Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, sinisat5 said:

Mislim da Parker ne sabotira nego da ga je ovo sve pojelo,bukvalno ne pripada ovdje,slično kao kod nas Nejpjer.Slazem se sa konstatacijom da vjerovatno svojim ponašanjem ne doprinose stvaranju hemije u ekipi,vjerovatno ima nekih klanova i td,ali to sa sigurnošću ne znamo..

Gledajući teren i pojedinačni učinak meni se čini da oni svi igraju u skladu sa svojim mogućnostima,timski ne izgledaju dobro ali pojedinačno to je otprilike to,jedino Bogina igra izgleda kao da on sabotira a baš on ne izgleda kao neko ko bi to radio. 

X puta ssituacija - lopta pada ka njemu posle promasaja rivala, on ispruzi ruke kao da je ceka u zagrljaj, dupe ni da pomeri da je obezbedi ili nedajboze skoci na istu. Pricamo o najrenomiranijem igracu u istoriji KKP koji nije imao problema da se snadje u 1 Barseloni, gde pritisak moze biti samo veci jer je to klub-masina najviseg nivoa, koja ne trpi i ne ceka.

Opet ponavljam, Zeljko ako ostane nesto mora da promeni pod hitno kod sebe i u svom sistsmu odabira i pripreme ekipe, inace ostadosmo u toskicnoj vezi zauvek.

Posted
20 minutes ago, mfmilan said:

Ja nemam utisak da mi ovde imamo bilo kakvu dramu - dramu prave mediji i Ostoja koji je skontao da se zajebo.

Željko je odlučio i otišao, mislim da se on ne dvoumi. I iskreno, razočarao bih se u njega ako se sad vrati tek tako, bez nekog logičnog objašnjenja zašto je ovo radio i šta je time dobio.

Ako ga buše igrači na nagovor Ostoje/kogagod zbog SNS/studenti - šta se promenilo?

Ako su mu uvaljivali igrače i nema roster koji je hteo nego koji su mu napakovali - šta se promenilo?

Ako je izgubio svlačionicu i, po njegovim rečima, nije imao ideju kako da stvari preokrene - šta se promenilo?

Pa, ništa. Ništa se nije promenilo. I što bi se onda vraćao?

Jedino što može da doprinese da se vrati u ovim okolnostima je što je njemu Partizan slaba tačka pa možda i pogazi principe i zdrav razum i lakše poveruje u neko ubeđivanje. Ne treba da objašnjavam koliko bi to bilo loše i pogubno i po njega i po nas.

Ne mislim da on pravi dramu, nego ovi iz uprave koji ga cimaju da se predomisli + mediji.

• Like 5
Posted

Mediji koriste ovaj trenutak da bi dobili klikove aka neku zaradu.

Zeljko ako je odlucio nema sanse da mu neko promeni.

Evo izlaze na tviteru i ovim nekim insajderima da je to to.

• Like 1
Posted

15.08 - Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, najveća prepreka za povratak Željka na klupu jeste činjenica i njegovo mišljenje da nekolicina košarkaša ima problem sa njim, te da u takvim uslovima on NE MOŽE DA NASTAVI VOĐENJE EKIPE.

15.04 - ŽELJKO OBRADOVIĆ I DALJE NIJE PRISTAO DA SE VRATI NA KLUPU! IZ IZVORA BLISKIH KLUBU SAZNAJEMO DA SE BAR DO SUBOTE UJUTRU KLUB NEĆE ZVANIČNO OGLASITI.

Sportal

Posted
23 minutes ago, Ljusha said:

Ako nam puste beli dim, predomislio se.

19 minutes ago, NMX said:

Ako puste crni dim gotovo je sa Parkerom, Tajrikom i Vašingtonom

sam ću izaći

A šta ako puste goluba? :default_coffee:

• Ha-ha 5
Posted

Kako saznaje Sport klub, sutra (u subotu) u 11.00 održaće se hitna sednica Upravog odbora KK Partizan, posle koje će se definitivno znati hoće li Željko Obradović ostati trener.

Posted

Mislim da je vec prilicno i jasno i sada, oni u prethodna 2 dana zapravo kupuju vreme i traze zamenu, samo mi se cini da ih odbija jedan po jedan trener, sto je i skroz razumljivo s obzirom na situaciju.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, TripleJ said:

Kako saznaje Sport klub, sutra (u subotu) u 11.00 održaće se hitna sednica Upravog odbora KK Partizan, posle koje će se definitivno znati hoće li Željko Obradović ostati trener.

Mogu da napisem da nije uredu ovo sto rade iz KKP?

Posted

Ne laje kera rad' sela, već rad' sebe.

Iliti ne teraju Limar i ekipa ovu Esmeraldu zbog Željka, već da peglaju sebe, da mogu da kažu "jebiga, mi sve pokušali, al' on neće pa neće". Znaju i vrapci na grani šta ih čeka od publike protiv Bajerna.

• Like 10
Posted (edited)
3 minutes ago, Stiletto said:

Ne laje kera rad' sela, već rad' sebe.

Iliti ne teraju Limar i ekipa ovu Esmeraldu zbog Željka, već da peglaju sebe, da mogu da kažu "jebiga, mi sve pokušali, al' on neće pa neće". Znaju i vrapci na grani šta ih čeka od publike protiv Bajerna.

Ma jasno, oni su se svi krili iza Zeljka i Zeljko je bio njihov gromobran.

I sad kad ga nema sve ono lose sto je Zeljko prikrivao i ispravljao kad se sruci na njih....

A za igrace da ne pominjem.

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted

Partizanovci, zarad sopstvenog psihofizičkog zdravlja, probajte da svoju pažnju i vreme usmerite negde drugde. Tips 'n' dicks, sportal.rs i ekipa sigurno nemaju prave informacije 20 minuta nakon što je Željko napustio zgradu. Sama situacija je očigledno vrlo problematična, odboraši ili jure da omoguće nešto ili jure ko će da vodi trening i nastavi dalje sa ekipom, dobre informacije sigurno neće biti dok dokazani pbg.news/mozzartsport ne izađu sa izvorima bliskim klubutm.

• Like 2