Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izvinite što ovako upadam na vašu temu ali jednostavno aktuelni ste ovih dana, danas sam imao jednu diskusiju sa svojim kumom koji je okorjeli grobar apropo priče Željkovog odlaska, Ostoje i svega ostalog.

Mene samo zanima kakva bi reakcija bila navijača da je Željko ostao do kraja ove sezone bez nekog rezultata konkretnog i da krene u sledecu sezonu sa novom ekipom koja bi imala isti govor tjela kao ova i da skor bude nalik ovome, da li bi se tad trazio njegov odlazak ili bi se opet pustilo da vodi ekipu, i jos jedno me interesuje da li bi pristali u ovome trenutku da Zeljko ostane do kraja sezone ili da se kvalifikujete na F4 u Atinu.

Sportski pozdrav

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ma razumijem ja tebe jer živiš tu i bolje shvataš situaciju. Ili bolje je osjećaš na svojoj koži.Možda je došlo do te tačke da treba sve razjebati.

Ja ipak nisam za to jer pokušavam da racionalizujem. Rasulo nam ne treba jer bi pored svih negativnih stvari uticalo na buduću reputaciju. 

Nije Partizan ni Žoc a ni pogotovo ova uprava. Nije ni bio Dule koji je po meni oličenje Partizanštine ali se borio do zadnjeg atoma snage. 

Kažem vjerujemo ti jer su tu ali ne bi nam škodilo malo manje srdžbe.

pa gde je taj Partizan zavrsio posle Duleta, a samo je trebalo on da ode, kao remetilacki faktor by Sloba Georgiev,i doci ce sponzori, cvetace ruze... nedugo posle smo igrali sa Tajfunom da ne budemo zadnji...

nije ovo srdzba u tom smislu... ovo je poraz i razocarenje... a za svojih 100.000 za godisnju kartu mogu i da zvizdim i ds odem ranije...

Samo mi nadu uliva negde to sto Sasa Pavlovic kao clan UO cuti... nema sansi da zeljko ponovo sedne na klupu, a posle svega po meni ni ne treba,ali da se slomi sve na Zeljku... ja me pristajm... i dacu koliko mogu da se protiv ttoga pobunim... 

a ako sam i Sasu Pavlovica pogresno procenio, onda stvarno je sve otislo u kurac

Edited by ScepanScekicSto
  • Thanks 1
Posted

Ja sam beskrajno tužan, razočaran i poražen što je Partizan sa Želimirom došao do ove tačke. Takođe mi je jako mučno način na koji hvatamo Želimira za nogu dok izlazi iz porodične kuće i sam na ivici snage, želje, mogućnosti i zdravlja. Na stranu što se i Marli toga dotakao, apsolutno sam siguran, bilo je i evidentno, koliko emotivno i teško on doživljava to što se događa.

Ali kao i svaki crisis menažment, emotivne odluke ništa dobro ne donose. Svima nam se smučilo sve i svja, sve je pred raspadom, ali tako se ne menažuje kriza, jebiga.

Probleme treba rasčlaniti, podeliti odgovornost, preuzeti istu i krenuti u kakvu-takvu sanaciju.

Ili da nam se obistini ona s' tobom i u beton ligu

• Like 1
Posted

Izuzev konteksta da je snsovac, sto je  u ovom momentu ljudima totalno nebitna stvar, zasto ljudi toliko pljuju Ostoju?

Najbolji moj ortak, veliki Partizanovac, docekao trenutak da ne cuva dete i ode da gleda KKP, vraca se kolima iz Bg-a, zove me da pricamo da se ne uspava, i kaze "Kakav je Ostoja car, koliko sisa nas ovce, lik pustio samo toplu vodu sa cesme, a prodaje hladnu vodu u plasticnim casama. Sezonska medju najskupljima u Evropi."

Iako imam jako povrsan privid stvari, meni deluje da ovde ako neko  eventualno moze da dobije neke velike kritike od neigraca, to je Dejan Savic. Mozda stvarno nije istrazio o kakvim karakterima se radi, kada je gledao igrace. Mozda je namazao Zeljka da se dovedu neki koji su bili manje prioritet Zeljku itd...
Van toga, ako pricamo neigracima, meni deluje da se kritika moze baciti pre svega na njega i na... Zeljka.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Misliti da trenutno u Partizanu i Zvezdi može da se uspostavi neka uprav, a da nuje ćaci je po meni naivno. Da d9dam, nažalost. Sa upeavom koha nije ćaci nisam siguran da bi ibaj koji vedri i oblači dozvolio da Partizan igra i FIBA Ligu šampiona, a kamoli Evroligu. Da li će na čelu biri Ostoja ili neko drugi ne znam da li išta više menja. Tako da za neke radikalne i zdrave rezove potrebne su promene u državi. 

Posted
6 minutes ago, BattleBender said:

meni deluje da ovde ako neko  eventualno moze da dobije neke velike kritike od neigraca, to je Dejan Savic. 

Savicfoto-Slobodan-Sandic-69-1024x557.jp

• Love 5
  • Ha-ha 17
Posted

Ovaj tim je pun trulih i lenjih jabuka, a svakako kosta papreno. Tu je do leta i prima punu platu. Ne vidim zasto bismo sad dovodili renomiranog trenera kojeg ce navijaci da popljuju ni krivog ni duznog, pa taman da i on zapali na leto kad shvati da ns valja sta god radio, bez obzira sto bi potpisao na (izvesno) duze.

Za ovo vreme dovesti dobrog SD, izabrati novog predsednika, popuniti UO ljudima koji vole KKP, koliko je moguce. Max iskoristiti naredne 2 god licence.

Kakva sanacija sa ovim igracima? Kakve veze ima procenat odigranih EL meceva do sada? Neko zaista misli da ce ovaj tim:

a) dobijati podrsku a ne zvizduke (best case) u Areni

b)poceti da pobedjuje bez Karlika uprkos uzasnoj atmosferi koja ce uslediti i onda pridobiti navijace ako se veze par pobeda?

c) zaista mislite da cemo dobiti derbi? Kakva ce atmosfera biti kada nas na svez odlazak Zeljka i ovu mobilizaciju komsije natamburaju pred 20k neuracunljive rulje kao da smo b tim?

Ili ce samo jos vise razbesneti navijace + ako se nadje para za doselekciju a nisu bile na raspolaganju Zeljku...pa meni je to dovoljan razlog da se Limar sa sporcke strane najuri vilama, da ovog puta i ne pricam o politici.

Po meni sanacija = osveziti stolice i fotelje gde god je moguce, naci privremeno resenje za trenera, zagristi dren i istrpeti najlosiji plasman Partizana u EL do sada. 

Verujem da ce dobri treneri radije doci od leta kada se strasti smire 

• Thanks 1
Posted

Al ove sulude priče i borba oko anti sns uprava i pokušaj nalaska opoziciono nastrojenog člana uprave, baš me zanima da li je u vrijeme Tita i crvenih iko mogao kročiti i biti član nekog nivoa odlučivanja ako nije bio član CK i ostalih sličnih stvari, nažalost s tim se treba pomiriti i gurati dalje

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Elevator Operater said:

Ovaj tim je pun trulih i lenjih jabuka, a svakako kosta papreno. Tu je do leta i prima punu platu. Ne vidim zasto bismo sad dovodili renomiranog trenera kojeg ce navijaci da popljuju ni krivog ni duznog, pa taman da i on zapali na leto kad shvati da ns valja sta god radio, bez obzira sto bi potpisao na (izvesno) duze.

Pre svega, Marli je najavio određene poteze i raskide ugovora kada rasčlane ko je psovač, bušač i ostale tagujte se persone. Mi imamo dobar deo igrača koji je ugovorom vezan i nakon ove sezone. Sa njima možeš da se dogovoriš na leto, neko bi preuzeo neke ugovore. Da li je svih 15+ igrača za otkomandu? Ne bih baš rekao. 

15 minutes ago, Elevator Operater said:

Za ovo vreme dovesti dobrog SD, izabrati novog predsednika, popuniti UO ljudima koji vole KKP, koliko je moguce. Max iskoristiti naredne 2 god licence.

Novog SD-a će izabrati upravni odbor tokom nedelje. Precednik i UO imaju svoje ugovore, sledeća godina je izborna godina. Postoje prioritetnije stvari, poput odstranjivanja ukoliko postoje kancer igrača, dovođenje trenera, novog stručnog štaba. Precednik i UO su dali/jamčili/omogućili dobar deo love za ovu sezonu. Nije baš realno da se oni svi pokupe - uložili su više godina, dosta novaca, a na kraju krajeva - ako ćemo totalno objektivno - pod pretpostavkom da nisu bušili/onemogućavali trenera i SD-a - ne snose direktnu krivicu za sranje koje je nastalo. Želimo ih napolje prosto jer ne želimo nikog da gledamo. Kao posle burnog raskida što nam je muka svega što nas asocira na odnos koji još uvek nismo svarili.

19 minutes ago, Elevator Operater said:

Kakva sanacija sa ovim igracima? Kakve veze ima procenat odigranih EL meceva do sada?

I dalje čekam objektivan ili makar realan predlog, pošto šut-karta 15 igrača to nije. Sanacija može biti od jedne/dve pedale, do 5 pedala i 5 novih igrača. Procenat EL mečeva ima veze zato što imaš obavezu da odigraš tu ligu na koju si 10 godina čekao da se vratiš. Bajkovite priče o Danilović JR-u i klincima do kraja takmičenja su ništa drugo no gnevna reakcija na loše stvari. Mi jednostavno moramo da preguramo ovu sezonu, ne možemo da nestanemo. Možda i možemo, pa da se pozdravimo od bilo čega sa ovim klubom.

23 minutes ago, Elevator Operater said:

Neko zaista misli da ce ovaj tim:

a) dobijati podrsku a ne zvizduke (best case) u Areni

Preduslov za dobijanje podrške/nezvižduke & worse je komunikacija Željka Obradovića (i tu su šanse 10%), meni je stvarno teško da poverujem da su svih 15 igrača saučesnici u njegovom teranju. Tu ne mislim da on označi bušače, već da u komunikaciji pacifikuje koliko je to moguće gnevne navijače, pošto je to u najvećem mogućem interesu Partizana. Da kaže - ljudi, nisam želeo da se vratim i oteram 5-6 igrača, za naš Partizan želim svu sreću mom nasledniku, vas bih zamolio za podršku ljudima koji nastavljaju dalje. 

28 minutes ago, Elevator Operater said:

b)poceti da pobedjuje bez Karlika uprkos uzasnoj atmosferi koja ce uslediti i onda pridobiti navijace ako se veze par pobeda?

Brate, rezultat je ovde očito u drugom planu. Ko uopšte razmišlja o kambeku u ovom trenutku? Mi imamo primarno pitanje kako da navijači ne linčuju igrače, pa onda kako da ih ne nasisavaju kurcem i dodatno im onemoguće da igraju kakvu-takvu košarku. 

30 minutes ago, Elevator Operater said:

c) zaista mislite da cemo dobiti derbi? Kakva ce atmosfera biti kada nas na svez odlazak Zeljka i ovu mobilizaciju komsije natamburaju pred 20k neuracunljive rulje kao da smo b tim?

A šta je alternativa ovoga o čemu ti pišeš? Ne pojavimo se i 0:20?

Moguće da pravimo razlaz u rečju "sanacija". Mislim na bukvalno začetak gašenja požara, i to ne izgleda tako što šutiramo sve koji su trenutno u klubu, nije realno, utopija. 

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

U principu se slažem sa tvojim rezonom ovde, ali ti je početna premisa najblaže rečeno na klimavim nožicama, a to je da polaziš od toga da limar govori istinu, kao da nije standardna sns lažovčina i manipulator.

Ne veruj ćaciju ni kad darove nosi.

@NikadProtivŽelimira

Edited by le piaf
Posted
Just now, le piaf said:

U principu se slažem sa tvojim rezonom ovde, ali ti je početna premisa najblađe rečeno na klimavim nožicama, a to je da polaziš od toga da limar nije sns lažovčina.

Ne veruj ćaciju ni kad darove nosi.

@NikadProtivŽelimira

Ja verujem i znam da je Marli SNS lažovčina, isto i još mnogo grđe mislim za Žvalju, pa prepoznam kada mu svi mi, iz besa i prezira, ponekad kačimo besmislene ili nebitne stvari. Nasladim se kad pročitam da gura krastavac u anus, ali kapiraš.

Drugim rečima, imamo samo jednu verzije istinu za sada, i pošao sam od nje. Zato mislim da je od esencijalnog značaja za Partizan da se Željko na kakav-takav način oglasi, bilo da pojasni navijačima da nema potrebe da spaljuju kuću i da je on sam sve rešio - bilo da mobiliše navijače da oslobode klub. U suprotnom sve ide ka eskalaciji i tu nema nijednog jedinog dobrog epiloga.

• Like 6
Posted (edited)
31 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Pre svega, Marli je najavio određene poteze i raskide ugovora kada rasčlane ko je psovač, bušač i ostale tagujte se persone. Mi imamo dobar deo igrača koji je ugovorom vezan i nakon ove sezone. Sa njima možeš da se dogovoriš na leto, neko bi preuzeo neke ugovore. Da li je svih 15+ igrača za otkomandu? Ne bih baš rekao. 

Novog SD-a će izabrati upravni odbor tokom nedelje. Precednik i UO imaju svoje ugovore, sledeća godina je izborna godina. Postoje prioritetnije stvari, poput odstranjivanja ukoliko postoje kancer igrača, dovođenje trenera, novog stručnog štaba. Precednik i UO su dali/jamčili/omogućili dobar deo love za ovu sezonu. Nije baš realno da se oni svi pokupe - uložili su više godina, dosta novaca, a na kraju krajeva - ako ćemo totalno objektivno - pod pretpostavkom da nisu bušili/onemogućavali trenera i SD-a - ne snose direktnu krivicu za sranje koje je nastalo. Želimo ih napolje prosto jer ne želimo nikog da gledamo. Kao posle burnog raskida što nam je muka svega što nas asocira na odnos koji još uvek nismo svarili.

I dalje čekam objektivan ili makar realan predlog, pošto šut-karta 15 igrača to nije. Sanacija može biti od jedne/dve pedale, do 5 pedala i 5 novih igrača. Procenat EL mečeva ima veze zato što imaš obavezu da odigraš tu ligu na koju si 10 godina čekao da se vratiš. Bajkovite priče o Danilović JR-u i klincima do kraja takmičenja su ništa drugo no gnevna reakcija na loše stvari. Mi jednostavno moramo da preguramo ovu sezonu, ne možemo da nestanemo. Možda i možemo, pa da se pozdravimo od bilo čega sa ovim klubom.

Preduslov za dobijanje podrške/nezvižduke & worse je komunikacija Željka Obradovića (i tu su šanse 10%), meni je stvarno teško da poverujem da su svih 15 igrača saučesnici u njegovom teranju. Tu ne mislim da on označi bušače, već da u komunikaciji pacifikuje koliko je to moguće gnevne navijače, pošto je to u najvećem mogućem interesu Partizana. Da kaže - ljudi, nisam želeo da se vratim i oteram 5-6 igrača, za naš Partizan želim svu sreću mom nasledniku, vas bih zamolio za podršku ljudima koji nastavljaju dalje. 

Brate, rezultat je ovde očito u drugom planu. Ko uopšte razmišlja o kambeku u ovom trenutku? Mi imamo primarno pitanje kako da navijači ne linčuju igrače, pa onda kako da ih ne nasisavaju kurcem i dodatno im onemoguće da igraju kakvu-takvu košarku. 

A šta je alternativa ovoga o čemu ti pišeš? Ne pojavimo se i 0:20?

Moguće da pravimo razlaz u rečju "sanacija". Mislim na bukvalno začetak gašenja požara, i to ne izgleda tako što šutiramo sve koji su trenutno u klubu, nije realno, utopija. 

Sasvim sam jasno vec u par navrata danas naveo ideju i opciju - dovesti mid trenera i istrpeti do leta, kada ce igraci i sami otici, bili pod jos ugovora ili ne. Ne verujem da ce neko zarad slova na papiru hteti da ostane u klubu, makar ne ako sve bude islo kako mirise u vazduhu.

Ne arčiti nekog poput Trinkija sada u ovoj atmosferi. Nigde nisam naveo sut kartu za 15 igraca....sada. Ponavljam, mozda imaju nizak iq ali mislim da ce im (nekima sa pravom) presesti Partizan i grebace da se raskine ugovor i da pale.

Edit - da dodam kako buh voleo da iz istrage cisti izadju Vanja, Braun i Bonga i da im ovo sve ne presedne, ali tesko...one can only dream

Edited by Elevator Operater
Posted
16 minutes ago, Elevator Operater said:

Sasvim sam jasno vec u par navrata danas naveo ideju i opciju - dovesti mid trenera i istrpeti do leta, kada ce igraci i sami otici, bili pod jos ugovora ili ne.

Oduvek sam bio protiv prelaznih rešenjatm, čak i kada su najsenzibilnija moguća, ispostavljalo se kao gubljenje vremena, alibi rešenja ili nešto između. Primer Ralf Rangnick-a u Junajtedu, najbolje moguće prelazno rešenje - ideja da uspostavi neku novu kulturu, zategne low performere, unese neke novine, pa pređe na neke kompleksnije funkcije. Epilog - čuvao klupu dok ne dođe Ten Hag, klub izignorisao sve njegove predloge (ispostaviće se, odlične), raskinuli dogovor o sportskim pitanjima po povlačenju, bukvalno caretaker.

E sad (plavi), ja bih rekao da je Trinki jedan od retkih (ako ne i jedini non-Želimir) likova koji će ići u smeru nekakve konsolidacije, nekada. Lik koji bi možda, uz druge činioce, doneo kakvu-takvu stabilnost, makar da ne jurimo igrače vilama. Dovoljno je elokventan, rečit, šarmantan, da može da podseti navijače Partizana da opšta revolucija može samo da nas odvede u ponor. Naravno, ako se ispostavi da je Limar sabotirao Želimira, niko i ništa ne bi apsorbovao.

• Like 4
Posted

Mučeni Ocokoljić veći cigan nego naš Saša a dobiće batine u četvrtak ne što je cigan nego što je trener Partizana. 😅

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted (edited)
19 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Naravno, ako se ispostavi da je Limar sabotirao Želimira, niko i ništa ne bi apsorbovao.

Elem, zar to u srži i nije sns način funkcionisanja? Laži, manipulacije, prevare, sabotaže. Da li je i za to potreban Želimir da nam otvara oči i sažvaće zalogaj? Samo mi je nekako zaparalo oči da polazimo od "trenutno jedine dostupne istine", ali, da, kao što rekoh, kapiram suštinu iz tvoje poente. 

Edited by le piaf
Posted
20 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

E sad (plavi), ja bih rekao da je Trinki jedan od retkih (ako ne i jedini non-Želimir) likova koji će ići u smeru nekakve konsolidacije, nekada. Lik koji bi možda, uz druge činioce, doneo kakvu-takvu stabilnost, makar da ne jurimo igrače vilama. Dovoljno je elokventan, rečit, šarmantan, da može da podseti navijače Partizana da opšta revolucija može samo da nas odvede u ponor. Naravno, ako se ispostavi da je Limar sabotirao Želimira, niko i ništa ne bi apsorbovao.

Mislim, opet sam verovatno jako naivan, da ne postoji % sanse da Trinkieri sedne na klupu a da ne prica sa Zeljkom, pod 1. Pod 2, isto tako mislim da su jako maaale sanse da zeli da ponovo saradjuje sa Ostojom. 

mozda sam naivan, ali prosto mi to nije on. A a ako se ne varam, konsultovao je zeljka i pre prvog mandata.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Mislim, opet sam verovatno jako naivan, da ne postoji % sanse da Trinkieri sedne na klupu a da ne prica sa Zeljkom, pod 1. Pod 2, isto tako mislim da su jako maaale sanse da zeli da ponovo saradjuje sa Ostojom. 

mozda sam naivan, ali prosto mi to nije on. A a ako se ne varam, konsultovao je zeljka i pre prvog mandata.

Zaboravljaš da je Trinki trenutno bez angažmana, režija mora da se plati, a plate nema 😏

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Eddard said:

Zaboravljaš da je Trinki trenutno bez angažmana, režija mora da se plati, a plate nema 😏

ne zaboravljam...

kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican

Posted
29 minutes ago, Eddard said:

Ma kakve režije, njemu treba za skupa vina i sireve...

• Like 1
Posted (edited)
41 minutes ago, Eddard said:

Isto tako, ni Partizan nije jedini klub bez trenera. Sigurno se sada desavaju razgovori na mnogim relacijama, niko ne ceka da vidi kako ce se primiriti trziste. 

Zeljko sigurno nece uzimati novu ulogu barem do kraja godine. Tako da nece u Efes uskociti. 

Sfero nece sigurno doci u Partizan - to bi bas bilo ludo - on bi mogao u Efes ako ne uleti Trinki tamo. Sumnjam da ce Kokoskov naci uhlepbljenje (Armani je zatvorena opcija u principu a nije materijal za Partizan). Pored Trinkija, tu vam je i Banchi. Karaicic ako bas hocete... 

I Pablo Laso, ali ako se Zeljko zalio na zdravlje, ne bi Laso trebao da rizikuje 😕 

edit:

Sasu Djordjevica ne racunam, jer on nece zbog Zeljka. Radonjica takodje ne stavljam kao realnog. I to je to sto se tice EL trenera. 

Edited by Kooineeperk
Posted
43 minutes ago, le piaf said:

Elem, zar to u srži i nije sns način funkcionisanja? Laži, manipulacije, prevare, sabotaže. Da li je i za to potreban Želimir da nam otvara oči i sažvaće zalogaj? Samo mi je nekako zaparalo oči da polazimo od "trenutno jedine dostupne istine", ali, da, kao što rekoh, kapiram suštinu iz tvoje poente. 

Mogu to i drugačije da nazovem, najrealniji scenario, u kojem izolujem animozitet, ostrašćenost, tugu i bes... najbolje što mogu. 

Prosto, ne vidim način na koji su zajebali Želimira pokušavajući da ga zadrže - jer im je potreban. Kao što shvatismo, kurčinela od kluba bez Željka, mnogi, većina su došli tamo jer je on tu. Nikome od njih ne odgovara anarhija i skidanje glava - jer su njihove prve na listi. 

Da su morali bolje, da su nekompetentni an ženeral - suvišno je pričati. Samo ne vidim scenario u kojem su preveslali jednog Želimira limar i par poslušnika - a da on to (ćutke) dozvoli. 

• Like 4
Posted (edited)

Jbt Bajern u cetvrtak a mi nemamo ni glavu ni rep. Tri utakmice kod kuce koje bi mogle da se dobiju i vrati eebu kolosek ali avaj... Ko nas je kleo, nije dangubio.

Edited by Jakob Aman
  • Like 1