod koลกem.ย Dobro doลกao Bruno, polako sa njim raditi i mogli bi to dobro biti. Treba neko da odbijeni Rikea ludu glavu.
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moris i Bruno imaju istu agenciju. Just sayin'
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Alek The Great said: Moris i Bruno imaju istu agenciju. Just sayin' Pa jel ฤitav MM?
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Najbolje bi bilo sada da ne produze Tajrika, pa da se jebemo opet 3 godine, a dovedemo nekog normalnog igraca. Valja dobro izabrati, ne valja ลพuriti. ย I ovog pleja sto dovode, ako ne potpisu na 2 godine, opet promasena poenta svega. ย Valjda je poenta da imamo ceo tim na okupu i sledece godine, da prodju zajedno pripreme i ako sledece godine ne urade nista, onda nema izgovora. ย ย
Recommended Posts